2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@lastmetal bilirim o hisleri kardeşim birine asker iken yakaladım zaten geçmiyordu orada zaman daha daralmıştım.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
@redcrossbjk Elendiğimi öğrenip hemen üstüne kule nöbetine gitmiştim ben de hocam, siz böyle diyince o günlere gittim, hayatımın en zor 3 saatiydi belki de, ne diyelim Allah nasip eder inşallah bu kez.
-
@tuntirikos akşam üstü öğrenmiştim bende ve o gece sabaha kadar nizamiyeye bakacaktım kardeşim.. Ne sabah olmayı bildi ne de o görev bitmek bilmişti benimde. Amin hocam inşallah
-
Bu hafta da bitti bitecek resmen dalga geciyorlar
-
@Aslan-Reyiz Hocam bu metnin içerisine İstihdam Uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarını da dahil edebilir miyiz lütfen.
-
@redcrossbjk amin
-
Bu gün cuma yok mu bi heyecan bi umut bi hareket!
-
Bugun de acıklanmayacak demekki acıklanacak olsa bir hareketlilik olurdu değil mi
-
Iskur ve istihdam gibi olmasın ya
-
@jokerface istihdam başlığında okuduğum kadarıyla sınava girenlerin çoğu zaten başka kurumlara yerleşmiş sanırım onlar da alımın iptal olmasından korkuyordu muhtemelen iş müfettiş de aynısı olmuştur 2 yılda başka yerlere giden çok olmuştur ama inşAllah sonumuz ona dönmesin
-
Duyumu olan arkadaşlar vardı çok kısa sürede açıklanacağına dair. Yeni bi haber var mi arkadaşlar ?
Ayrıca sizlerden de bekleriz @paretowilfredo @Aslan-Reyiz -
Sgk nın hangi numarasından ulaşıyorduk netten bulduklarım bakmıyor atabilir misiniz
-
@brumberg bakanlık danışman sekreteri; 03122965841
sınav hizmetleri; 03122078443
personel daire; 0312207 80 89-91 -
@redcrossbjk siz aradınız mı bugün hocam hiç?
-
@newworldorder hocam bende 0,04 bakiye olunca arayamadım valla
-
@redcrossbjk teşekkürler
-
Acmiyolarr
-
Bende yeni aradım sınav hizmetleri açmadı, personel daire başk numarasında açan bayana Bi gelişme yok dedi sadece
-
@dmrl01 bende aradim açmıyorlar, personel hizmetleri de gelişme yok dedi
-
@redcrossbjk eminim donmustur mulakata girdiklerini bile unutmuslardir