2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk bencede uygun böyle atalım artık Tweet
-
Arkadaşlar o zaman yine bir saat belirleyelim akşam 20.00 güzel mesela katılım baya yüksek oluyor yada başka bir fikri olan ?
İl Göç başlığınada yazalım haberdar edelim#SgkDntYardmülakat
-
gençler beni duyan yok mu arayan yok mu
-
@sansebastianozn bu tag güzel bence de arkadaşlar 20 :00 de yaparız tekrar
-
“ Hiçbir gelişme yok “ dendi
-
@sansebastianozn bu akşam saat 20:00’da yeni tag ile etkinlik tamamdır
-
Arkadaşlar akşam saat 20:00’da yeni tag ile etkinlik var. Duymayan arkadaşlara iletin lütfen.
#SgkDntYardmülakat
-
https://hizliresim.com/bva99b
Ankara'daki arkadaşlar isteyen yarın gidip bakan hanıma küçük bir ihtimal de olsa soru yöneltebilirlerse belki hatırlatabilirz kendimizi -
@sansebastianozn Bir kadın arkadaşımız gidip sorsa aslında çok iyi olur.
-
Arkadaşlar merhaba. Daha önce de yazmıştım. Bakın ben ne SGK Denetmen Yardımcılığından sonuç bekliyorum ne de İl Göç sınavına başvurucam. Şu an GUY olarak görev yapıyorum zaten ancak ben bayan halimle atanmadan önce yazmadığım yer, dilekçe vermediğim kurum kalmadı. Evime Cumhurbaşkalığından sürekli gelen cevap postalarinin sayisina insanlar hayret ediyordu. Bir konuşmasının sonunda korumalarının arasından Emine ERDOĞAN'a dilekçe vermişliğim var. Danışmanı almıştı. Naci AĞBAL döneminde yine bir bayan arkadaş bir konuşmasında mikrofonu alıp GUY ilanı ne zaman gelecek demişti ve 2 hafta sonra GUY ilanı gelmişti. Küfür yok hakaret yok hak arıyorsunuz. Neyden korkuyorsunuz? Bu şekilde çekinerek ne elde ettiniz bugüne kadar? Şu an birsürü insan mağdur olacaksınız İl Göç alımında. Belki de kazanacak 400 kişi Il Göç e hak kazanacak ve belki de hiç açıklanmayacak ve İl Göç kazanan 45 kişinin tamamı SGK denetmen yardımcılığını kazanacak. Ya Cumhurbaşkanlıgına gidin, meclise gidin, bakanın konuşma yaptığı biryere gidip çıkışında toplanıp toplu halde görüşme talep edin. SGK Başkanı'nı yakalayın olduğu yeri takip edip, görüsme talep edin. Hak arıyorsunuz, hakaret yok küfür yok mağduriyet dile getiriyorsunuz. Bizim zamanımızda bu tip şeyleri yapıyorduk. Böyle beklerseniz felaket senaryosu gerçek olacak bakın çok az zaman kaldı İl Göç için benden söylemesi. Ve İl Göç'e rağmen açıklanmazsa, o saatten sonra bu kuruma açıklanması için acele ettirecek daha büyük hiçbir neden olamaz. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Hepinize sabır diliyorum.
-
@slimshady10 kardes sen sınava gırmedın mı dıger sayfalardada aynı seyı yazmıssın
sen neden aramıyorsun neden sureklı forumdakılere aradınız mı dıye soruyorsun
bır kere de sen arayıp sen bılgı versen foruma -
@denetmenadayı kardeş dakikam yok fakirlikten kırılıyorum promosyon internetlerle hayata devam ediyorum benim dakikam olsa ben niye aramayayım twitterda en fazla ben uğraşıyorum ama nerde bitmiyor bitse keşke sevimsiz akşamlar
-
207 80 89 u aradım hanımefendi herhangi bir bilgisinin olmadığını söyledi ve 80 43 ü aramamı önerdi. 80 43 telefonu açmayınca 3. Komisyon başkanı Muhiddin Şahin’in makamını aradım. Sekreter hanımefendi çok yardımcı olmak istediğini fakat herhangi bir bilginin olmadığını söyledi ve o da 80 43 ü aramamı önerdi. Durum bu arkadaşlar. İnşallah en kısa sürede açıklanır da bu karamsar hava ortadan kalkar.
-
@JosephStiglitz hocam peki 80 43 kimin numarasi bu konuda bilgi verdiler mi?
-
@FranciscoNittin hanımefendi, hükümete, bırakın muhalifi, vatandaşı kendi partilileri dahi ses edemez oldular. Bu da partiden ciddi kopuşlara, parti içinde ciddi tartışmalara kadar vesile oldu...
Sözüm ona, iktidar yürüyüşünde militarist siyasetten halk siyasetine geçmek adına yürüdüğü iddasındaki kadrolar, OHAL'den bu hale, ağzımızı açtırmaz, vatandaşlık haklarımızı talep ettirmez oldular...
Kuzey Kore'den hallice bir duruma geçiş yapmış vaziyete koyar oldular; kim nerede ekonomiden, işsizlikten, israftan, haksızlıktan, başarısız dış politikadan bahsedecek olsa, alfabede harf bırakmamış onlarca örgütten birine mensubiyet iddiasıyla yargılamaktalar...
Burada da geçen bir örneğini yaşadık; bir hasta arkadaşımız, iş arayan ve devletten en azından sözünü tutmasını isteyen gençleri ve yakarışlarını gülünç bulduğunu, bundan ziyade savaş ve militarist söylemlerin konuşulması gerektiğini vurguladı. Nedeni çok basit aslında; savaştan, silahtan konuşmak için 3 item gerekir; tesbih, çay ve sararmış dişler. O da kolaya kaçmanın zevkini yaşamış ki bize kadar tavsiyede bulundu, sonra kuyruk arada çekildi elbette...Millet kahvehane muhabbetine dönen bu sığlıkta, etiketlenmemek adına suspus olmuş, kendisine yakıştıralacak yeni sıfatın korkusundan sessizce beklemeye geçmiş vaziyette. Nasıl çıkılsın da densin ki yav halimiz harap, imanımız gevredi ya iş ver ya fabrika desin...
Kurum içi meselesi de düz memurların ya da sendikaların becerisi değil, vallahi değil billahi değil...
İlgili hükümetin, yüz farklı şekilde sıfatlandırdığı, vatandaştan öte yandaş arayışı sebebiyle, kendisinden olanı seçmekte yeniden güçlük çekme korkusuyla (zira kendi kadrolarının, istemedikleri birçok yapıyla ilişkileri olduklarından), yeni personel istihdam etmemek adına uydurduğu bir yol, mazallah eskiden olduğu gibi kendi çalışanı kendisine karşı olsun istememekteler... Düşünün bu uğurda Perinçek'ten dahi fikir alınır hale gelindi.Ben de meclise gitmek için insanlar eşlik etsin diye yırtındım ama katılım sağlarım diyen bir elin parmağını geçmedi... Haksız değiller zira korkuyoruz, vatanımızı sevmemize, vergi borcumuzu ödememize, suç işlemememize, askerlik görevimizi yerine getirmiş olmamıza, namuslu yaşamaya çalışmamıza rağmen etiket yemekten, vatansız bırakılmaktan korkuyoruz...
-
0312 296 18 66-77 numaralara faks çektim.
-
-
@redcrossbjk basın müşavirliğiymiş dostum. Herhangi bir bilgi yok maalesef
-
Arkadaşlar daha önce hiç yazmamıştım foruma ama son aldığım duyuma göre artık işler ciddilesti.Öncelikle bir ara duydugumuz gibi Sgk ya listenin gittiği doğruymuş fakat sonrasında bakan hanım yeniden listeyi geri istemiş.Süreci bilinmedik bir sekilde uzatan bakan hanımmiş .Açıklanma Ocak ayını bile bulabilir diye söylendi. Twitterden bastırmamız lazım
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Merhaba dostlar.
Asıl konumuz şu, liste nerede?
Listenin Başkanlığa geldiğini duymuştuk daha evvel. Bu bilgi bence yanlış da değildi. Ancak listenin bir şekilde yeniden Bakanlığa döndüğünü düşünüyorum. Çünkü birden fazla kişiden Listenin şu an Bakan Hanımın olurunu beklediğini duydum. Bekletilme gerekçesi nedir derseniz, bu konuda kimsenin net bir fikri olduğunu sanmıyorum. Başkanlıktan kimsenin yok en azından bu konuda net bir fikri. Herkes yakın diyor ama kimse o yakının ne kadar yakın olduğunu bilmiyor. Kimle konuştumsa bir belirsizliğin yanıtını verdi bana.
Bu yüzden ben de net bir şekilde şu aşamadayız diyemiyorum. Liste duyduğum gibi yeniden Bakanlığa döndüyse Bakan hanıma bastırmak en doğrusu olacaktır. Her kanaldan, özellikle sosyal medyadan düzenli olarak bu durumları dile getirmek gerek. Nihayetinde haberdar oluyorlar durumdan bir şekilde. Bakanlıklarda, Kurumlarda süreçleri bilmesi gereken herkes bilir dostlar. Bu konudaki rahatsızlık ve mağduriyeti de dile getirmeye bu nedenle devam etmek gerek.Bkz. Dün Vakıflar Genel Müdürlüğü ilanındaki sorunu twitter kanalıyla Adnan Ertem'e ilettik. Hemen izleyen sabahta geri bildirim ve düzeltme taahhüdünü aldık. Tüm yetkililer bu süreçleri takip ediyor. Bu nedenle Kurum yetkililerine de Bakanlık yetkililerine de merâmımızı dile getirmeye devam edelim.
Ben gerek birebir diyaloglarımda, gerekse sosyal medyada sürekli olarak bunu sizler adına yapmaya devam ediyorum. Size de bu süreci devam ettirmek düşüyor.
Henüz net bir bilgi gerçekten yok dostlar. Yarın imzalanıp gelir açıklanabilir, kenarda kalıp daha uzun zamanı da alabilir. Şayet gerek Bakanlığı gerekse Kurumu dava bekletiyor idiyse ki ben etkili olduğunu düşünüyorum. Artık bu gerekçe bence ortadan kalktı. Neden derseniz; Mahkeme yayımladığı ara kararda YD istemini resmi olarak reddetmiş oldu. Arkadaşımız daha evvel kendi takibi ile bu ara kararın çıkacağını tahmin ediyordu. Bu karar ve durum resmileşti. Artık Kurum liste geldiği takdirde açıklamaktan çekinmeyecektir diye düşünüyorum.
O zaman bu duyuru ve söylenenler malesef doğru.