2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Hali hazırda bakanlık bünyesinde bekleyen 3 mülakat var. Eğitim tarihleri ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.Belliki süreç bakanlıkta tıkanıyor. Mülakat bekleyen tüm arkadaşlar olarak Cimer'e mı anlatalım durumu bilemedim.
-
@eomer kurumun mülakat açıklama süreci geç açıklama üZerine kurulmuş bi teamüle dönmüş eğitim falan sebep değil
-
Anlamadığım şey, kurum ilana çıkma, mülakat tarihlerini ve mülakat sürecini gayet iyi yönetiyor. Açıklamanın bu kadar sürmesinin sebebi ne gerçekten? Mesele sadece referanslarsa açıklanan müfettişlik listesini gördük. Kurumdan feragatini isteyen bile yine vardı listede. Hazır listeyi aylarca bekletmişler. Acaba kimi alalım diye aylarca istişare etmiyorlar belli ki. Resmen huy edindiler kendilerine bu işi.
-
@yabgu büyük ihtimal bizim alımda da sonuç açıklandıktan sonra iş başı için bekleyeceğiz. @paretowilfredo da ilk başlarda öyle olabilir diye söylemişti, yanlış hatırlamıyorsam. Hayırlısı olsun ne desek boş.
-
Arkadaşlar ben de tasarruf edildiği bu sebeple böyle sürüncemede kaldığı bilgisini aldım. Ama bu ne biçim bir tasarruftur daha ne kadar sürer hiç bilmiyorum...Çok yorulduk çok yıprandık be..
-
Yeter artık ya valla yeter ne bu bakanlıktan çektiğim yemin olsun insana herşeyi düşündürüyorlar 18 aydır iş teftiş bide şimdi SGK Allah sizi bildiği gibi yapsın kimin bu işte eli varsa aynısını kendi çocuklarına yaşatsın yemin ederim bunaldım artık ben yokum arkadaşlar arada bir foruma bakarım etkinlik falan yaparsanız elimden geldiğince katılırım ama artık beklemeyeceğim nasıl bilirlerse öyle yapsınlar elbet bir gün açıklanacak
Kalın sağlıcakla -
Niye 30 gün hükmü vardı. Neden eylül dediler. Listeler belli her an açıklanabilir bakan imzalamış denmedi mi? Başa dönmedik daha kötü noktaya geldik. Kasım söylemine inanmıyorduk o kadar da olmaz diye. Şimdi ocak çıktı başımıza diyecek söz bulamıyorum. Tweetlere cumhurbaşkanını ve yardımcısını da ekleyelim. Bakanlıkta değişiklik mi yapılır bunun sorumluları kim, neden işler bu kadar hantal bir çare bulunsun artık. Psikoloji falan kalmadı bende de resmen
-
Arkadaşlar ben fox tv haber bülteni tagina yazdığımda sgk geri dönüş yapmıştı hatırlarsanız yarın hep birlikte hem kendi tagimiz hemde fox tv nin tagina yazalım diyorum siz ne dersiniz
-
@zeyno94 Arkadaşlar bence bakan hanımı ve kurumu cumhurbaşkanına şikayet eden twitler atmalıyız.
-
@CopweKep arkadaşım hali hazırda görev yapan is müfettiş yardımcıları dava açmışlar bakan hanima yeterliliği almak için , bu durum şimdi ki is müfettiş yardımcılığı mülakat sonucunu geciktirdigi gerçeğini ortaya koyuyor , demem o ki bizim etimiz ney budumuz ney şikayet etcez .
-
@erciyes38 Dava değil hocam cumhurbaşkanına şikayet etmek koltuğu sallar.
-
@CopweKep hocam kamu görevlisi olmak istiyorsun , başvuru yaptığın kurumu ve Bakanlığı şikayet edemezsin yada itibarsızlaştıramazsın eğer yaparsan ciddiye alınmazsın emin ol
-
Yazabileceğim sadece tek cümle var. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
-
Şu süreçte kendimi Trump ın karşısındaki C.B. Erdoğan gibi hissediyorum;saçmalıklara tahammül etmek zorunda kalan herhangi birisi gibi yani...
-
Almayacaksınız niye ilana çıkıyorsunuz alacaksanız ihtiyaç varsa ne diye açıklamıyorsunuz 30 gün maddesini süs olsun diye mi koydunuz madem bir hükmü yok niye hala duruyor orada kaldırın gitsin. Vebal bu arkadaş. Ocak nedir ya
-
Trump bir twit atsa. #sgkdenetmenyrd aciklansin!!! Yoksa ekonominizi kilitlerim haa!!! Öncede yaptim biliyorsunuz!!! Daha sonra arayacagim optum kib.. diye. Birak mulakat sonucunu aciklamayi ustune bir 500 luk daha ilan verirler ayni gun:)
-
Forumun bU kadar sessiz olması bile , düştüğümüz durumun açıklayıcısı , hem de başvuruları devam eden il göç ilanına rağmen
-
Ne yaptılar ettiler sonuçta bizi istedikleri noktaya getirip direncimizi kırdılar valla SGK ile başa çıkılmıyor.
-
@tuntirikos sorun sgk değil bakanlık
-
@bcbc3434 Siz de haklısınız hocam, bakanlıkta tıkanıyor her seferinde, SGK da yönetmelik hükmü var diyip insiyatif alamıyor maalesef, olan bize oluyor. Süreci kısaltmak adına yapılabilecek hiçbir şey yok mu şimdi, herkes beklemeye geçti sanırım.