2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@mk-ank size de tesekkurler hocam
-
Bu hafta için etkinlik önerisi olan var mı yoksa beklemeye devam mı dostlar @abakuss sizin Kasım duyumunuz halen geçerli mi bu arada dostum?
-
Kimi aramak kime yazmak lazım ne yapmak lazım yani çok garip bir hal aldı bu süreç
-
Bakan Hanım bugün Milli Ağaçlandırma Günü için Sinop'ta olacakmış, Sinoplu dostlara duyurulur
-
Bugün akşam 19.30 daki GUY etkinliğinde bakanlık yetkililerini etiketleyip sonuçlarımızın açıklanmasını da ekleyerek katılım gösterebiliriz arkadaşlar.
-
@Caykovski Dostum aslında bir etkinlik düşündüm ben gerekli araştırmasını, hatta yazısını bile yazdım ama sonra katılım olmayacağını düşündüğüm için paylaşmadım herkeste bir psikolojik yorgunluk var doğal karşılıyorum bunu etkinlikler için ekstra enerji lazım.
-
@karagergedan bizimle paylaşabilir misin hocam
-
Yakup Süngü bugünkü eğitimde sonuçlarla ilgili '' yakında inşallah'' yorumunu yapmış arkadaşlar..
-
Merhaba arkadaşlar tünelin ucundaki ışığı görmemize hız kazandıracak bir etkinlik olacağına inanıyorum ve sizleri tekrar birlikteliğe en önemlisi yardıma davet ediyorum.
Geçen hafta memurlar.nette iş müfettişliği için yapılan soru önergesi haberi sesimizi duyurmak için bizlere tekrar bir ışık,ümit kaynağı oldu.
Önergeyi veren sayın Hayrettin Nuhoğlu twitter olsun, bürosu üzerinden olsun nazikçe taleplerimizi dinledi mesajlarımıza geri dönüşler yaptı ilgileneceklerini söyledi.
Bu aslında bizlere bir ışık vekillerin bu tarz etkileşimlere açık olduğunu gördük bunu diğer milletvekillerinden de talep ederek bakanlığa doğru esen rüzgarın şiddetini arttırabiliriz ve eminimki vekillerimiz bizleri anlayışla karşılayacak, sosyal medyadan duyuramadığımız sesimizi meclis kanadı üzerinden duyurmamızda önayak olacaklar.
Benim aklımdaki fikir TBMM’nin sitesindeki her milletvekilinin kendilerine ait büro telefonlarını arayıp, yönetmelikte 30 günlük ibare olmasına rağmen 4 aya yaklaşan mülakat sürecimizden bahsedip, yaşadığımız sürecin zorluğundan dem vurarak sesimizi duyuramadığımızı, iibfnin makus talihi altında kaybolduğumuzu bildirerek mümkünse bizler adına mecliste bir önerge verebilme imkanlarını sormak en azından bakanlığa süreçle alakalı bir telefon açmalarını rica etmek.
İsteğimizi iyi lanse etmeliyiz amacımız bakanlığı şikayet etmek değil bizleri temsil eden milletvekillerimizden bir ricada bulunmak.
Birbirinden farklı vekillere ulaşıp isteğimizi iletebilirsek sosyal medyadan,twitterdan daha etkili bir yöntem olacağı inancındayım.
O yüzden lütfen bu foruma bilgi edinme amaçlı girip çıkan, mülakat sürecini gözardı etmeyi deneyip ders çalışmaya çabalayan,beklemekten bunalan kısacası herkesten en azından bir vekilin bürosuyla irtibata geçip,kendini temsil eden vekilden yasal yollarla bir ricada bulunmasını rica ediyorum.
Aşağıya 27.dönemde en çok yazılı önerge veren milletvekillerini bıraktım oradaki kişileri de arayabilirsiniz ya da kendi memleketinizdeki vekili de arayabilirsiniz hem böylece hemşehrinizin sizin sorunlarınıza ne kadar ilgi alaka göstereceğini birebir tanık etmiş olursunuz.
Hem mükerrerlik olmaması adına hem de güzel bir etkinlik olması adına aradığımız vekili paylaşmanın yararlı olacağını düşünüyorum.MHP Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan
İYİ Parti Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu
CHP Milletvekili Utku Çakırözer
MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak
CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz
CHP Adana Milletvekili Ayhan BARUT
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan KAPLAN
CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan -
Pareto üstad son durum nedir bize bi bilgi verirmisin
-
Askere gittim geldim, 21 günlük süreçte açıklanır umuduyla, aynı tas aynı hamam beklemeye devam ediyoruz. Allah sonumuzu hayretsin.
-
@karagergedan İşte bu yüzden etkinliği yazmaktan vazgeçmiştim.
Olumlu olumsuz en ufak bir dönüş bile olmadı. Kimseyi suçlamıyorum haddime değil görüldüğü üzere malesef süreç artık kabullenildi herkes psikolojik olarak yoruldu bir direniş gösterecek güç kalmadı ve sonuç olarak bu noktadayız.
9.pronun 7 ay boyunca nasıl dayanabildiğini düşünüyordum demekki böyle böyle günleri geçirdiler. -
Geçen haftalarda 12-17 Kasım arası bu iş bitecek gibi bir şey söyleyen vardı O söylem hala geçerli mi kardeşim
-
@redcrossbjk 15-22 arasıymış pardon
-
- Gün
-
Ortam çok sessiz yok mu haber
-
Yine acıklanmayan mülakat yapmışlar
-
Bir gün de şuraya girince "kazananlara hayırlı olsun kazanamayanların canı sağolsun" yazılarını görsek ne var...
-
Duyum dahi yok mu kimse de???
-
17-22 si falan diyordu bir arkadaş sonra sırra kadem bastı