2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@mrvhuab sorun olmaz hocam
Asker polis gibi alimlarda mulakttan sonra saglik muayenesi oluyor onlarda buna bakıyorlar -
Sağolun dostlar ben de öyle düşündüm de olumsuz olduğunda sebebini bilemeyiz. o yüzden aklına takılıyor ister istemez..hayırlısıyla açıklansın bakalım
-
@Aslan-Reyiz https:/ /photos.app.goo.gl/FSJtuiUsykAPSzDW9
-
Arkadaşlar dikkatler buraya lütfen!
9 aralıkta bakan hanım İslam işbirliği teşkilatının bakanlar toplantısına katılacak daha doğrusu ev sahipliği yapacak. Bakanlık sitesinde yazıyor.
Mevzu istanbulda
İstanbulda iş teftiş sgk denetmen vs bekleyen kardeşlerimizden birkaç kişi oraya gidip bakan hanımla görüşürüse inşaallah bu işin çözüleceğine inanıyorum
Lütfen rica ediyorum istanbuldaki arkadaşlar oraya gidip bakan hanımla görüşsünler. Bu işi çözelim inşaallah. -
@kısmetsgkdntmni inşallah haftaya açıklanır
-
https:// www. memurlar. net/haber/871533/atanan-1000-ogretmen-guvenlik-sorusturmalarini-bekliyor.html?amp=1
Bir bizim nelerle mücadele ettiğimize bakın bir de insanların. Aynı devlet, aynı dönem,aynı hükümet,farklı bakanlık bu kadar mı farkeder -
@Mngüll inşallah
-
2019/6 sonuclarinin belli olması bizim sureci hizlandirmaya isaret midir bir hareketlilik olarak mi algilamaliyiz bakanlikta
-
@kısmetsgkdntmni bu nedir dostum ben goruntuleyemedim ne telefonda ne pcde?
-
@mrvhuab sinan uzunpınara mesaj attim o da kesin olmamakla beraber haftaya aciklanacağı konusunda duyum aldim dedi onu paylastim
-
@kısmetsgkdntmni benim mesajıma da aynı şekilde cevap verdi dün.
-
@kısmetsgkdntmni inşallah dediği gibi olur.
-
Baska bi kurum olsaydi kesin gozuyle bakardik olaya fakat soz konusu sgk olunca insanin inanasi gelmiyoo
-
@dmrl01 konunun sgk olmasından öte tek bir duyum aynı kurum ve aynı sözler dökülüyor.. Yani dernek yönetim aynı duyum ve benzer açıklama olunca insan acaba mı diyor.. Felsefe okumuş olsak bu kadar kuşkucu bir bakış açımız olmazdı herhalde
-
@redcrossbjk inanmak istiyorum ama daha once olmus olanlar bizi dusunduruyo...bilmem nerenin il baskani bu is bitti ..ya da bilmem nerenin danismani bu is bitti dediklerinde inandik ama bisey cikmadi ...tabi bunlar ta 3 ay onceydii...belkide onumuzdeki hafta son haftamizdirr...umarim haftaya bu basligi kapatmis oluruzz
-
Merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum.
P3 puanımla 2019/2 merkezi atama tercihini yapmayı düşünüyorum ve aynı zamanda sgk den. mülakat sonucunu bekliyorum ve eğer sgk yı kazanırsak düz memurluktan sgk ya geçişte sıkıntı oluyormu? Bir yıl çalışmak gerekiyor mu? -
@ankaralı06 hocam olmaz ama tazminat odemek zorunda kalabilirsiniz oyle biseyler oldugunu duumustum bnm de bir banka olmustu orda 1 yada 2 yil doldurmadan ayrilirsaniz tazminat odersiniz demislerdi
-
Haydi bu hafta bir ses bir nefes inşallah
-
Bu hafta kritik olabilir, açıklanmama ihtimalini düşünmek istemiyorum çünkü bu hafta olmazsa bilinmezliğe doğru gideriz gibime geliyor. Haydi bismillah.
-
@bornova35 hiç kimse artk inanmak istemese de aklımızda hep bir acaba sorusu var bu hafta için, görelim bakalım umarım açıklanır.