2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@g-a-g aynen hocam lakin bu süreç bize olmayacak ihtimallere
bile aceba mı ? dedirtti.
İnşallah yakın zamanda açıklanırda son bulur bu meçhul bekleyiş. -
@redcrossbjk Olabilir hocam
-
Sayın Başkan 3 rt yapmış bakan hanımın ve reisin paylaşımlarını.Mutlaka bizi de görmüştür.
-
Arkadaşlar görüyorlardır illaki, bugün saat 14:00 için yine yoğunlaşsak mu?
-
@FATMAN06 Harekat başlayınca bizi etkiliyorsa bitince de etkilemesi lazım mantıken hocam. Meşhur duyumcumuz nerde ona sormak lazım, harekat ta bitti noldu bizim liste diye.
-
@mrnobody Suriye'den dün yola çıkmış diyorlar bizm liste için:)
-
merhaba,yani burda harekat bizim listemizi etkiler mi diye soran(lar) bile var,ya askerler orda savaşıyor hala liste derdindesiniz,biraz unutun şu listeyi de ülkedeki harekata bakın.cidden cok sinir bozucu.yani bazen bu forma gülmek için girdiğimi söylemiştim ama yani bunu duyunca yorum yapamadan geçemedim.biraz kendinize gelin artık.o askerlerin yerinde olsanız ne yapardınız acaba,o ailelerin.liste gelir miydi aklınıza.
-
@şiir Askerlerimizin her zaman yanındayız Allah ayaklarına taş değdirmeden sağ salim hepsini ailelerine yuvalarına döndürür inşallah
Ancak senin dediğine göre bütün forumu kapatalım ne sınav konuşalım ne ilan hatta istersen işçileri bakanlığını kınayalım niye ilana çıktın diye olur mu ? -
@sansebastianozn iyi de yeri geliyor burada ilan dışı gereksiz şeyler de konuşuluyor,ama harekat ince bir konu listeyi bununla yan yana getiremezsiniz.ben formu kapatalım,sınav falan konuşmayalım da demedim.isterseniz sözlerimi okuyun yeniden öyle bir söz geçirdim mi?biraz listeyi unutun ve harekat ile muhasebesini bile yapmayı aklınıza getirmeyin manasında dedim.eğer sizin derdiniz tartışmaksa bana artık cevap vermeyin,özelden yazın.
-
Akşam 20 :00 de twitter etkinliğinde buluşalım arkadaşlar
Dünkü etkinliğin sürekliliğini sağlamalıyız -
@şiir Arkadaş daha önceki iletilerde harekat nedeniyle işlerin askıya alındığı vb . şeyler okumuş onun için sormuş. Amacım tartışma değil ben hiç kimseyle tartışmadim bu forumda isterseniz bakabilirsiniz.
Sizinde düşüncenize saygı duyar iyi forumlar dilerim. -
@şiir kardeş sen memur değil misin mesai saatinde kurumuna hizmet etsene gelmişsin burada yazı yazıyorsun. Burada kimse bu vatana bağlılıkla olmayan bir iş yapmaz kimse de ordusundan ayrı olamaz. Liste ve harekatı yanyana getiren arkadaş durduk yere kafasından sallamıyor daha önce kuzu gibi olan kurt beyin söylediği üzerine yazmış. Harekat elbette önemli ama burada bu vatana hizmet etme aşkı ile yanan insanlar da var ki o listede olması için can atıyor ve soruyor. Burada insanların sıkıntılarına gülen insan duyar kasıyor.. Kardeşim şefin seni çağırıyor ya da vatandaş gelmiş onun derdi ile dertlen hadi sen
-
@şiir böyle diyenler genelde bedelli askerlik yapmış olanlar olurlar ama neyse.
Devletin dış politikada plansız davranmasının, içeride iş arayan gençlerin haykırışlarına sirayet etmesine sebep olan, devletten sözünü tutmasını isteyen gençler midir?Size trajikomik gelebilir ama insanlar bu olağandışı, profesyonel davranıştan son derece uzak sonuç açıklamama meselesini, ciddi manada her şeye bağlıyorlar, hem harp durumunun istihdamla ilişkilendirilmesinin nesi sizi tedirgin etti?
Bir de foruma gülmek için giriyorum demişsiniz bu çok zalimce. Ne yapalım? Sabah akşam Akp propagandası mı yapalım?
Dış politikada belki de Cumhuriyet tarihinde ilk defa bu denli örselenişe gülmüyor da forumda hakları için yırtınan gençlere gülüyorsanız, o da sizin vizyonunuz, ayıbınız.2300 yıla yakın bir geçmişi olan Türk Silahlı Kuvvetlerine 6 ay hizmet etmiş, bundan ötürü de başı dik bir vatandaş olarak, bir siyasi argümanmış gibi, her alanda CANIMIZ CİĞERİMİZ askerimizin suistimal edilmesi zoruma gitmektedir.
Bu hususta bu denli hassassanız istirham ediyorum gönüllü olarak hizmet edilebilen ordumuz var.
Selametle. -
Arkadaş duygusal bi anındaydı heralde çok şey yapmayalım. Bizde duygulanıyoruz askerlerimize ama konu çok farklı dostum. Sen çok yanlış gelmişsin.
-
@newworldorder meğer ypg nin elinde miymiş hocam bizim liste
-
Gençler Hayırlı Cumalar,
Gündüzde bastırmamız gerekiyor.Hafta bitiyor.Büyük devletler operasyonu da bürokrasi de halleder operasyonun açıklanmasına hiçbir etkisi yoktur.Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir.Binlerce yıllık mazisi vardır. -
Bu haftayı kapatmadan öğlen saat 13:30 gibi etkinliğe başlasak nasıl olur ?
-
@şiir #ünlüolmayanefsaneduyarlar
-
@mrnobody meşhur duyumcum? Forumda görmüştüm
yazmışım farkındaysanız herhangi bir duyumcum yok -
Arkadaşlar geçmişte söylenen bir söz için aceba etkiler mi dedim ?
Lakin görüyorum ki vatan haini ilan edildim
asker savaşırken liste derdindemisin Diyenler olmuş
Allah askerlerimizin acısını göstermesin ama savaş var diye listeden ümidide kesemem kimse kusura bakmasın
Önüne gelende harekat üzerinden duyar kasmaya çalışmasın
Dün etkinlik yaptık ben etkili olduğunu düşünüyorum niye yaptık o zaman
Dün de savaş var dı ?
Kimse kusura bakmasın harekatı düşündüğüm kadar listeyide düşünmek zorundayım.
Önceki promosyonda seçim erkene çekildi ve sonraki gün açıklandı sadece ihtimal mi diye sormak istedim lakin forumda ne anlayış kalmış ne empati
Umarım şu mübarek günde sonuç açıklanırda daha fazla saçmalamayız