2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
-
Arkadaslar dersane hocama TEYİT ettirdim ÖZKAYNAK sorusu kesinlikle YANLİS Dilekçe ile itiraz edilmesi gerekiyor
-
@ryan he pardon ben diger oz kaynak sorusundan bahsediyorsunuz zannetim cevabi 2700 olan
-
@genclerbirlikli Hocam 2018 de çok iyi puanlar aldığınızı hatırlıyorum, bu netlerle tahmini kaç puan gelir sizce
Hukuk 24,iktisat 30,muhasebe 20,maliye 25,çeko 33,kamu 26,uluslar 20,işletme 14,,,gy gk, 84 net -
Dogru ben soruyu yanlıs okumusum sımavda
Tekrar okuyunca farkettım kı basıt soruyu yanlıs yaptım
Ben Ozur dılerım sızıde yanılttıgım ıxın -
Ankara’da oturup MUHASEBE 30. Soru olan Özkaynak sorusunu yanlış yapan yok mu SORU YANLİS elden dilekçeyi hemen versin ki yarin son gün çünkü 20 tl dilekçe ucretinide ben hesabına atacağım
-
@ryan hocam neyi yanlış sorunun ben doğru yapmışım. Tekrar çözdüm yine yaptım
-
@friedmanmilton hocam verilen 7.2 ile hesaplayın sonra asıl olması gereken 0.72 ile hesaplayın anlarsınız yanlış olduğunu
-
Arkadaşlar acaba bu netlerle sizce 85 ustu puan alır mıyım? Sınavın zorluğundan hiç bir şey düşünemiyorum
Hukuk:32.5 net
İktisat25.5 net
Maliye:27.5 net
Muh:22-23 net civarı -
@desperado18 gelir çok rahat 85 ve üstü
-
Arkadaşlar
Hukuk 39
Maliye 39
Muhasebe 39
İktisat biraz düşük 37
Bu puanlara 80 gelir mi? Bu netleri yapacak kadar bilgim var lakin bunlardan 80 gelip gelmeyeceğini bilecek kadar bilgim yok.
Yetenek kültür 115 net.
-
@görünür-el 70 zor gelir hocam
-
@dibace teşekkür ederim
-
@Noturns hocam 85 86 nete kaç puan gelir p3 de 72 puan falan
-
Arkadaşlar
Muhasebe 30. sorusu (özkaynak sorusu) HATALI ve başvuru için yarın son gün İstanbulda oturuyorum mesai saatine kadar dilekçe YETİŞMEZ. Ankarada oturan birinin direk gidip dilekçeyi vermesi lazım LÜTFEN yok mu bu soruyu yanlıs yapan yada boş bırakan sorunun iptal olması lazım
-
@görünür-el 78-79 garanti ama 80 çok dedin be dostum.
-
@fatos bunun spesifik bir cevabı yok ne yazık ki. Toplam netler kadar netlerin testlerdeki dağılımı da mühim. Ayrı ayrı yazarsanız bir fikir sahibi olabiliriz. Belli bir netten sonra test gurupları sadece virgülden sonraki rakamları etkiliyor. O nedenle dağılım önemli.
-
@görünür-el guy görürsün belki.
-
Bu ileti silindi! -
102 nete gkgyde 68 puana p48 den kac gelir tahmin var mi
-
1 ayda kaç puan gelir muhabbeti gider artık. Açıklanır 1 ayda ora olur mu bura olur mu muhabbeti gider. Merkezi atama yapılıyor sanki kpss A da anlayamıyorum valla. Abi yok mudur dpb ye yakın yada üst kadrolarla içli dışlı isimler ne alemde ilanlar falan. Biraz Net konuşabilecek kimse hiç mi yok ?