2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Aslan-Reyiz Bugüne kadar çok defa etiketlendi hiç beğenmemişti şimdi beğendi acaba mı diyor insan tam paranoyak olduk ya la
-
Sayın vekile bende kendimce durumu anlatan mesaj attım +1
-
Eski hükümlü kadroları bile açıklandı bizden hala ses seda yok
-
Dün bir iş teklifi nedeniyle listelerinin durumunu sordurmak istedim.
2 mv ve gm de bir kaç kişiye sordurdum. Malesef netice alamadım. Yani listeler ne alemde ne zaman açıklanır tarzında. Tek aldığım bilgi güvenlik soruşturması aşamasının devam ettiği. Bunu kurumdan bir bürokrat dan öğrendik. -
Son olarak bu işin ne zaman biteceğini kestiremediğim için işi kabul ettim. Kazanırsam ilk muafiyet vereceklerden biriyim.
-
@ogun nereye başladiniz
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Adminciğim benim son iki gönderimi silebilir misin ?
-
8'de etkinlik var mı ?
-
@slimshady10 etkinlik var hocam
-
Herkes birilerine soruyor kimi üst duzey ýoneticilere kimi daire baskanina kimi bürokrata falan. Benim sordurtacagim kimsem yok. Kafadan ben elendim kesin
-
@guydguymhuy geçmiş ola
-
Sayın Başkan gece 01.30 da nuri pakdille ilgili tweet attı altına yorum yazalım arkadaşlar.
-
@guydguymhuy al bendende herkesin bir dayısı var
-
Ahmet erdem de ( bakan yardımcısı) Pakdil taziye Tweet i atmış altında buluşalım
-
20 :00 de twitter etkinliğimiź olacak bekleriz Düğüne davet gibi oldu !
-
@erciyes38 arkdslar taziye mesajlarının lütfen altına yazmayalım başkanın bugünkü taziye mesajının altına bari taziye yaparken rahat bırakın başkanı twitini atmış biri Başkan beğenmiş. Konuyu siz anladınız:)
-
@newworldorder bu olumlu gelisme en azından başkan haberdar etkinligimizden, taziye de rahat bırakmadık diye bize bilencek değil heralde
-
@erciyes38 yaa bilenirsee taziyede rahat vermemek ayrı başkanın mesajı beğenmesi apayrı vaka