2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Yanlışlık yapmış özür dilemiş. Neden yasaklansın ki. Hepimiz gerginiz anlıyorum ama insanlık hali. Biraz anlayışlı olalım birbirimize lütfen
-
@saparaaaa yanlışlık olduğunu 5 dakika sonramı anladın hiç mi e-devlette görünce tıklamadın sonucun üstüne
-
@saparaaaa yaklaşık 10 dk sonra yazmışsın. Böyle yanlislik olmaz. O yazdigin şeyi silmek veya düzeltmek bu kadar uzun sürmez. Çocuk mu kandırıyorsun. Akli cıktı milletin.
-
@clearman kendime gelmem o kadar sürdü kafayı yedim yazılan iletiyi sadece admin düzeltebilir denedim olmadı
-
O kadar girdi görünce açıklandı sandım:(
-
Bomba bırakmaktan kastım bu değildi ama olsun bir şok etkisi yarattın bize dostum ahahaha
-
@paretowilfredo Üstad bu cuma da geçti gitti?
-
Açıklanmasını bekleyen 1600 kişi tweet atan 3 kişi . Gerçekten çok garip herkes her gün 10ar tweet atsa sesimi daha gür çıkmaz mi
-
@paretowilfredo üstad, etme...
-
@JosephStiglitz nyse bn kurumuda kötülemek istemiyorum zaten o sizin gorusunuz
-
Yasak yiyen arkadaşa üzüldüm. Bana acemice bir davranış gibi geldi. Beklemek bizim hastalığımız oldu. Ben şahsen yılmış durumdayım. Geçirdiğim mülakatı bile zar zor hatırlıyorum. Açıklanacak, işe gireceğim de oraya adapte olacağım.. Ben bu kurumları anlamıyorum.
-
Nerede tıkanıyor işler, kim çözecek? Ne zaman çözülecek? aklımda deli sorular
-
Sabır ne yüce bir NİMETTİR ..
Allah sabredenlerle beraberdir -
Bugün 113. gün, saymayı bırakmaya ramak kala...
-
- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Topkapı kampüsünde düzenlenecek, Fatih, Silivri, Topkapı ve Zeytinburnu sosyal güvenlik merkezleri toplu açılış törenine katılacak.
(İstanbul/14.00)
Büyük ihtimalle bakan ve kurum başkanıda orada bulunur İstanbul daki arkadaşların bilgisine
Kaynak https://www.memurlar.net/haber/867481/ -
Reisin bizim yemin törenine katılacağı söyleniyor. Atışlar iptal edildi full törene hazırlanıyoruz. Dağ başını duman almışı söyleyecez. Arada sgk yı açıkla diye ritimmi tutsam napsam.
-
Salona dalıp reis sgk yı açıkla diye slogan atmak lazım
-
Arkadaşlar hatırlarsanız sürecin başında kurumun bina anlamında büyük sıkıntı yaşadığı söylenmişti. Acaba sonuçların açıklanması için bu açılışlar bekleniyor olabilir mi? Üstad @paretowilfredo siZin de düşüncenizi alabilirmiyiz bu konuda?
-
Reis açıklıcak belkide sonuçları , ben bakan olsam böyle bir açılışta CB nin 400 SGK denetmen yardımcısı aldık hayırlı olsun demesini isterdim
-
@erciyes38 belki de bugünü bekliyorlardı açıklanması için