Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alımı 2019
-
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) 3 uzman yardımcısı alımı için ilana çıktı. YDS c seviye şartı mevcut. Link eklenecek
-
bu ilan sanıyorum. https ://www.gaib.org.tr/Home/HaberList/duyuru
-
Maaş olarak 3 ayda bir çift maaş. 5,5-6 bin civarında ortalamaya denk geliyor.
-
P3 80,5 ile başvurdum. umarım mülakat sürecine kalırım.
-
@Antimülakat diğer ihracat birlik alımlarında baya bilgilendirme yapmışsınız gördüm, teşkkürler. Bu alıma ilgi az gibi geldi bana hocam.
-
Ben de 80.1 ile başvurdum ama muhtemelen sıralamaya giremeyeceğim.
-
@rmazandavulcusu sözlüye kalabilirsin, bende tam kestiremiyorum. aradım, mülakat listesinin ne zaman belli olacağı ile ilgili bilgi vermediler.
-
Alan yerine biraz p3 calissaydim en azından bu üç beş kişilik alimlara basvururdum.
-
@paretowilfredo hocam p3 arti yds ile alım yapan kurumlarla ilgili yazınız var mı acaba ?
-
@Reader kısmet hocam.
-
Merhaba, deneyimli arkadaşlar bir tahmin yapabilir mi 17 kişilik son ilan tahminen kaçla kapatır?
-
Bir kaç ay önceki son alımda 12 kişi mülakata çağırılacaktı ve yanılmıyorsam 82 de kalmıştı. Bu sefer 68 kişi çağırıyorlar, hesabını yapın hocam ona göre.
-
Teşekkür ederim. Bu tür ilanlarda biraz ters orantı var gibi. Az alım olan düşük puanla çok alım olan yüksek puanla kapatıyor. Mühendislik ve Matematik mezunlarının da başvurması beni biraz endişelendiriyor 80 leri görür mü diye. Hakkımızda hayırlısı. Sizin en içinde en iyisini diliyorum.
-
@anonim teşekkürler inşallah sizin için de hayırlısı olsun, mühendisim başvuru yapmayı düşünüyorum.
-
Merhaba . Var mi 17 kisilik alima basvuran?
-
Ben basvurdum, bugun sondu sanırım acaba ne zaman acıklarlar listeyi
-
Ben de başvurdum ama puanım düşük olduğu için gelirse sürpriz olur. Bide başlık bile açılmadı şaşırdım doğrusu
-
Evet ben de , takip edecek hiçbir yer yok dün baib acıklandı 2 kişi için 81 e kadar düşmüştü puanlar belki bu da öyle olur
@just, içinde söyledi: Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alımı 2019
Ben de başvurdum ama puanım düşük olduğu için gelirse sürpriz olur. Bide başlık bile açılmadı şaşırdım doğrusu
-
@sbfli bu hafta içerisinde açıklarlar, geçen ki alımda çabuk açıklamışlardı.
-
kaç kişi çağırılacak mülakata ?