2019 KPSS İstatistik Testinde Ne Yaptınız?
-
@North-remembers estağfirullah olur öyle, ben bir an soruyu hatırlayamadım . 40. Sorumdu , acaba başka birşey mi soruyordu diye korktum
-
@North-remembers birde b1 şapkanın varyansini soruyordu bir soruda , onun cevabını ne yaptınız? Benim 39. Sorumdu. çok acele ettim 0.1 buldum isaretledim.
-
@hks999 haklısınız ya galiba karıştırdım
-
@hks999 ben 8 soru yaptım ahahshsh o formülleri keşke ezberleseydim sınavda ah ettim çok kolaydı ekk tahmincilerinden hoop varyanslar bulunuyordu. Sorunuza gelince yapamadım çünkü formülü hatırlamıyordum
-
@North-remembers anladım sağlık olsun. Gerçekten sorular güzel temizdi . Çok ağır değildi. Bakalım ne zaman açıklayacak ösym sonuçları.
-
@hks999 inşallah dilediğiniz puanı alırsınız açıklansın merak içerisindeyim ben de. Botaş p13 istiyor o yüzden önemli benim için göreceğiz bakalım
-
@hks999 hocam soruda hipotez testleri için de varsayım diye soruyordu. o yüzden normal dağılma da şart diye biliyorum, bağımsız değişken x' lerle ilgili eşit varyanslılık gibi bir şık vardı ben de onu işaretledim emin değilim
-
@perküsyon hipotezi sorduysa iş değişir. Sınavın son dakikalarıydı gözden kaçırmış olabilirim ,sağlık olsun sorular açıklanırsa bakarız artik
-
@North-remembers inşallah sizde istediğiniz puanı alırsınız
-
8 er tane a b c d e sıkkını isaretledim tahminim 1 netten fazlası cikar:D
-
@paretowilfredo sagolun.. Istatıstık gecen sene sankı daha yapılabilir sorusu vardı. Bu sene zorlamıslar. Dogru olmayabilir o yuzden soruyorum