2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
-
Geçen yıl 99.50 nete p48 83 tü arkadaşlar. 28, 50 hukuk. 18 muhasebe, 22 İktisat, 32 net maliye vardı galiba ve geçen yıl 83 gelmişti.
-
@rybzinski 1 2 puan mi farkeder yani daha fazla oynamaz mı. Geçen sene ile.
-
@Adam-Keeynes p3ünüz nasıldı
-
Kendi kafama göre söyledim hocam bunu kimse bilemez bence açıklanınca görücez.
-
@rybzinski 2 sınav arası dağlar kadar fark var bence insallah 4 5 puan farkeder aynı netlere. Tabi insallah cok dahaa yüksek gelir puanınız
-
@elitnur 77
-
Gy+GK 80 net
Alan 93 net
P48 83 puan gelmişti benimde -
@hussle, içinde söyledi: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
Attıgınız fotografla benım ustte yazdıgım yazıyı tekrar okuyun. Ezbercı egıtımın sonucu bu. sizin attıgınız o soru ıle sınavdakı sorunun içeriği farklı. Muhasebe kavramlarının özünü anlamak gerek ezberden öte.
O gün ezberci sistem vb demiştiniz, susayım açıklanmasini bekleyim dedim. Bence de ezberci sistem kötüdür hocam
-
Arkadaşlar ben ilk defa girdim
Hukuk 33 net
İktisat 30.5 net
Muhasebe 26.5 net
Maliye 19 net
Kaç puan gelir ortalama -
@denizlili20 bravo gy gk da böyle ise 85 üstü rahat gelir
-
@denizlili20 88 89
-
Arkadaşlar gk gy 80 net alan 95 net kaç puan gelir sizce ?
-
@dust7 bir de çekodan 20.25 net var p42 yüksek gelir mi ?
-
@Noturns gy gk pek hazirlanmadim ama 70 net gelir diye umut ediyorum
-
@denizlili20 içiniz rahat olsun birçok kurumu görecek puanınız olur rahatlıkla. Siz kısa bir tatilin ardından kurum için başlayın çalışmalara.
-
@jamiryoo inşallah, bu puanları alırsam mutlu olurum
-
@Noturns çok teşekkür ederim, inşallah beraber görürüz emek veren herkes umarım emeklerinin karşılığını alır
-
@ryan hocam ozkaynak sorusu dogru. Nasil bir hata tespi ettiniz?
-
Arkadaşlar bu arada itiraz edeceğiniz soru varsa yarın son gün oluyor, bilginiz olsun.
-
@kpssınavı o soru yanlış hocam finansal kaldıraç oranini 7.2 vermiş o 0.72 vermesi lazımdı suan teyit ettirdim hocalara