2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@guzelgunler yaz be kardeşim herkesin iletişim i senin kadar kuvvetli değildir , hem milletin dakikası var mı yok mu
-
@erciyes38 dakikası olmayanlar başkalarına aratabilir ben öyle yapıyorum.bu imkani da yoksa durumu kötüyse onlara lafım yok zaten.iletisim gerektiren bişey değil şu :sgk denetmen yardımcılığı mülakatlar i ne zaman aciklanacak?
-
arkadaşlar kendi aramızda olan çekişmelere girmeyin lütfen bu sadece bize zarar veriyor. Benimde dakikamın olmadığı zamanlarda arayan var mı diye sormuştum, olabilir. Az önce bir arkadaş 2 farklı numaradan arayarak hem eylül hem de bugün bilgisini almış. Dakikası olan herkes aramaya çalışsın lütfen..
0312 2965841 -
BAna bi bilgim yok dediler.yan çizmeye başladılar. 2 ser kere arayalim.lütfen herkes.
-
@guzelgunler bende aradım bana yan cizdiler gib oldu. Hep eylül derlerdi bu sefer geri dönüs olmadı dediler
-
@redcrossbjk direkt o kişinin ağzından mı duydunuz
-
@keynes123456 yok hocam bir önce ki sayfada @muratttttt arkadaşımız yazmış ya ona binaen söyledim ben
-
@redcrossbjk tamamdır gördüm tesekkürler kardesim
-
Ben aradım 58 41 i 'Eylül' dedi 'bize öyle dediler' dedi bugün demiş bazı yerler dedim ' Bi bilgim yok öyle dedilerse Bi soralım bakalım öyle bir bilgi var mı' dedi arada tekrar arayıp sormak lazım bilgi almış mı diye
-
@muratttttt kardeşim siz hangi numaradan aldınız bu bilgiyi bizde orayı arayalım
-
58 41 den aradım daha sonra sizin aramalarınız sonucu tekrar aradım. biraz önce bugun bilgisini aldım dedim benim bilgim yok dedi
-
60 69 özel kalem hala bilmiyorum diyor. Bir de sgk özel kalemin numarası dedi 03122078006 bu numarayı verdi. O da bilmiyorum dedi
-
@muratttttt bana da bugüne dair bir bilgim yok sormak lazım demişti az önce
-
@muratttttt bana da aynı şeyi söylediler, bize eylül denildi onun dışında bir bilgimiz yok zaten açıklama olur dedi hem kendi sitemizden hemde kurum sitesinden. sadece eylül söylendi ve hangi ve saat bilgisi verilmedi dedi.. Bu sanırım yönetmelik maddesine gibi gidiyor. Umutları diri tutalım ama benimki yavaştan gidiyor
-
Sizinle toplanıp sarılarak ağlamak istiyorum kardeslerim
-
Hala eylul dediler bize diyorlar
-
@redcrossbjk bana da ayni sey söylendi bir bilgimiz yok dediler ,eylül ayı icinde bilgisi dısında .
-
@guzelgunler vay be ne kadar dolu Bi insansın sen senden feyzlenmek istiyorum
-
@RagnarNurkse ekim geldi hala mı eylül diyorlar
-
Dün Yk toplantısı olmuş mu , wp grubundaki arkadaş yk üyesinden bilgi alabilmiş mi