2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@deuceko şöyle bir durum olabilir hocam “tamamen komplo teorisi bu arada :)”; yeterlilik mülakatlarına girenlerin sonuçlarının açıklanmasıyla 10. Promosyonun işe başlaması aynı tarihlere denk getirilmeye çalışılıyordur.
-
@Aslan-Reyiz arkadasin iletisinden sonra tereddütsüz bırak bunları inanma dedim 2 dk sonra ayna karşısında bu hafta olabilir mi diye kendime sordum Iyi değilim kesinlikle!
-
Bir yanım inan umut olur diyor. Bir yanim da artık forumdan şüpheleniyor. Ne zaman bir durgunluk olsa biri çıkıp şu gün açıklanacak diyo forumda aktiflik kazanılması için mi yapılıyor anlamış degilim
-
@deuceko aynen öyle
-
@Aslan-Reyiz ahahaha
-
@deuceko orda da bakan imzası bekleniyormuymuş ?
-
Bu hafta açıklanacak' iletisini görünce bağışıklığım devreye girdi resmen.
Bu şekilde paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Kimse isim istemiyor ancak daha ayrıntılı bilgi verilebilir.
Eğer forumda takılan ve sürecin içinde olan biriyseniz bunu bilmeniz gerekir.
İyi forumlar arkadaşlar -
Arkadaşlar bu zor bekleyişinizde hepinize Allah' tan sabırlar diliyorum. Kendimde sosyal güvenlik kurumunda denetmen olarak görev yapmaktayım. Meslekle alakalı aklınıza takılanları bu platformdan sorabilirsiniz. Ara ara forumuda takip edip heyecanınızı paylaştım, bugünde sizlere bildiğim kadarını aktarmak istedim.
Daha önce bir arkadaşımızda yazmıştı ankara il müdürü olsun yardımcıları olsun ya da istanbul il müdürümüz olsun sonuçların eli kulağında olduğunu iletmişlerdi. Daha sonra ne olduysa herkes açıklanacak diye beklerken, bir anda bakan hanımın listeyi geri istediği haberleri ortaya cıktı. Sonucların neden acıklanmadığına dair inanın kimsenin bir fikri yok. Başkanlıkta yakın bir dostumun aktardığı da başkanın dahi sonuçlara dair net bir cevap veremediği. Üstadlarınıza Antalya' da yapılan eğitimde gelen duyumlar olsun KADİM daire başkanının da söylediği sözler olsun sonucların yıl sonunu bulabileceği yönünde.. İnşallah bir an evvel açıklanır arkadaşlar, denetmenlik mesleğinin sizler gibi pırıl pırıl gençlere ihtiyacı var. Bu mesleği bir adım öteye taşıyacak olan sizlersiniz -
Pareto haber yok mu hala. Birsey soyleyin de artik beklemekten usandik. Biri yil sonu diyor biri kasim diyor. Hangisi dogru
-
-
Ağam bizimle eğlenir
-
-
@erciyes38 @lost_mugger bu arkadaş da bir tuhaf. Ortaya bombayı attı kaçtı
-
@mk-ank bu forumda uche için yapılanlar bana göre çok yanlıştır. Arkadaşımızı tahrik etmişler ve akabinde yaşanmaması gereken olaylar yaşanmıştır. Dayanışmanın ve bilgi paylaşımınım üst seviye olduğu bu forumda uche adlı arkadaşımızın engellenmesini kabul etmiyoruz.
-
@Uchee Yok hocam yanlış oldu heralde.
@osmanyildirim adlı hesabınızla @uche yi, bu hesabınızlaysa @Avcı 'yı savunacaktınız. Sonra da gelip @osmanyildirim adlı hesabınızla da bu hesabınıza arka çıkacaktınız, herkes de yarattığınız algı ile gaza gelecekti değil mi?
Karıştırdınız, birden fazla işi yürütmekte zorlanıyorsunuz, idman yapın birazHepinize güle güle peş peşe açtığınız hesaplarınızla birlikte
-
@mk-ank Hahahah Troll detected
-
-
Sgk ya olan öfkenin kurbanı olacak haberi yok ne tuhaf insanlar var yarabbim nelerden haz alıyor.
-
Arkadaşlar maalesef Kurumların böyle gecikmeleri, süreçleri bu hale getirmeleri bu tip davranışlara da çanak tutuyor. Bugün, yarın bu tip ataklar devam edebilir, edecektir.
Atılınca arkadaşlar genelde kabullenemiyorlar bunu nedense. Ayrıca şu da var illa aynı kişi de yapmıyor bunları bazen. Arkadaşlarını çağırıyorlar kavgaya adam çağırır gibi Sanki lise. Neyse, siz gelene gidene kulak asmayın. Biz burdayız, gözümüzden kaçarsa da bayraklayın muhakkak, biz halledelim. Hiç münakaşalara girmeyin kendinizi yıpratmayın.
Herkese iyi forumlar dileriz. -
@mk-ank admin yok mu bi duyum