2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@milena, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar daha önce hiç yazmamıştım foruma ama son aldığım duyuma göre artık işler ciddilesti.Öncelikle bir ara duydugumuz gibi Sgk ya listenin gittiği doğruymuş fakat sonrasında bakan hanım yeniden listeyi geri istemiş.Süreci bilinmedik bir sekilde uzatan bakan hanımmiş .Açıklanma Ocak ayını bile bulabilir diye söylendi. Twitterden bastırmamız lazım
Sorması ayıp listeyi hangi maksatla geri istemiş? Neden bir bakan gönderdiği listeyi geri almak ister? Kafamda deli sorular.
-
Listenin geri çekildiği ve bakanlıkta bekletildiği bilgisi doğru .Neden böyle bir tasarrufa gidildi belirsiz.Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@Godot malesef... 1 yılı aşkın süredir açıklanmayan mülakatlar var bir önceki alımın da 7 ay sürdüğünü düşünürsek sürecin söylendiği gibi uzamamasi için twitterden kendimizi güzel bir üslupla daha fazla hatirlatmamiz lazım.
-
@eomer keşke benim de bir bilgim olsa bu konuda sadece bu kadarını öğrenebildim Ocak'a kadar sarkabilir diye duyunca da üzüldüm bir şeyler yapmalıyız diye buraya yazdım.
-
Ocakta kabine değişikliği ve bakanlığın ayrılması olabilir belki bu nedenledir sarkma nedeni kaldık ortada altı üstü bir imza .
-
@paretowilfredo eğer durum stabil degilse bi aciklama yapabilir misin reis ? Biz gercekten cok yorulduk.
-
Keşke şu sayfaya baktığımızda hayırlı haberler okuyabilsek bir gün..
-
@milena hocam ne yazikki aynısını bende duydum fakat buraya yazmadım. Çünkü ocak derler Mart olur mart derler temmuz olur.ocak şimdilik idare edecek bi söylem. Sonra gene aynı şekil gider.bakanlığın listeyi niye istediği ortada...o liste gider gelir böyle.twitter etkinlikleri ne kadar ise yarıyor tartışılır. Ama ilgoc e başvuracak arkadaşlar buna engel olmalı. Ben de başvurdum bugün ilgoc e 86 puanla gelmeyeceğini bildigim halde. ..insanlar bunun farkına varmalı. 86 puanla gelmeyecegini biliyorum ciddiyetinde durum...
-
Acaba 10. Promosyon için eğitim tarihi belirleniyor mu önceden .. yoksa alıma göre mi eğitim oluyor .. mesela arkadaş geçen yıl eğitim var açıklanması gerekiyor filan diyordu .. belki buda oraya doğru yönelen bir süreç olmasın .. ne kadar doğru olur bilmiyorum ama . Ömceden belirlenen bir takvim varmıdır eğitimlerle ilgili .
-
@yabgu eğitim takvimi belli olur ona göre de sonuçlar şu zaman açıklanır diye tahmin mi ederiz diyorsun dostum.
-
@buchanan aynen çünkü geçen yıl arkadaş öyle söylüyprsu . Eğitim başlayacak hala göreve başlayamadık demişti .. çağrılmamışlardı .. sonuçlar açıklanmasına rağmen işe başlamaları gecikmişti .. o yüzden mayıs olsa yine geçen sefer ki gibi ocal iyi tahmin olabilir .. bilemedim
-
Yapılacak tek şey kalıyor tag olarak Bakanılığın adı #ailevecalisma diye.. tabi organize bir şekilde..
-
Bence tag #sabrımızıtaşırma olması lazım.Ocak ne ye oldu tekrar bidaha girelim kpssye para yok para yok para yok
-
Yuh yaa valla çıldırtan bi kurum sgk neyin kafası bu yaa ocak nedir ? Insaf vicdan yok mu bunlar da
-
@slimshady10 hocam öyle bir tag doğru olmaz nezaket çerçevesinde isteklerimizi dile getirmemiz lazım aksi tutum yararımıza olmaz diye düşünüyorum.Çünkü geçen hafta taziye mesajı altına yazılan "Başkanı rahat bırakın" tweetini beğendi, Sayın Selim Bağlı. Ve daha önceleri atılan tweetlerde çeşitli ifadelerin kurumları yıpratmaya yönelik olduğu bizzat dernek başkanı tarafından gerek teftiş kurulu başkanı tarafından dile getirildi ve bir nevi uyarı yapıldı.Yani hepsi farkında durumun ama başkanlığın da belli noktalarda eli kolu bağlı ve iş bakanlıkta.Evet bu bakanlıkta işler yolunda gitmiyor ,süreç uzuyor,1 yılı aşkın açıklanmayan mülakatlar var -inş bizimki öyle olmaz-bürokrasi iflas etmiş durumda ama kişi ve kurumları karşımıza alarak bir sonuç alamayız.Münasip bir üslupla bakanlığı etiketleyerek etkinliklere devam etmeliyiz.
-
@aroma eylüldü YDdi ekimdi Allah'tan Kasımı atladık çünkü umut verip yarı yolda bırakmak en kötü şey şimdi Ocak.Şimdi Ocakı bekle Mart gelir sonra Kpss'yi bekle.
Allah yardımcımız olsun süreçten çekiliyorum
#sgksabrımızıtaşırma -
Arkadaşlar merhaba,
5 gün önce yaptığımız twitter etkinliğinde 6000'den fazla tweet atıldığı belirtildi.
Bir öneri olarak şunu da değerlendirebiliriz: Belirlediğimiz herhangi bir akşam haber kuşağı programınına, ilgili haber kuşağının belirlediği hashtagi de kullanarak mağduriyetimizi açıklayabiliriz. Bizi zor durumda bırakmayacak düzgün bir dil kullanarak, kurumu hedef almaksızın atacağımız tweetler ekran önünde dillendirilirse şayet; bir etki yaratabilir.Seçeceğimiz haber kanalı sunucusunun dikkatini çekecek yoğunlukla düzgün bir üslupta tweetler atarsak ve bu durum ekran önünde seslendirilirse belki bir kamuoyu oluşabilir, bakanlık sonuçları açıklama konusunda elini çabuk tutabilir.
-
@slimshady10 mülakata gitmeden henüz arkadaşım kasim da anca açıklanır kurum karışık demişti de ihtimal vermemistim ama herşey olabilir .Diyecek söz yok sanrim sgk yi unutup önümdeki sınavlara bakcm /bakmaya caliscam böylesi böylesi en iyisi
-
İl goc için bizler yine de son günü bekleyelim derim kimsenin bizi anladığı yok ama yine bizler birbirimizi anlamalıyız.
-
Foruma veda ediyorum.Adminciğim hesabımı siler misin ? Yardımcı olan ya da olmayan(ortamı geren,benim banlanmama sebep olan) herkes hakkını helal etsin.Benden yana helal olsun.
Selametle...