2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
0312 296 18 66’ya yine faks gönderdim. Hem tweet hem de faks işi ile devam edelim arkadaşlar.
-
@FATMAN06 gereksiz alınganlık yapmışsınız dostum benim sözüm size değil. Meşhur duyumcun değil duyumcu vardı dedim. Harekatı bahane etmişti kendisi de o yüzden. Sizinle alakası yok. Ayrıca sizi savundum burda ama siz bilirsiniz yinede:)
-
@mrnobody Estağfirullah hocam ben duyumcunuz diye okumuşum
Kusura bakmayın beni savunduğunuzunda farkındayım sağolun -
Arkadaşlar hayırlısıyla bugün açıklanıcaktır cok kuvvetli bi rüya gördüm
-
@Scitovsky Hayırlısı ile inşallah kardeşim. Hayrolsun inşallah
-
@Scitovsky :)) insallah cıkar rüyanız
-
Başkan hala yurt dışında bugünde Olmayacak gibi
-
@Caykovski idare hukuku “süreklilik” kavramı
-
Dakikası olan arkadaşlarım ilgili numaraları mesai bitmeden arayabilir mi ? Rica edersem
-
Herhangi bir gelişme yok aradığınızı iletiyoruz bize bilgi de verilmiyor dedi
-
Sonuç verdirebilecek tek ihtimal etkinlik sanrim biz devam etmeliyiz !
-
#SGKdntYardaçıklanmalı olarak kullanalım tagı derim. Sürekli aynı tagi kullanırsak bir süre sonra spam olma ihtimali yüksek. Başka önerisi olan varsa o da olabilir
-
@redcrossbjk bencede başka tag bulmak lazım.
-
Özel Kalem Hidayet Mercan paylaşımlardan birini beğenmiş.
-
@buchanan bakanhanımistifa
-
Başkan yurtdışından gelince mi açıklayacaklar acaba onu mu bekliyorlar
-
Arkadaşlar mhp myk üyesi https://twitter.com/iozyavuz1963 geçen dönem vekil dm açık mesajlara bakıyormuş ve aktif kullanıyor alttaki metni bi zahmet dm den atalım kendisine belki bir işe yarar..
Sayın Vekilim, Bizler 1600 kişi SGK Denetmen Yrd.mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekleyen memur adaylarıyız.Talebimizi Sayın Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk hanımefendiye ulaştırmanızı ve bizleri bilgilendirmenizi rica ederiz.Saygılar
-
@Aslan-Reyiz Ben uygun dille dm den attım. +1
-
@Aslan-Reyiz +1
-
@Scitovsky, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar hayırlısıyla bugün açıklanıcaktır cok kuvvetli bi rüya gördüm
Bende Eylül sonu denildiğinde rüya görmüştüm ama listede adıma bakamadan uyandım