2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
0 312 296 18 77’ye faks gönderdim. ACSH Bakanlığı diye yazdı gönderirken.
0312 296 18 66’ya gönderilmedi hata verdi. -
1866 ya gönderdim bi sıkıntı olmadı bende
-
Bende gönderdim arkadaşlar
https://hizliresim.com/yGvnV7 -
Sonuca ulaşalım da gerisi önemli değil dostlar akşam Tweet etkinliği var.
-
Saat 20..00 de herkesi bekliyoruz
Sayın Bakanım @ZehraZumrutS Sayın Başkanım @msbagli SGK Denetmen Yrd. mülakat sonuçlarını açıklamanızı talep ediyoruz. 18-28 Ekim tarihleri arasında başvuruları alınacak İçişleri Bakanlığı İl Göç Uzm. yardımcılığına mükerrer başvurulara engel olacaktır.
#SgkDntYardAcıklansın
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Saat 20..00 de herkesi bekliyoruz
Sayın Bakanım @ZehraZumrutS Sayın Başkanım @msbagli SGK Denetmen Yrd. mülakat sonuçlarını açıklamanızı talep ediyoruz. 18-28 Ekim tarihleri arasında başvuruları alınacak İçişleri Bakanlığı İl Göç Uzm. yardımcılığına mükerrer başvurulara engel olacaktır.
#SgkDntYardAcıklansın
Evet arkadaşlar lütfen herkes katılım göstersin
-
Harekatla ilgili gelişme bizim sonucu etkiler mi ?
-
4 Bin tweet atıldı çok iyi ve artıyor
-
Arkadaşlar çok iyi gidiyoruz lütfen devam edelim #SgkDntYardAcıklansın
-
@Aslan-Reyiz ben göremiyorum twit istatigini:)
-
Çok iyi gidiyoruz su an yaklasık 5600 twit.
-
6135 tweet
-
@FATMAN06 Hocam siz devleti ne zannediyorsunuz.3-5 aklı evvel mi yönetiyor.Açıklanmama sebebi saçma olabilir. 2-3 kişinin saçma tutumu etkiliyor olabilir.O iş ayrı bu iş ayrı..Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir.Bu bahsettiğiniz durumlar şehir devletlerinde görülür ancak..
-
@g-a-g bakanlık harekat boyunca işlemleri askıya alacak diye bir şey görmüştüm forumda eğer doğruysa süreci hızlandırır mı diye
Sormak istedim bu duruma bende inanmak istemiyorum
Lakin 9.promosyon seçimin erkene çekildiği kararı verildikten
Sonraki gün açıklanmıştı
Bkz 18Nisan - 19Nisan -
Herkesin eline sağlık arkadaşlar mükemmel bir etkinlik oldu keşke hep böyle olsa inşallah etkinliğimiz sonuç verir tekrar herkese teşekkürler
-
@sansebastianozn etkinlik iyi geçti devamını sağlarız umarım
-
@aroma Kesinlikle çok iyi geçti önümüzdeki günlerde devamlılığı önemli
-
Yarın çok sayıda arama yapalım
-
@FATMAN06 Fevri bi açıklama.. ya da oyalanmalarına kulp bulma çabası olabilir.mevcut C.B. hükümet sisteminde müsteşarlık kaldırılınca bürokrasi ile bakanlıklar arasındaki köprü kalktı.Bakan danışmanları dosyayı bakanın önüne koymadığı sürece bakanların olan bitenden pek haberi olmuyor.Çok fazla meşguller çünkü.. hatta hatırlarsanız milletvekilleri bir kaç bakanı bu mesele ile benzer bir konuda Cumhurbaşkanımıza şikayet etmişlerdi.Benim tahminim bu yönde ve bir kaç bakanlıkta da bu gibi sorunlar yaşanıyor diye duydum.Başka mantıklı ve makul bir sebep göremiyorum.
-
@sansebastianozn tagı günlerdir kullandığımız için turkiye gündemine giremedi bir de bu anlaşma meselesi girince gündem yoğun oldu. Yarın farklı bi tag belirleyelim derim