2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@newworldorder uygundur saat 20:00
-
Bu şekilde karakter sayısı yetiyor:
Sayın Bakanım @ZehraZumrutS Sayın Başkanım @msbagli SGK Denetmen Yrd. mülakat sonuçlarını açıklamanızı talep ediyoruz. 18-28 Ekim tarihleri arasında başvuruları alınacak İçişleri Bakanlığı İl Göç Uzm. yardımcılığına mükerrer başvurulara engel olacaktır.
#SgkDntYardAcıklansın -
@Aslan-Reyiz tamam 20 de buluşuyoruz öyleyse Liste yüzünden başka sınavlara bakamadik
-
20 uygundur
-
2020 bütçesi Tbmm sunulacak bunun etkisi olur mu ilanın açıklanmasi icin ?
-
Arkadaşlar hayırlı günler,
Az önce 0312 296 58 41 üzerinden Bakanlık Kalem Sekreterini aradım. İl Göç İlanı geldiğini , sonuçların açıklanmasının 400 kişiyi bu yarıştan çekeceğini ve dolayısıyla mükerrer kişilerin listelerde yer almayacağını, bunun bizler için çok hayati olduğunu söyledim. Siz sonuçları açıklarsanız, İl Göç İlanında 400 kişi olmayacak dedim. Bu durumun bakan hanıma iletilmesini ve göz önünde bulundurulmasını rica ettim. Kendileri de hak verir bir tonla, 400 kişinin iki ilan için önemli olduğunu, bunun bir not şeklinde bakan hanıma iletilmesindense bakanlığa durumumuzu izah eden faks çekmemizin gerektiğini söyledi. İyi düşünmüşsünüz dedi.
Şu numaraya ( 0312 296 18 66) bugün gün içinde durumunuzu izah eden faks yollayabilirsiniz dedi. Bende kendilerine söylediklerini size ileteceğime dair de bilgi verdim, gerekirse tüm adaylar faks yollar dedim. (Faksı yollamadan numarayı yine teyit edin, işimiz sağlam olsun. Keza yine sizde arayın bilgi verin.)
Durumu izah eden bir metin yazmak 5 dakika.. Zahmet edip bir kırtasiyeye gitmek olsun 15 dakika. Masrafınız 5 TL olur olmaz.. Belki ellerine ulaşacak onlarca sayıda faks bir etki yaratır.
-
Arkadaşlar hem faks hemde akşam Twitter etkinliği muazzam olur ve baya etkili olur güzel bir metin hazırlayıp gönderelim bencede
-
DİKKAT DİKKAT!!!
Akşam 20.00 da Sgk sonuçlarının açıklanması adına etkinlik yapılacaktır
İl göç ilanından sonra sgk nın açıklanması elzemdir.Bana zaten gelmez aklınıza yanls bisey gelmesin en azından 87 değil de 85 kapatsa 400 fazla arkadasımız yerlesir Herkesi bekliyorum. -
AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞINA
Sayın Bakanım,
Sayın yetkili,İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 18 Ekim- 28 Ekim 2019 tarihleri arasında başvuruları almak ve 900 kişiyi sınava davet etmek üzere 45 kişilik İl Göç Uzman Yardımcılığı kadrosuna alım duyurusu yayınladı.
Kurumumuz tarafınca düzenlenen 10. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı sonuçlarının açıklanması, olumlu geri dönüş alacak 400 adayı, İl Göç İlanına başvurmaktan alıkoyacaktır. Sonuçların açıklanması 400 adayın süreci tamamlamasına ve İl Göç ilanı için bekleyen adayların önünden çekilmesine, listelerde mükerrer isimlerin yer almamasına sebebiyet verecektir.
Durumu bilgilerinize sunarım ve gereğini saygılarımla arz ederim.Bu şekilde bir metin olabilir. Lütfen ihmal etmeyelim. A4'ü eline al yaz, çekincen varsa adını da yazma, yeter ki bilgileri olsun.
O listede adın olabilir. -
Arkadaşlar faks ile birlikte başkanlık ve kurumu da aramayı ihmal etmeyelim. Sonuçta telefon trafiğini azaltmak içinde faksa yöneltmiş olabilir. Hem faks hem telefondan devam
-
Arkadaşlar ıktısat için bi kitap önerirmisiniz
-
@random kpss iktisat kitapları.
-
Faks atabilen var mı sürekli mesgul numara
-
Ben birazdan dışarı çıktığım da faks işini halledicem o zaman yazarım
-
0 312 296 18 77 Faks numarası bu arkadaşlar. Sonu 66 ile biten telefon numarası.
-
@Piraye_ hocam bu yaziya. Onceki yillarda 70li puanlarin bile sinavlara girerken ilanlarin azligi nedeni ile kpss puani 85.3 un altindaki kisilerin hicbir sinava giremedigini eklersek daha iyi olabilir
-
@buchanan Dostum, sen bunu yazınca kurumu bir kez daha aradım teyit etmek için. Telefona çıkan hanım, sonuçların açıklanma tarihi hakkında bilgisi olmadığını, onlarında bizim gibi beklediğini ve danışmanları bilgilendirdiklerini söyledi.
0312 296 18 66 'ya faks yollayabileceğimiz söylendi numara doğru mu diye teyit istedim bir kez daha. Numaranın doğru olduğunu, faksların büro görevlileri tarafından takip edildiğini söyledi. Sizin verdiğiniz numara bakanlığın web sayfasında yer alıyor, doğrudur. Daha önce dediğim gibi teyit alarak yollayalım, emeğimiz boşa gitmesin.
@ahmtdmn Siz nasıl uygun görürseniz hocam, haddimi aşmak istemem.
-
@Piraye_ iki numaradan hangisine giderse dostum artık,birazdan göndericem faks.
-
Kendi adima son gune kadar il goce basvurmayacagim. Baskalari size bu iyiniyeti gostermemis olabilir. Ama sizin Onunuze cikacaktir bu iyilik. Hic merak etmeyin.
-
@johnstuartmill bunun aksini düşünen kimse yoktur kardeşim.