2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Madem eylül denilmiş,başka ihtimal düşünmeyelim. Eylülün son gününe bile razıyım ben.
-
@paretowilfredo üstad whatsap gurubunda paylasıldı. Arkadas emın dgl bizede sacma geldi ama sana sormak istedim. Kurumdan bi calısan bilgi vermiş.. İstatistkçi bi arkadas p 42den puanı yuksek olup basvuramadı diye dava acmıs. Yürütmeyi durdurma kararı çıkmış.. Aslı astarı varmıdır?
-
Dostumİstatistik mezunları p13 ten başvurdular. P42 ile işleri yok ki başka şey için dava açmış olmasınlar ?
-
@atanamayan istatistikçi adamın p42 ile işi yok ki p42 iibfli alana ait p13ten başvurur o anca..
-
Yürütmeyi durdurma kararları danıştayın sitesinde yayınlanmıyor mu? Yanlışsam düzeltin dostlar.
-
@redcrossbjk hocam bizede çok saçma geldi ama yinede sormak istedm.
-
@atanamayan bu kararları inceleyebileceğimiz bir yer var mı acaba? Ankara idare mahkemesine baktım ama bulamadım(kurum ankarada olduğu için Ankara idare dedim)
-
@redcrossbjk danıstayın sitesnde bi sayfa var hatta en sonuncusu 4 Eylül ama...
-
@atanamayan güncel kararlardan bahsediyorsun sanırım usta değil mi orada sgk ile alakalı bir şey göremedim ben
-
@redcrossbjk aynen hocam bende goremedm..
-
@atanamayan bakanlığın özel kalemi her arayana Eylül ayında açıklanacak dedi ve az saha sabretmek lazım. ws grubundaki bu durum da dava açmak için çok saçma o yüzden can sıkmaya gerek yok bence.
-
@atanamayan Bir dava mevzusu var ama konuyu bilmediğimiz için yorum yapıp duruyoruz devlet kurumu da bilgi vermiyor. Bir belirsizliktir almış başını gidiyor. Anlamadım ben hocam bu mevzudan açıklansa da ne olacaksa olsa artik
-
@buchanan hocam bende inanmadım açıkcası cok Sacma çunku..
-
@redcrossbjk valla ben by yazdgm sebepten oldgnu dusunmuorm. Olsa olsa yenı eklenen puanlardır diye dusunuorm.
-
@atanamayan valla her promosyon ayrı bir efsaneye dönüşüyor. @paretowilfredo üstad gene en doğru bilgiyi verir
-
@buchanan bende o yüzden kendısıne soraym dedm ve gruba yazdım:)
-
@buchanan hocam yönetmelik maddesinde şu puan türü olacak diye bir ibare yok kpss puanından ilanda belirtilen puan türü diyor sadece ve kuruma esneklik veriyor. Kurum dilerse 25 puan türü ekler bundan dolayı da dava açılsa da bir şey çıkacağını sanmıyorum açıkçası
-
Eylülün bitmesine 1 hafta var,bekleyip görelim. Eger açıklanmazsa diğer senaryoları tartışırız. Hakkımızda hayırlısı bakalim.
-
@redcrossbjk aynen katılıyorum.Bu saatten sonra davanın alımı etkilemeyeceğini düşünüyor ve umuyorum.
-
@buchanan açıklanmadıkça teori şehir efsanesi olasılık ihtimaller vs. Her şey yazılır çizilir her daim aynı oluyor olacakta. Allah kolaylık ve esenlik versin herkese