2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
15.00’de Twitter’da bakanımızı ve bakanlık yetkililerini etiketleyerek tweet atalım arkadaşlar, müsait olan, tweet atmak katılmak isteyen arkadaşları beklerim, yapılan haberleri ve 30 günlük yönetmelik hükmünü ön plana çıkaralım mümkün oldukça tag #BakanSelçukSgkMülakatSonuçları
-
@modigliani-0 hocam o duyum zaten 'ben patlıyacam ben patlıyacam' diye bağrırıyordu.
-
ALINTI TWET: @Ahmet57798860
Değerli İİBF Ailesi;Bu akşam saat 20.00 da GUY ETKİNLİĞİ düzenleyeceğiz. Herkesin katılmasını rica ediyoruz.
Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.Rt yaparak etkileşimi arttırabiliriz
-
il göçe 90 lı 91 li puanlar başvurmaya başlamış yandık. Biz 2 yıldır 0 ilan görürken 88ve yukarısı sgkya gir ordan çık başka sınava gir. 80 86lılar yaşamasın zaten. Ama gene şikayet edenleri gördüm Biz ölek o zaman. 90lar da ne zaman kurtulduk o zman karnımız doyacak.
-
@izzo suç burda başvuranların değil malesef ki sonuçları açıklamayan Kurumun. Ben de 89la başvurdum ve bir umut açıklanmasını bekledim
-
@paraşütçü-walras farklı bir sürü sınava aynı kişiler başvuruyor. Ama hala yerinde sayıyorlar. O yuzden yuksek puanlılar karınca sürüsü gibi her yer de.
-
90 puanım var. İl göçe başvurmayı vicdanım kabul etmedi. 2 yerden mülakat sonucu bekliyorum. Beklemeye devam edeceğim.
-
@C-B-S İnsallah istediğiniz yerden güzel haberler alır mülakatı gecer atanırsınız. Bazıları açılan her ilana saldırıyor. Biz ekmek yiyemiyoruz. Sizin gibi iyi düşünenler olsa ilanlar çok yüksek kapatmaz. Diğerlerini allah ıslah etsin
-
@izzo siteminizin muhatabı ya da sorumlusu sistem ve kurumlar hocam.Son günü bekledik bu puanlarla basvurmamak için lakin takdir edersiniz ki puan ne olursa olsun aynı yerde issiziz bu sebeple islah edilmesi gereken bizler değiliz . 93 e yakın bi puanla bende goce basvrmak istemem haliyle
-
@izzo Kardeşim ofansif konuşuyorsun gerek yok bunlara.
Dhmi ile çakıştığı için 92 puanla ben de başvurmadım ilgöçe ama ıslah edilmesi gerekenler yüksek puan alan kişiler değil bu birikintiyi eritemeyen kurumlardır.
Kpssye anlam yüklemeyin istikrarlı çalışmayla puanlar yükseltiliyor ve unutma kpss sadece bir bilet. Yüksek puanı alan kişi her film için daha vizyona çıkmadan biletlerini almış gibidir girip girmemek onun elindedir.
Ve burada çok kişi bekledi başvurmamak için ama şartlar bunu gerektiğinde kızılacak kişi bu yoldaki yoldaşın olmamalı. -
Arkadaslar günaydın sgk mülakatı bekleyipte göçe başvuranlara bir sey demeye hakkımız yok.Sgk açıklanmasi için her yol denendi elimizden geleni yaptik.Mülakatin açıklanmaması kimsenin suçu degil.
Az da olsa sınava hazir olmayıp başvurmayan arkadaşlarımız da oldu.Herkes birbirine saygılı olmalı.
Her zamanki gibi hayırlısı demekten başka bir çaremiz yok.Baska bir kurumda çalışıp başvuranlar girdikleri hakkin vebalini de ömür boyu yaşayacaklardir.
Heleki göçe gittiklerinde de başka bir kuruma gecmek istedikleri zaman kurum buna izin vermediğinde bunu daha iyi anlayacaklar.
Hepinize iyi bayramlar diliorum. -
@sayidcerrah Başka kurumda çalışıp sınava girince kimin ne hakkına giriliyomus bide ilgoc başka kuruma geçmeye nasıl izin vermiyor bu yasal bir hak iyi sacmalamissin
-
@RqzeeT kurum muafakat vermezse gecemezsin tabi göç sıkıntılı o yüzden orneklerini duymuştum
-
Bu yorum belki burada linç yememe sebep olacak ama olsun. Bu arada 84.25 puanım var p48 öyle çok yüksek her yere başvuranlardan değilim yani baştan belirteyim. Açıklanmayan mülakatların sorumlusu 90 küsür puan alan işi gücü olmayan ve mecburen her yere başvuran arkadaşlar değil. Referansı sağlam olan ya da en azından olan kişi başvurduğu yere gireceğini bilse zaten diğer ilanlara başvurmaz öyle kolay kolay. Saldırgan tutum sergileyip insanlara vicdan yaptırmaya çalışmak ya da Allah a havale ediyorum gibi sanki üzerlerinde hakkımız varmış şeklinde yorumlar yapmak bence yanlış. Adamlar bize biz çalıştık bu puanı aldık öncelik hakkımız başvuruyoruz dediklerinde eğer mantıklı bir cevap veremiyorsak insanları yok yere suçlamamalıyız. Allah bence hepimizi ıslah etsin bizi bu kadar sadece kendimizi kurtarmaya çalışacak kadar duruma düşürdükleri ve düştüğümüz için.
-
@erciyes38 Dostum idare ye dava açar gecersin sadece süreç uzar öyle izin vermeme gibi bir durum olmaz
-
@RqzeeT bu sınav kıtlığında ve sonuç açıklama belirsizlikleri içinde siz hala kurumda çalışanların sınava girmesinde sakınca olmayacağını mı söylüyorsunuz ? Elbette saygı duyarım ancak bunu burada inadına dile getirircesine yazmanın da bir anlamı yok maalesef !
-
@miyopkeynes Ben de herhangi bir kurumda çalışmıyorum demek istediğim sanki kurumda çalışanlar bir sinava girince hak yiyormus gibi algı yaratiliyor onu dile getirdim.
-
@RqzeeT dostum burda benim ne demek istediğimi çoğu kişi anladı senin de anlaman için biraz bakış açını değiştirmen lazım
-
@miyopkeynes dostum boşuna nefes tüketme islerine geldikleri gibi anlamak istedikleri gibi anlarlar
-
@sayidcerrah Dostum bu konuyu uzatmak istemiyorum haksizsin boş yapma hak yiyip basvuranlar ömür boyu vebalini alacaklar ne demek bir açıklada bilelim ne hakkın varmıs çalışanlar üstünde ilk önce hak kavramı nedir bir öğren gel bakalım sonra benim bakış acimi tartisirz