2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Eûzu billahi mine’ş-şeytani’r-racim, Bismillahirramanirrahim
Besmele ile açıyorum bugünkü forumu arkadaşlar, inşallah Rabbim bize bugün açıklanma sevincini yaşatmayı nasip eder
Hayırlı günler -
Arkadaşlar duyum benimkisi sadece ama önceki sorgulamalarda cok yakın deniliyordu şimdi belli değilmiş
-
Hayırlı Cumalar...
Yok mu arayan ? -
bugun icin aciklanacagini soyleyen bir arkadas vardi. buyrun sizi boyle alalim
-
@abakuss güvenlik soruşturması mı devam ediyor ?
-
@parliament ne zaman söylemisti hocam
-
Artık her cuma kendimi kandırmaktan yoruldum bu cuma da ben beklemiyorum
-
@buchanan güvenlik soruşturması kazananlara yapılıyo
-
Bugün 14.00 memurlar net etkinliği devam mı dostlar?
-
@tuntirikos Evet hocam devam l
-
ARKADAŞLAR SAAT 14.00 DA memurlarnet ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ. memurlarnet in WHATSAPP NUMARASI : 0532 540 05 90
VEYA TWİTTER ADRESİNDEN DM ATIYORUZ.
LÜTFEN HERKES KATILIM GÖSTERSİN VE HABER YAPTIRALIM.Merhabalar.Bizler SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonucu bekleyen 1600 kişiyiz.Sözlü sınav bitiminden itibaren 30 gün içerisinde açıklanma hükmü vardı fakat buna uyulmadığı gibi bakanlık ve başkanlıktan bir açıklama da yapılmamıştır.Daha önce aracılığınızla haber yapıldı ve bakanlığa bağlı 2 mülakat sonucu açıklandı.Sizden ricamız SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanması için tekrar haber yapmanızdır.Teşekkürler.
-
+3 benden
-
@random ben de tekrar attım. Umarım bir sonuc alırız.
-
Bende yolladim şimdi
-
@sansebastianozn, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
ARKADAŞLAR SAAT 14.00 DA memurlarnet ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ. memurlarnet in WHATSAPP NUMARASI : 0532 540 05 90
VEYA TWİTTER ADRESİNDEN DM ATIYORUZ.
LÜTFEN HERKES KATILIM GÖSTERSİN VE HABER YAPTIRALIM.Merhabalar.Bizler SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonucu bekleyen 1600 kişiyiz.Sözlü sınav bitiminden itibaren 30 gün içerisinde açıklanma hükmü vardı fakat buna uyulmadığı gibi bakanlık ve başkanlıktan bir açıklama da yapılmamıştır.Daha önce aracılığınızla haber yapıldı ve bakanlığa bağlı 2 mülakat sonucu açıklandı.Sizden ricamız SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanması için tekrar haber yapmanızdır.Teşekkürler.
@Aslan-Reyiz @modigliani-0 @muratttttt @eomer @newworldorder @gizz @dmrl01 @slimshady10 @erciyes38 @buchanan @felix-felicis @tuntirikos @aroma @JosephStiglitz @abakuss @random @guzelgunler @redcrossbjk @deumaliyecisi @Kblybng @denetcii @calfagri @keynes123456 @heycorc404 @Buişbugünbitecek @parliament @ınspector
ARKADAŞLAR SAAT 14.00 TE TEKRAR YÜKLENELİM
LÜTFEN GÖREN DUYAN HERKES YOLLASIN VE ARKADAŞ EŞ DOST ANNE BABA KARDEŞ HERKESTEN YOLLASIN -
+1
Yollandı. -
+1 yolladım.
-
Dün benim tespit edebildiğim 30 a yakın arkadaşımız mesaj attı.Bunu böyle birkaç gün bu saatlerde tekrarlarsak haber yapılacaktır.Biraz ısrarcı olmamız lazım ve en az 20-30 arkadaşımız wpden yada dm den yazmalı.
-
+2 benden
-
2 gönderildi