2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Denetmenler derneği baskanı mesajıma dönüş yaptı az önce, haftaya acıklanacagı yönünde duyum aldık ama kesin değil tabiki dedi. Bilgilerinize sunarım:)
-
@newworldorder dün gelen duyum ile örtüşüyor.. Bu da bir gelişme aslında. Dedikleri gibi haftaya gelir inşAllah sonuçlar
-
@newworldorder arkadaşımızı destekleyici bilgiler mevcut.Gelecek haftaya olumlu bir hava var.
-
@Aslan-Reyiz hadi inşallah
-
@Aslan-Reyiz haftanın son günü yine gelecek hafta için olumlu düşünmeye başladık inşAllah bu sefer sonumuz hüsran olmaz
-
Bu başlık başlık olalı böyle duyumlara hasret kaldık.
-
Inşallah haftaya son bulur bekleyisimiz !
-
Hadi insallah haftaya olsun bizim olsun
-
@newworldorder mesajın resmini atabilir misin?
-
@bcbc3434 hocam twitter üzerinden siz de mesaj atın size de aynı yanıtı verecektir. Hatta bicok kişi atarsa iyi olur diye düşünüyorum.
-
@newworldorder ben yazdım yanıt alamadım . Rica etsem görüntü paylaşsanız bizde sevinsek Olmaz mı?
-
Israrla resim isteyenler için Burcu hanım dernek yöneticisidir @newworldorder arkadaşımıza dernek başkanının verdiği bilgiyi teyit etmiştir.
-
Hadi inşallah
-
Memurlar nete yazalim bence. Bizi haber yapmalari onemli.
-
@johnstuartmill Aslında toplu bir şekilde ensonhaber.com, foxtv ve showhaber gibi reytingi yüksek yerlere whatsapp üzerinden mesaj atsak daha çok sesimizi duyururuz.
-
@Aslan-Reyiz teşekkürler
-
Duyumu veren bile tedirgin, ya olmazsa diye Nasıl bir olaymış bu arkadaş
-
Kurum eğer geldiği gün açıklıyor beklemiyorsa bakanlık kanadından haftaya göndereceğiz diye bir bilgi gelmiştir diye düşünüyorum. Neden haftaya o da ayrı bir gariplik
-
Arkadaşlar ben yaklaşık 9 aydır kafa ilacı dediğimiz bir psikiyatri ilacı kullanıyorum 2020 ocak ayına kadar raporlu alıyorum ilacı. Ama acaba bu mülakatta olumsuz etkiler mi bilgisi olan var mı? Kafam çok karışıyor,geriliyorum. Şu olay bi açıklansa ilacı milacı bırakcam da hayırlısı İlacı yazan doktor da aile hekimim de olumsuz etkisi olmaz dediler ama sizden bilgisi olan vardır belki? Teşekkür ederim şimdiden.
-
@mrvhuab merak etme memlekette psikolojisi sağlam adam yok zaten.. mülakat zamanı iyiysen iyidir(gözlemledikleri).. yarın hayırlısı ile işe başlayınca da düzene girersin..hayatın geçirdiğimiz 3-5 yıldan daha değerli.. geçici bunlar.. sıkma canını