2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Evet dostlar memurlar çıkış yaptı , ik daire başkanı ve selim bey de çıktı çıkacak az sonra.Yarını bekleyelim bakalım .Nihayete erer inş.
-
@paretowilfredo Hadi bee bekliyoduk reis bu aksam.Neyse hayirlisi boyleyse yarin olsun bizim olsun.Ama bize gelse yarim saatte aciklariz yeterki bakanliktan ciksin gerisi kolay diyenler 5 saattir aciklayamadilar hocam? Sistemde bi hata var sanirim baska neden dusunemiyorum ? Bide kurum bekletmez heralde diye dusunduk hep
-
@Aslan-Reyiz mesaiye bizim için kalmadılar yani
-
Bari sabahtan açıklasalar da tüm gün perişan olmayız
-
Sabah açıklamalarını temenni ediyorum, yarında bu şekilde geçmesin
-
@zeyno94 valla bilemiyorum bizim içindi çalışıyorlardı hatta 12 den sonra demişler açıklanabilir diye sonra sanırım yarın nihayete erecek gibi.Titiz davranıyolar tek tek sisteme giriliyor 1600 kişi ondan sebep heralde.Şimdilik durum böyle.
-
@Aslan-Reyiz insallah hocam çalışmalarınız için bende çok teşekkür ederim Allah razı olsun
-
30 günde acıklanacak dendi eylül ayı dendi eylül sonu dendi eli kulagında dendi 1 haftaya kesin dendi bu aksam dendi yarına kaldı 5 aylık özet ektedir:)
-
Acaba yine nasıl listelerle uğraşılıyor Allah bilir
-
Karşıda herk otlanır, karşıda herk otlanır
Bu derde kim katlanır
İkimizin derdinden, havalar bulutlanır...
Le le le le İbram oy(Stresi dağıtalım belliki bugün yattı)
-
Sözlü sınav puanı yazıyor muydu sonuçlarda bu arada dostlar, hatırlayamadım ?
-
@tuntirikos sıra/başarılı-başarısız şeklinde yazacakmış.Liste olmayacakmış.Tc ile bakılacak.Geçen yıl atanan dostlar öyle dedi.
-
@Aslan-Reyiz başarılı asil yazacak kazananlarda
-
@kleonard aynen
-
@Aslan-Reyiz yani sadece başarılı değil
-
@Aslan-Reyiz Anladım hocam, o kadar çok mülakata girip çıkınca karışıyor hangisi nasıldı diye, hatırladım şimdi Mhuyda yazılı, sözlü ve bunların ortalaması hepsi yayınlanıyordu sanırım, en iyi uygulama bu aslında, neyse inşallah adaletini sorgulatmayacak bir liste açıklar yarın SGK da
-
Yedek işi nasıl olcak peki bilginiz var mı hocam
-
@Caykovski basarili yedek başarısız yedek oluyor sanırım bunda bunda
-
Ya arkadaşlar bir şu mesele netleşsin
- Başarılı Asıl ( içerdesin )
- Başarılı Yedek ( bildiğin yedek )
- Başarılı ( barajı geçtin ama sana kontenjan kalmadı üzgünüz )
- Başarısız
-
@modigliani-0 3üncü yazdıgın yok