2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Hakîm doktor polis ya da öğretmen değilsen çok lazım değilsin bunu anladım ben. A grubu alımları olmasa bile işler dönüyor ve bunlar olmadan yapılabiliyor. Bizler keyfi alımlarız ilanı açarız keyfimiz olursa açıklar olmazsa umursamayız. Aslan kardeşimin emeklerine sağlık ama biz kime gidersek gidelim o keyfiyet yerine gelmedikçe açıklanmayacak anlaşılan...
-
Açıkçası ben hala ümitliyim bugün için, veya öyle olmak istiyorum. Geçen seferlerde de geç saat de açıklandığı olmuştu
-
Daha demin aradım. Sınav hizmetleri her zamanki gibi açmadı. Ben de diğer bir şubeyi aradım. Sağolsun oradaki görevli Osman diye birini aradı. Osman Bey de bugün için bir gelişmenin olmadığını ama az kaldığını söyledi. Takip etmeye devam etsinler dedi. Benim de bugün için hislerim kuvvetliydi fakat olmadı. İnşallah en kısa sürede biter. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@JosephStiglitz Bende bilgi işlemi aramıştım sanırım kurum kanadında bir gelişme yok bilgi verilmedi şuan dedi.
Bu yılı gözümüzde kapatıp kapatmayacağımız haftaya belli eder kendini pazartesiden itibaren sıkı tutmamız lazım. -
@newworldorder en kötüsü ve yaralayan kısmı idarecilerin bunun yasal ve hukuki boyutunun olmadığını bildiği halde meclis çatısı altında bunu dillendirip buna siğinmalari ..
-
Hep bir gun önceden sınavlara giderdim bu sefer sinav sabahı gideyim belki sgk açıklanır gider ayak gitmem dedim ama yine akşam oldu !
-
@JosephStiglitz kardeşim kimine göre 3 günde kısadır 3 ayda. 5 aydır az kaldi diyorlar ve hala az kalmış. 5 ay bana sana göre izdirap ama onlar için kısa bir süre. İşimiz gücümüz kalmadı takip etsinler deyip duruyorlar.. Milletin temsilcileri olan vekiller de dile getirmişken bu daha ne kadar kısa.. sitemim sana değil kısa deyip duran insanlara
-
Değerli Arkadaşlar Bu akşam 20.00 de twitterda sponsorlu guy etkinliği olacaktır.Bizler de aşağıdaki tagleri guy tagi ile birlikte paylaşalım.Hazır hareketlilik varken gündemde olalım.
#SgkDntYardAcıklansın
#sgkdntyardacıklansın -
@mk-ank mülakata kalma herhalde en çoktan aza doğru p23>p47>p40>p13>p42 şeklinde olmuş
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Değerli Arkadaşlar Bu akşam 20.00 de twitterda sponsorlu guy etkinliği olacaktır.Bizler de aşağıdaki tagleri guy tagi ile birlikte paylaşalım.Hazır hareketlilik varken gündemde olalım.
#SgkDntYardAcıklansın
#sgkdntyardacıklansınDeğerli Arkadaşlar, Guy etkinliği başlığına "SGK için tag kullanmadan" SGK Denetmen Yrd. mülakatının açıklanması için tweet atalım.Guy ilanı öncesi Sgk'nın açıklanması 350 adayın aradan çekilmesine,mükerrer başvuruların olmamasına ve GUY taban puanın düşmesini sağlayacaktır.
-
Hafta sonu dinlenmeye geçtik . Hayırlısıyla açıklansın en kısa sürede.
-
Hem, SGK'da görev yapan sosyal güvenlik denetmeni sayısı artırılacak hem de kayıt dışı istihdama yönelik denetimler sıklaştırılacak. Denetim ve kontrol mekanizmasını güçlendirecek olan kurum, kayıtlı istihdamın artmasına yönelik uygulamaları devreye sokacak. Bu kapsamda ilk olarak istihdam teşviklerine ilişkin etki değerlendirmesi yapılacak ve teşvikler sadeleştirilecek.
https:/ /www.memurlar.net/haber/870225
az kaldı sanki sonuçlara -
@redcrossbjk en kisa zamanda aciklanacagi ve yeni ilan icin bir umut olabilir mi bu haber?
-
@jokerface Evet ya aciklanirsa yeni ilanda gelir belki
-
@Müşrif sgk açıklayacak ve ilana çıkacak rüya gibi hocam !
-
@aroma dimi güzel bir rüya
-
@aroma bencede hocam
-
@sansebastianozn biz de hep rüyalar da görüyoruz zati gerçeğini yasayamadik 9. Promosyonu 0.1 o kaçırmıştır lanet sinav ne kadar süre sonra geldi ve sonrası ortada !
-
@Müşrif napalim hocam bir umudumuz var o da olmasa yasanmaz zaten
-
@jokerface hocam yeni ilan gelir mi bilmiyorum şu an olan alim tamamlanır mi onu da bilmiyorum. Haber bize umut olur mu aslında onu da tam kestiremiyorum. Alım tamamlanmadan bir öngörü biraz zor