Geçen yıl 99.50 nete p48 83 tü arkadaşlar. 28, 50 hukuk. 18 muhasebe, 22 İktisat, 32 net maliye vardı galiba ve geçen yıl 83 gelmişti.
2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
-
Geçen yıl 99.50 nete p48 83 tü arkadaşlar. 28, 50 hukuk. 18 muhasebe, 22 İktisat, 32 net maliye vardı galiba ve geçen yıl 83 gelmişti.
-
@rybzinski 1 2 puan mi farkeder yani daha fazla oynamaz mı. Geçen sene ile.
-
@Adam-Keeynes p3ünüz nasıldı
-
Kendi kafama göre söyledim hocam bunu kimse bilemez bence açıklanınca görücez.
-
@rybzinski 2 sınav arası dağlar kadar fark var bence insallah 4 5 puan farkeder aynı netlere. Tabi insallah cok dahaa yüksek gelir puanınız
-
@elitnur 77
-
Gy+GK 80 net
Alan 93 net
P48 83 puan gelmişti benimde -
@hussle, içinde söyledi: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
Attıgınız fotografla benım ustte yazdıgım yazıyı tekrar okuyun. Ezbercı egıtımın sonucu bu. sizin attıgınız o soru ıle sınavdakı sorunun içeriği farklı. Muhasebe kavramlarının özünü anlamak gerek ezberden öte.
O gün ezberci sistem vb demiştiniz, susayım açıklanmasini bekleyim dedim. Bence de ezberci sistem kötüdür hocam
-
Arkadaşlar ben ilk defa girdim
Hukuk 33 net
İktisat 30.5 net
Muhasebe 26.5 net
Maliye 19 net
Kaç puan gelir ortalama -
@denizlili20 bravo gy gk da böyle ise 85 üstü rahat gelir
-
@denizlili20 88 89
-
Arkadaşlar gk gy 80 net alan 95 net kaç puan gelir sizce ?
-
@dust7 bir de çekodan 20.25 net var p42 yüksek gelir mi ?
-
@Noturns gy gk pek hazirlanmadim ama 70 net gelir diye umut ediyorum
-
@denizlili20 içiniz rahat olsun birçok kurumu görecek puanınız olur rahatlıkla. Siz kısa bir tatilin ardından kurum için başlayın çalışmalara.
-
@jamiryoo inşallah, bu puanları alırsam mutlu olurum
-
@Noturns çok teşekkür ederim, inşallah beraber görürüz emek veren herkes umarım emeklerinin karşılığını alır
-
@ryan hocam ozkaynak sorusu dogru. Nasil bir hata tespi ettiniz?
-
Arkadaşlar bu arada itiraz edeceğiniz soru varsa yarın son gün oluyor, bilginiz olsun.
-
@kpssınavı o soru yanlış hocam finansal kaldıraç oranini 7.2 vermiş o 0.72 vermesi lazımdı suan teyit ettirdim hocalara