2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Taziye iletisinin altına dahi yorum atıyorsak durumumuz ne kadar ciddi başkan okumuş en azından sesimizi duymuş ben bu açıdan bakıyorum ,
-
Başkan da Bakanlıkta haberdar nasıl olmasın 1 aydır hatırlatıyoruz çeşitli yollardan üstüne 6 binden fazla tweet atıldı ama kimse neden bekletildiğini bilmiyor.
-
Ahh o listeler ne halde acep !
-
@erciyes38 bu başkan hangi başkan
-
@erciyes38 bilenmez tabiki de:) ama yine de yazmazsak daha iyi gibi hocam. Taziye hariç geri kalanlar serbest
-
Acaba yarın yine ciddi bir etkinlik mi yapsak yeni bir tag ile
-
@yabgu il göç başvurusu süresince etkinliğe devam ettirmeliyiz ki lehimize gelişmeler yaşansin. Tag için fikir alisverisinde bulunabilriz hocam.
-
@redcrossbjk hocam ben SGK başkanı diye anladım , @newworldorder doğru mudur hocam siz demiştiniz
-
@erciyes38 aynen sgk baskanı. Daha sonradan twit silindiği icn gözükmüyor fav:)
-
@erciyes38 bende öyle anladım hocam da göremeyince bu hangi başkan dedik kendi kendime
-
#sgkmülakatsonucu
#adaletiçinsgdyaçıklansın
#sgkmülakat
#sgdymülakatsonucu
#sgkbaşkanımülakatlar
Biraz iddalı olmadı ama belirleyelim de en kısa sürwse yarın yine bastıralım . Yoksa il göçte maalesef basvurmak zorunda kalacağız .. -
@yabgu #sgkmülakatsonucu bu iyi gibi bence
-
@yabgu #sgdymülakatsonucu bu da hoştur
-
Onları başka güne harcarız artık
Saat 20.00'de SGK Denetmen Yrd. mülakat sonuçlarının açıklanması için etkinlik yapılacaktır. Herkesin katılmasını rica ediyoruz.
#SgkDntYardAcıklansın
*Aynı tag ile
*Yetkilileri etiketleyerek -
Aynı tag spama düşmez değil mi bi arkadaş öyle demiş? ben pek anlamıyorum bu işlerden de farklı tag iyi olacaksa öyle yapalım boşa gitmesin ?
-
@mrvhuab 50bin de atılsa gündeme girmez çünkü sürekli aynı tag kullanılıyor ve çok zor girmesi o yüzden değişmesi lazım
-
O zaman değiştirelim
-
@sansebastianozn hocam bitane kesinleştirelim başlamadan herkese öyle yayalım ..
-
#sgkmülakatsonucu
-
@buchanan denetmen yardımcılığı olduğunu belirtmeliyiz hocam. #SgkDntYardMulakat olabilir.