2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk Çok güzel arkadaşlar lütfen Twitter da bakanlık ve kurumla ilgili bütün kişileri etiketleyip paylaşalım
-
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
https:// m. sgkrehberi. com/haber/232253/10-promosyon-sgk-denetmen-yardimciligi-sinav-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak.html
BAKANLIK
Bakan : Zehra Zümrüt Selçuk TWİTTER @ZehraZumrutS
Bakan yardımcıları:
Ahmet Erdem TWİTTER @Ahmet_Erdem60
Ahmet Koca TWİTTER @ahmetkoca03
Ayşe Kardaş Ergezen TWİTTER @aysekardass
Bakan danışmanı
Bennur Karaburun TWİTTER @BKaraburun
KURUM
Başkan : Mehmet Selim Bağlı TWİTTER @msbagli
Başkan yardımcısı : Cevdet Ceylan TWİTTER @cceylan58
SGK Yönetim Kurulu Üyeleri:
Murat Cangül TWİTTER @muratcangl1
Başar Ay TWİTTER @basarayay
Hüseyin Rahmi Akyüz TWİTTER @HseyinRahmiAKYZ
Şemsi Bayraktar TWİTTER @semsibayraktar
Bendevi Palandöken TWİTTER @B_Palandoken
Emeklilik Hizmetleri Gen. Müdürü :
İsmail Yılmaz TWİTTER @isyilmaz1971
Sigorta Primleri Gen . Müdürü :
Savaş Alıç TWİTTER @sivasalic
Gss Genel Müdürü:
Dr. Mustafa Özderyol TWİTTER @MUSTAFAOZDERYOL
Rehberlik ve Teftiş Başkanı :
Mustafa Apaydın TWİTTER @mustafaapaydin5
Eğitim Araştırma Merkezi Başkanı:
Uğur Korkmaz TWİTTER @ukorkmaz55
İç Denetim Birimi Başkanı:
Gürkan Akçay TWİTTER @Gurkan_Akcay34
SGK Ankara İl Müdürü:
Tuncay Cevheroğlu TWİTTER @TCevheroglu
Ankara İl Müdür YArd. :
Aylin Şeker TWİTTER @Aylinseker06
SGK İstanbul İL müdürü:
Murat Göktaş TWİTTER @muratgoktasSGK
SGK İzmir İl Müdürü :
Ekrem Gülcemal TWİTTER @GulcemalEkrem
Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği:
TWİTTER @sgdenetmenleri
Başkan:
Sinan Uzunpınar TWİTTER @SinanUzunpinar
Hidayet Mercan TWİTTER @hidayet_mercanArkadaşlar haberi bu kişileri etiketleyip atalım lütfen
-
haberin yapılması elimizde bir done olması bakımından güzel oldu. Şimdi yapılması gereken bu haberi etiketlerle birlikte paylaşıp beklemek.
-
Mevcut haberi herkes paylaşsın arkadaşlar. Face i olan arkadaşlar varsa orada da duyuruyu yapsın.
-
info @ mynet. com adresıne de maıl atsak karsılık alırmıyız kı mynetten de ?
-
@denetmenadayı deneriz,diğer sitelere hep attık biri hemen haber yaptı işte.
-
@paretowilfredo hocam sizin tepki aldığınız tüm sgk ailesi değil değil mi bikaç kişi. O bikaç kişi Guy da bekliyor olabilir ama o sayfalarda cevap vermeye devam ediyorsunuz. E o zaman haksızlık olmuyo mu.ya da diyelim ki o gün susan kisilere de tepki aldınız aynı susan kişiler diğer sayfalarda da sizin soylediklerinizden faydalanıyor.? Ayni baslikla bi sonraki promosyonda gene konusacaksiniz ve bu promosyonda kazanamayanlar orda gene olacak e o zaman nerde kaldi sizin tepkiniz..?Bu başlığa bu denli tepkisiz kalmanız i anlamıyorum.
Deyin ki bundan sonra hiçbir mecrada dGuy, Guy vs.kimseye yardimci olmucam tek duydugumu söylemicem anlayalım. Ama bu başlığa bu promosyona özel bunu yapmanız anlaşılır değil. Yani allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten ne kadar kotuymus. ...
hesabım siliniz .daha önce de söyledim. Dikkate alinmadi. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun ben buraya gelince bu sessizlikte kafayı yiyorum. -
@guzelgunler, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo hocam sizin tepki aldığınız tüm sgk ailesi değil değil mi bikaç kişi. O bikaç kişi Guy da bekliyor olabilir ama o sayfalarda cevap vermeye devam ediyorsunuz. E o zaman haksızlık olmuyo mu.ya da diyelim ki o gün susan kisilere de tepki aldınız aynı susan kişiler diğer sayfalarda da sizin soylediklerinizden faydalanıyor.? Ayni baslikla bi sonraki promosyonda gene konusacaksiniz ve bu promosyonda kazanamayanlar orda gene olacak e o zaman nerde kaldi sizin tepkiniz..?Bu başlığa bu denli tepkisiz kalmanız i anlamıyorum.
Deyin ki bundan sonra hiçbir mecrada dGuy, Guy vs.kimseye yardimci olmucam tek duydugumu söylemicem anlayalım. Ama bu başlığa bu promosyona özel bunu yapmanız anlaşılır değil. Yani allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten ne kadar kotuymus. ...
hesabım siliniz .daha önce de söyledim. Dikkate alinmadi. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun ben buraya gelince bu sessizlikte kafayı yiyorum. -
@paretowilfredo Dostum size özel mesaj yoluyla da başlıkta da hak versem, duruşunuzu anlaşılır bulsam da şu şartlar altında belirsizlik içerisinde canı yanan bunca iyiniyetli forumdaşın yazdıklarına cevap vermeyişiniz açıkçası beni de başlıktan ve forumdan uzaklaştırdı. Lütfen benim de hesabımı siliniz. Üç yıldır buradayım, bilgilerinizden, yardımlarınızdan çok faydalandım Allah razı olsun hepsinden ama ben buraya en çok sizin değerlendirmelerinize güvendiğim için giriyordum, olumlu olumsuz ya da gelişme olmasa bile, bu haldeyken sadece içinde bulunduğumuz belirsizliği derinleştiriyor burası. Tekrardan emekleriniz için teşekkür ediyorum ve hesabımın silinmesini rica ediyorum. Teşekkür ederim.
-
Bu başlık kendi haline bırakılmış. Bilgisi olan bilgi paylaşmaz olmuş. Bir avuç insan kalmış ve onlarda kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bilgisi olanlar başka başlıklar altında yazmasına rağmen birkaç kişiye kızıp buradan bilgi almaya çalışan herkes cezalandırılıyor. Herkesin fikrine ve düşüncelerine saygım var ama burada küçücük bilgi için çırpınan insanları bireyler sallamıyorsa kurumlar ve makamlar neden dikkate alsın. Hep dedim ya tuzu kuru olanlar burada zaten olmaz ve o sadece başlayacağı zamanı bekler.. Kuzu gibi görünen ve bir şeyler bildiğini sanan insanlara güvendik sonra üzerine hakaretler ve tehditler yedik. Şimdi de kimseler kalmadı bize bilgi verecek ve bizi bilgilendirecek. Sabah gözümü açtığım andan kapanana kadar acaba bir şey olmuş bilgi var mı diye bakıyorum ama görüyorum ki kimsenin umrunda değiliz..
Allah'a emanet olunuz. -
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bu başlık kendi haline bırakılmış. Bilgisi olan bilgi paylaşmaz olmuş. Bir avuç insan kalmış ve onlarda kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bilgisi olanlar başka başlıklar altında yazmasına rağmen birkaç kişiye kızıp buradan bilgi almaya çalışan herkes cezalandırılıyor. Herkesin fikrine ve düşüncelerine saygım var ama burada küçücük bilgi için çırpınan insanları bireyler sallamıyorsa kurumlar ve makamlar neden dikkate alsın. Hep dedim ya tuzu kuru olanlar burada zaten olmaz ve o sadece başlayacağı zamanı bekler.. Kuzu gibi görünen ve bir şeyler bildiğini sanan insanlara güvendik sonra üzerine hakaretler ve tehditler yedik. Şimdi de kimseler kalmadı bize bilgi verecek ve bizi bilgilendirecek. Sabah gözümü açtığım andan kapanana kadar acaba bir şey olmuş bilgi var mı diye bakıyorum ama görüyorum ki kimsenin umrunda değiliz..
Allah'a emanet olunuz. -
SGK mülakat sonucu bekleyen arkadaşlarım da bu akşam 20.00'daki etkinliğe lütfen katılsınlar. Sadece SGK için twittera girenler var. Etkinliklerde de onları görmek isteriz. Biz birlikte tek ses olduğumuzda daha güçlüyüz. Unutmayın ki mülakat ne kadar erken açıklanırsa yeni ilanlar erken gelir. Yeni ilanları getirmek için de etkinliklerde boy göstermek zorundayız. Ayrı gayrı yok hepimiz aynı gemideyiz. Herkese selamlar.
-
@tuntirikos arkadaşa katılmakla birlikte ;
@paretowilfredo hocam benim duruşumu en başından beri bilmektesiniz. size bu konuda hak verdiğimi belirtmiştim. mesajları incelediğim zaman tam 15 gün geçtiğini ve sizin bu konudaki temkinli duruşunuzu devam ettirdiğinizi görmekteyiz.burada 10-15 kişi kendi kendine bir şeyler yapma çabasında birlik olup bir ilerleme kaydettirebilmek için sürekli çalışmaktadırlar.Şu anki gelinen noktada belirsizlik insanları umutsuzluğa itmektedir.Şahsi görüşüm 3-5 kişinin yaptığı hata yüzünden ,burada sayfayı sürekli yenileyip duran ve ileride bu mesleği kazanıp göreve başlayacak olan arkadaşları yok saymanızın büyük bir hayal kırıklığı yaratmasıdır.Bunu sizlere özverili olarak belirtmemdeki sebep sizin bu sitenin yöneticisi olmanızdır.Bir şey bilebilir veya bilemeyebilirsiniz.Ancak buradaki arkadaşlara yardımcı olmak,süreç konusunda bilgi vermek,aydınlatmak sizin bu platformu kurmanızdaki temel ve nihai amacınızdır.Ve bunları uygulamak asli görevinizdir.Geçmişte ilk kuruluşunuzda insanlar farklı sitelerde nasıl tıkanıp kalıyor ve sizin platformu bir aile olarak görüp buraları tercih ediyorsa,bugün bu başlık altında yine tıkanıklık oluşmuş ve gün be gün çözülememektedir.Sıkıntıların olduğu noktada çözüm oluşmazsa sıkıntılar büyür ve içinden çıkılamaz bir hal alır.
Benim forumdan faydalanabileceğim son noktaya gelmiş olduğumu düşünüyorum. Ve bu bağlamda üyeliğimin silinmesini talep ediyorum.
Sağlıcakla kalınız.
-
Merhaba dostlar.
Öncelikli olarak buraya yazmıyor olmak beni yolumdan alıkoymadı elbette. Doğru bildiğim, doğru bulduğum işleri yapmaya, üretmeye, mücadele etmeye devam ediyorum.
Elbette diğer başlıklarda paylaşımlarıma devam ediyorum. Bu başlıktaki tavrımın sebebini daha evvel izah ettim sizlere. Şu iletimin ardından pusuda bekleyen bir kaç kendini bilmezin de buraya damlayacağını biliyorum.
Olsun, bu kez hiçbirine müsamaha gösterilmeyecek. Direkt olarak forumdan uzaklaştırılacaklar. Terbiyesizlik, ifade özgürlüğünü kullanmak değildir. Kimsenin terbiyesizlik etmesine de müsade edilmeyecektir. Keza beni etiketleyerek dahi bana söz söyleme cesareti olmayan, insanların tepkisini benim üzerime yönlendirerek bir anlamda onların arkasına saklanan, onları kullanan kişilerin burada bizimle işi yoktur, olamaz.
Biz Nazım'ın dediği gibi artık ustalaştık dostu düşmandan ayırmakta. O nedenle dostlarım diye seslendiğim kişiler zaten biliyorlar ki bir çoğu ile aslında özelden iletişimde de kaldım. Bildiklerimi söylemeye devam ettim.Gel gelelim duyduklarıma.
Dava ile alakalı süreci bizzat arkadaş paylaştı, haber aldınız. Dün de @Aslan-Reyiz kardeşim sağolsun benim adıma aslında başlığa bilgiyi öncelikli olarak iletti.
Asıl konumuz şu, liste nerede?
Listenin Başkanlığa geldiğini duymuştuk daha evvel. Bu bilgi bence yanlış da değildi. Ancak listenin bir şekilde yeniden Bakanlığa döndüğünü düşünüyorum. Çünkü birden fazla kişiden Listenin şu an Bakan Hanımın olurunu beklediğini duydum. Bekletilme gerekçesi nedir derseniz, bu konuda kimsenin net bir fikri olduğunu sanmıyorum. Başkanlıktan kimsenin yok en azından bu konuda net bir fikri. Herkes yakın diyor ama kimse o yakının ne kadar yakın olduğunu bilmiyor. Kimle konuştumsa bir belirsizliğin yanıtını verdi bana.
Bu yüzden ben de net bir şekilde şu aşamadayız diyemiyorum. Liste duyduğum gibi yeniden Bakanlığa döndüyse Bakan hanıma bastırmak en doğrusu olacaktır. Her kanaldan, özellikle sosyal medyadan düzenli olarak bu durumları dile getirmek gerek. Nihayetinde haberdar oluyorlar durumdan bir şekilde. Bakanlıklarda, Kurumlarda süreçleri bilmesi gereken herkes bilir dostlar. Bu konudaki rahatsızlık ve mağduriyeti de dile getirmeye bu nedenle devam etmek gerek.Bkz. Dün Vakıflar Genel Müdürlüğü ilanındaki sorunu twitter kanalıyla Adnan Ertem'e ilettik. Hemen izleyen sabahta geri bildirim ve düzeltme taahhüdünü aldık. Tüm yetkililer bu süreçleri takip ediyor. Bu nedenle Kurum yetkililerine de Bakanlık yetkililerine de merâmımızı dile getirmeye devam edelim.
Ben gerek birebir diyaloglarımda, gerekse sosyal medyada sürekli olarak bunu sizler adına yapmaya devam ediyorum. Size de bu süreci devam ettirmek düşüyor.
Henüz net bir bilgi gerçekten yok dostlar. Yarın imzalanıp gelir açıklanabilir, kenarda kalıp daha uzun zamanı da alabilir. Şayet gerek Bakanlığı gerekse Kurumu dava bekletiyor idiyse ki ben etkili olduğunu düşünüyorum. Artık bu gerekçe bence ortadan kalktı. Neden derseniz; Mahkeme yayımladığı ara kararda YD istemini resmi olarak reddetmiş oldu. Arkadaşımız daha evvel kendi takibi ile bu ara kararın çıkacağını tahmin ediyordu. Bu karar ve durum resmileşti. Artık Kurum liste geldiği takdirde açıklamaktan çekinmeyecektir diye düşünüyorum.
Tüm muhtemel sorularınıza yanıt olabilecek şeyleri söyledim sanıyorum dostlar. Dediğim gibi, sonrasında doğacak münakaşalar, ithamlar ve söylemlere hiçbir şekilde anlayış gösterilmeyecektir. Diğer yönetici arkadaşlarımdan da aynı şeyi rica ettim.
Genel anlamda çok yoğun ve yorucu günler geçiriyorum. İnanın toplam zamanımın en fazla %20'sini foruma ayıracak kadar imkanım kalıyor. Onu da bu tip durumlarla harcamak gerçekten çok yoruyor ve yıpratıyor beni. Bu nedenle de bu konuda katı tavrım sürecek. Yine de sizlerin davranışsal olarak ve manen de yanında olmaya çalışıyorum sürekli.
Daha net bilgiler olması durumunda şartlara göre yeniden açıklama yapabiliriz.O vakte değin hepiniz kendinize iyi bakın dostlar. Gönlüm, dualarım ve desteğim siz haberdar olmasanız da sizinledir.
Allah sabrınızı arttırsın, bahtınız açık olsun. -
@paretowilfredo Reis geldi yas bitti
-
@paretowilfredo
Tesekkürler Hocam -
@paretowilfredo Allah sizden razı olsun.
-
-
@paretowilfredo Allah razı olsun gerçekten iyi ya da kötü bunu duymaya ihtiyacımız vardı.Tekrar bakanlığa gittiği tahminlerimiz arasındaydı fakat inanmak istemiyoruk .aslında bunu önceki promosyonlardada duydum listeler yeniden hazırlanır yeniden bakan onaylar falan süreç bu şekilde sürekli tıkanır.başka bi arkadaşında dediği gibi sanırım herkesin referansını memnun etmeye çalışıyolar.en azından kendim için bundan sonraki sürecin 14 aya kadar uzayabileceği düşüncesiyle sgk yı bekleme olayı bitmiştir.Allah bekleyenlere sabır versin.
-
@paretowilfredo sağolun hocam Allah razı olsun