2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bir gelişme olur mu acaba bugün
-
Evet arkadaşlar çok uğraştık çok emek verdik bir şeyleri değiştirmek için inşaallah bugün bir şekilde açıklanır.Herkese hayırlı cumalar.
-
Arayan oldu mu
-
Bugün açıklanacağına dair en ufak bir emare yok keşke olsa ama yok anlamak güç gerçekten yazık olcak il göç de liste dışı kalanlara. 1200 kişi daha başvuru yaparsa il göç tarihinin rekoru kırılır tahminimce belki bunu düşünüp bugün açıklanır ama zannetmiyorum . Duyumu olan varsa paylaşsın benim duyumum olduğunda paylaşıyordum
-
Ben iki günde bir arıyorum, her gün iki farklı numaraya faks çekiyorum. Bir arkadaş Kasım ayını söylemişti şaşırmıştık. O noktaya geldik herhalde. Öğlen 13:30’da bu haftanın son etkinliğini yapalım isterseniz?
-
Bugün ilgoce başvuru yapmayı düşünüyorum bu mülakatın açıklanacağı yok. Sallayıp duruyorlar hepimizi dalga geçer gibi ağustos dediler sonra eylül şimdi de hiç ses seda yok. Emeklerimizle çabalarımızla psikolojimizle herseyimizle dalga geçen bürokratlar. Allaha havale ediyorum kim suçluysa
-
@buchanan kasım a da razıyız artık yeter ki açıklansın yılbaşını bulmasın
-
Sgk yı beklerken
-
Bu sene ilgöç tarihinin rekorunu kıracak, 88 puan
-
@modigliani-0 85 86 kritik bence öyle demeyin
-
Geçen sene de dguy ve guy bekleyen arkadaşlar vardı 87.5 ile kapadı yine aynı düzen olacaktır diye düşünüyorum daha da yukarı cıkmaz heralde. Sgk nın da aa il göçe insanlar başvursun hemen açıklayalım düşüncesinde olacağına hiç ihtimal vermedim ama yinede arkadaşlar için başvurumu yapmamıştım şuan için yapmamam için bir neden kalmadı gibi
-
Bende son ana kadar bekliyordum İlgöç için ama artık mecburen başvuracağız.
-
93 puanla il göçe başvuracağım hemde üzülerek başvuracağıö birçok insanın dışarda kalacak olması beni çok üzüyor ama kendimi de düşünmek zorundayım inşallah bu geceye kadar açıklanır
-
@uche lütfen duyumunuz varsa paylasır mısınız?
-
@dublin ona çok inanmayın sallıyor kafasından
-
Banlandı zaten
-
@paretowilfredo hocam herhangi bir gelişme var mı? Bilgilendirebilir misiniz?
-
@paretowilfredo Üstad var mı bi ses, hareketlilik
-
Arkadaşlar bakanın tweetinin altına yazalım hiç olmazsa. 1600 kişiyiz diye yazıyoruz her yere ama nerde bu 1600 kişi. Herkes tam anlamıyla korkmadan çekinmeden elinden geleni yapsa süreçler bu kadar uzamazdı belki de. Yanlış bir şey yapmıyoruz. Sürecimizi soruyoruz. Bunda bir şey yok. Ülkemizi seviyorsak yanlış gördüğümüz şeylere yapıcı eleştiriler getirebilmeliyiz. Keyifleri gelince açıklayacak deniliyor tamam öyle de olabilir. Ama biz kendimizi hatırlatmazsak o keyif bile ne zaman gelir bilemiyorum.
-
Arkadaşlar sazan gibi Eylül de ekimde haftaya bu hafta içi açıklanır söylemlerine tahmınlerine inandık umut bağladık. Ben 2 sgk sürecini görmüş biri olarak sgk Kasım da açıklamaz.Bunada düşmeyelim. Önümüze gelen sınavlara çalışalım Mülakatlarımız iyi geçsin her ne kadar referansı ile işe giren olsa da bu dünya da bilek hakkı yenmez er geç sonuc alınır. Naçizane tavsiyem her pazartesi kurumun sitesine girin açıklanmadıysa ders çalışın bekleyip bekleyipte kafayı yemeyin inanın buna değmez psikoloji bozulunca hiç birşeyin önemi yok. Şahsen ben bundan sonra böyle yapcam. Ha Twitter a girelim etkınlık yapalım falan filan yok arkadaş sgk tınlamaz herkes Cimere yazsın ordan yürümek daha mantıklı..