2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@guzelgunler Hocam hergün tweet attık.Mail de atarız. Tweet e cevap verilmiyorken maile ne kadar verilir emin olmamakla birlikte denenebilir. Memurlar. net daha aleni bir platform olduğu için sesimizi duyurma adına bu yolu seçtik. Kurumdakiler zaten haberdar amacımız baskıyı arttırmak
-
mrb arkadaslar ...birileri liste kurumda diyodu ..liste nerde bilmiyorum ama en son edindigimm bilgiye gore hala sorusturma asamasindaymis
-
@tuntirikos Yüzde yüz katılıyorum hocam
-
@dmrl01, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
mrb arkadaslar ...birileri liste kurumda diyodu ..liste nerde bilmiyorum ama en son edindigimm bilgiye gore hala sorusturma asamasindaymis
8 dk önce katıldı 3 dk önce ileti bilemiyorum. -
Ne olursa olsun sonuna kadar çabalayacağız
-
"Merhabalar.Bizler SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonucu bekleyen 1600 kişiyiz.Sözlü sınav bitiminden itibaren 30 gün içerisinde açıklanma hükmü vardı fakat buna uyulmadığı gibi bakanlık ve başkanlıktan bir açıklama da yapılmamıştır.Daha önce aracılığınızla haber yapıldı ve bakanlığa bağlı 2 mülakat sonucu açıklandı.Sizden ricamız SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanması için tekrar haber yapmanızdır.Teşekkürler."
Memurlarnet whatsapp : 05325400590
-
+1 bende
-
Gönderildi arkadaşlar..
-
+1 gönderildi. Sonucu ne olursa olsun mücadele etmek beklemekten daha iyidir her zaman.
-
Arkadaşlar gönderen herkesten Allah razı olsun memurlarnet in WhatsApp ında mavi tik olayı açık görüldüğü zaman haberimiz olur zaten ama bu görülme hemen olmaz yarın falan anca haber de yapılırsa en erken yarın yada ertesi gün olur yapıldığı zaman haberi yaymak için girişimlerde bulunuruz.
Herkesin eline sağlık -
@Aslan-Reyiz bunu yayalim hocam bende atacam şimdi giren herkes atsa dikkate alınır ins
-
3 gün boyunca bence saat 14 te bu metni gönderelim.Israrcı olursak haber yapılması daha hızlanır.
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
3 gün boyunca bence saat 14 te bu metni gönderelim.Israrcı olursak haber yapılması daha hızlanır.
@Aslan-Reyiz Kesinlikle hocam bencede yapalım ben yarın tekrar 12.00 den sonra forumda hatırlatmaya başlayacağım.
-
@sansebastianozn tamamdır hocam.
-
+1 bende gönderdim
-
+1 ben de gönderdim
-
- 1 de benden
-
+1 de benden
-
+1 benden
-
Ben de face de üye olduğum bi iki gruba yazdım bakalım belki gören olur da katılır.