2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaslar dava muhabbetini kapatsak mı artık burdan haklı veya haksız bulmamız hepimizin sonuca odaklandığı gerceğini değiştirmiyor. İnsanların bilgi alınması da engelleniyor cünkü arada kaynıyor.
-
Twitter etkinliği yapalım arkadaşlar, sabahtan beri buraya ayırdığımız eforu Twitter da göstersek belki işimize yarar Bi sonuç elde ederdik
-
@Hayati bu akşam saat 8 de her zamanki tag ile yüklenelim o zaman
-
Bence şimdi tam sırası hem mesai saati de devam ediyor ve gündem yoğun değil
-
Evet hem bakanlığı hem kurumu arama vakti
-
@johnstuartmill bence bu hak aramak değil zaten istatistik mezunlarına kadro açmış kurum bu resmen kötü niyet başka bişey değil kurumda kıllanmıştır zaten artık mümkün değil o kuruma girebilmesi zannetmiyorum bunca insanın hakkına girmek bu kadar kolay olmamalı
-
@johnstuartmill kötü ve art niyetli bir hak arama bence. Herkes farkında bu davadan bir şey çıkmayacağı. Olan fazladan 1 ay bekleyen bizlere olacak.
-
@SR4 kardeşim zaten 70 ile atanıyor istatistikçiler. Ne olurdu 2 3 tane net yapsaydın da bizi de zor duruma sokmasaydın be kardeş. Baştan aşagi haksızsın yani
-
@eomer fazladan beklediğimiz bir ay geçti zaten hocam dua edelim de birkaç güne bu iş bitmiş olsun. Çünkü artık özellikle işsiz olanlar için ve tabi aileleri için de durum çekilmez bir vaziyet aldı. Gün içinde annemizi babamızı öylesine arıyoruz, müjdeli haber vermek için aradığımızı sanıyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
Arkadaslar ben de şöyle bi duyum aldım. Dün İtibariyle. Hazır liste de bikaç kişi nin feto bağlantısı çıkmış. Liste de o sebeple yeni duzenleme yapiliyormus. Bu ne kadar sürer .eylül söylemini etkiler mi bilmiyorum.
Olumsuz duyum olunca linç e ugratiyosunuz. Lütfen yorgunum bu tarz şeylerden yapmayin.
Aslında Hiç paylasmayacaktim sırf bu sebepten ama.en azından şu dava ile ilgili hava dagilsin diye paylaşıyorum.
Ben dava nin süreci etkileyeceğini sanmıyorum. Eylül le ilgili de hala umutluyum.
Bi arkadas a biz sizin aramalarinizi iletiyoruz demiş sekreter .o yüzden tekrar tekrar aramanin etkili olacağı gorusundeyim. -
kardeşim eylül bitmesine 5.5 gün kaldı sonra zaten etkiler mi etkilemez mi göreceğiz
-
@guzelgunler Böyle bilgiler için linç edilmezsin kardeşim merak etme Teşekkürler bilgi için.
-
@aybala aynen istatistik puan türünü bilerek hazırlansaydı o zman. İyi niyetli oldugunu düşünmüyorum benim de 4.üncü girişim o kadar emek verdik yani
-
@redcrossbjk niyey se bun hafta aciklamacak gibi hissediyorum ya arayalim gerçekten o telefonu sürekli bende birer gün arayla arıyorum artık bunalmistir kadın
-
@guzelgunler Bende en geç cuma açıklanacak gibi hissediyorum kardeşim, bugün aradığım zaman kadın zaten tüm alımlardan bilgisi varmış gibi cevap verdi. Onlarda arıyor demek ki. bir siz mi bekliyorsunuz sanki dedi iş kur bekliyor iş teftiş bekliyor dedi
-
Ben bugün aradım bu ay açıklanacak dedi özel kalem sekreteri
-
@aybala siz yenisinizz galiba:)az yasamadim bunlari.insanların olumsuz duyum a bile tahammülü yok .süreç yipratici anlıyorum da herkes çok öfkeli
-
@guzelgunler belki de bu duyum soruşturma sürecinin bittiğine işarettir.
-
@trmaliyeci inşallah artık 3 5 kişinin soruşturması da tamamlanir ve bu ay açıklanır yaa.
-
Konuya dair bir istatistikçi olarak naçizane fikrimi belirtmek suretiyle birkaç kelam etmek isterim.Öncelikle konuya muvafık olmayan arkadaşlar için belirtmeliyim ki biz istatistikçilerin ibff ye tam denkliği bulunmakta.Bu da demek oluyor ki sayıştaydan tutun da kaymakamlığa kadar ibff nin başvurabildiği bütün kadrolara gerekli puan alındığı takdir de başvurabiliyoruz.Ancak istatistikçi alımıyla beraber yapılan alımlar müstesna ki doğru da bir uygulama aksi halde ibff den başvuran arkadaşların da istatistik puanıyla başvurma hakkının olması gerekirdi.Ben 5 yıldır bu sürecin içindeyim ve 5 yıldır da bu durum olması gerektiği gibi ''ADALETLİ''.Sanki bu durum yeni ortaya çıkmışcasına tabiri caizse cin olmadan adam çarpmaya çalışan bu arkadaş bütünüyle haksızdır ve yaptığı hareketin doğurabileceği sonuçların da farkında olamayacak kadar da gözü kör olmuş.İşin sonu denkliğin iptaline kadar gittiği takdirde en büyük zararı da yine kendisi ve istatistikçilere açılan kadroların az olmasından mütevellit denklikten faydalanarak iş bulma gayesinde olan biz istatistikçiler görecektir.Tavsiyem biran önce zarar vermekten öteye gitmeyecek olan bu davadan vazgeçmesidir.