2019 İktisat Soru ve Cevapları
-
@metin2500 hocam dalga geçmeyin geçen yıl muhasebe dışında aynıydı netlerim 82geldi muhasebem 9net fazla sadece
-
@BluePhantom hocam hukuk 35 net iktisat 26.5 net maliye ve muhasebe 18.5 net malesef
Muhasebem oldum olası zayıf çalışmada da muhasebeye ağırlık vermiyorum da maliye ve iktisat dan en az 30 net yapmalıydım. Soru kitapçığını gördüğümde soğuk terler döktüm vallahi. İyi çalışmıştım 115 - 120 hedefiyle başladım ama nasip olmadı.
-
@nairu geçen yıl ve bu yıl arasında dağlar kadar fark var sınav zorluk derecesi olarak.
-
Tüm soruları gönderebilecek arkadaşlar var mı
-
İKTİSATTA 60-80 arası dönemde piyasa mekanizması etkindir sorusu yanlış!! Bi bakın isterseniz dilekçe yollamak lazım
-
@00schumpeter00 hocam dışsallık sorusunda da bır sıkıntı yok mu 3 u demıs ama Pozıtıf dıssallıkta malıyet degıl fayda olusması lazım
-
@iktisadihatun bence de o soruyu yapan varsa bizi de aydınlatsın lütfen
-
@iktisadihatun hocam şimdi baktım da bir daha soru doğru orda maliyetin eksi çıkması derken zaten maliyetlerin sosyal fayda düzeyindeki seviyesinden düşük olduğunu ima ediyor. Diğer iki öncül zaten pozitif dışsallığın doğal sonucu.
-
@00schumpeter00 O soruya ben de C demiştim hocam
-
Arkadaşlar iktisat netlerinizi bu gönderi altinanyazabilir misiniz ?
-
@kaymakamadayi006 33 doğru 6 yanlış
-
@kaymakamadayi006 26d 3y
-
25.25 net
-
@kaymakamadayi006 33 doğru 1 boş, 5 yanlış.
-
33 D 7 Y
-
30 D 7 y. 27.25 net
-
@kaymakamadayi006 32-5
-
33 dogru 7 yanlış
-
Leontief sorusu hatalı değil mi? Neredeyse bütün kitaplarda savaş ertesi olması nedeniyle ihracat-ithalat degerlerinin gerçekci olmadığıda yazıyor
-
Hukuktan bu sene yüksek netler yapılmış maşallah. 30 üstü konuşuyor herkes.