Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alımı 2019
-
@anonym insan kaynaklarını da aradım süreç hızlı ilerler dediler öyle olur umarım
-
@sbfli çok düşmüş gerçekten 2 kişi bile öyleyse 17 kişi için bir umut doğuyor benim için de. Bir de ben arayıp teyit ettirmedim belgelerim ulaştı mı diye
-
@gpale 4 katı yani 68 kişi
-
@just temmuz ayındaki 3 kişilik uzman yardımcısı ilanı için mülakata çağrılan sonuncu kişinin puanı 82lerdeydi.
-
Arkadaslar merhaba. Alim sayisinin fazla olmasi malesef ters etki yaratip basvuran sayisini artiriyor. Ben 1 kisilik ilanin Cogu kez 70 ile kapattigini gordum. Ama 10 kisilik ilanlar 85 ile kapatmisti ve yedeklerin coguda 84 lerde. Bu anlattiklarim Turkiyedeki tum Ihracatci Birlikleri icin. Adamlar 1-2 kisi icin Degmez deyip SINIRLI basvuru ve mulakat hakkini daha fazla olan alimlarda kullanmak istiyor. 17 kisilik ilanda bunlardan birisi hele hele Muhendis ve Matematik mezunlarinin basvurmasi da bunu etkileyebilir. Benim puanim 80.2 endiseliyim. Fakat 70 ile kapatma ihtimalide neden olmasin . Her tez her yerde her zaman Gecerli degildir dusuk de kapatabilir. Bu baglamda hepimize bol sans diliyorum.
-
@anonim evet Ankara dediğiniz gibi oldu 84 le yedeğe kaldım , bakalım burda neler olacak bekleyelim görelim
-
@anonym benim puanım 70'lerde hepimiz için hayırlısı olur umarım
-
@just hocam insallah bu olur ama olmazsa da uzulmeyin az alim yapan ilanlara yine basvurun onlar 70 leri goruyor. Giresun 70-72 civari kapatmisti ornegin.
-
@anonim teşekkür ederim hocam düşünüp yazdığınız için. Ben hiç ihtimal vermiyordum az alımlarda şansım olduğuna o yüzden ilk kez bu ilana başvurdum. Ama artık başvuracağım.
-
Dostlar var mı bugün kurumu arayan?
-
@anonim ben cok aradım bu süreçte utancımdan daha arayamadım daha dün konustum kesin bi gün söylemediler kısa süre dediler keske biri arasa belki günü belli olmustur bugun
-
Yarın arayalım o zaman hocam . Ama siz yine de beklemeyin 84 puana mutlaka gelir. Siz şimdiden mülakat için hazırlanın.
-
@anonim umarım sonuclar acıklanınca hepimiz seviniriz hocam , bakalım insallah
-
Ben bugün teyit için aradım arkadaşlar. Ser verip sır vermediler resmen :)) çok başvuru var mı diye sordum bu konuda bilgi veremeyiz dediler, ne zaman açıklanır dedim internet sitesini takip edin dediler
-
@just anlasılan beklicez
-
Hocam arayabildiniz mi siz size ne dediler
@anonim, içinde söyledi: Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alımı 2019Yarın arayalım o zaman hocam . Ama siz yine de beklemeyin 84 puana mutlaka gelir. Siz şimdiden
-
ilan metninde liste açıklanma tarihi olarak 15 Kasım’ı gördüğümü hatırlıyorum. Sanırım yanlış gördüm. Siteyi takipteyim ancak henüz ses yok.
-
@mulkiye ben de öyle hatırlıyodum ama gecen sitede ilana baktıgımda yoktu metinde acıklanma tarihi , keske bildirseler daha rahat beklerdik
-
Aradım ama henüz bir bilgimiz yok internet sitemizi takip edin dediler. Bu genel sekreterlik numarasındaki bayanın dediği. İnsan Kaynakları dahili numarasına ulaşamadım. Sizlerde arayacaksanız haftaya İ.K. dahili numarasını arayın derim diğerleri bilmez diye düşünüyorum. Yarın bir umut ama muhtemelen haftaya kalır.
-
İk yı aradım TİM e yolladık oradan haber beklıyoruz, ne kadar süreceğini bilemiyoruz ama çok uzun sürmez diyorlar.