2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Yazılani görmedim ama inşallah doğrudur ya 2000 guy ve hemde bu ay olması...
-
gel gönlümün efendisi GUY gel.
ne olursan ol yine gel..yani bu şekilde umutlandırıp sonra boşa çıkmasın insan sonra çok kötü oluyor.
-
@mathilda ne zaman söyledi bunu acaba
-
@keynes5 2 saat önce falan söyledi. Hatta tam ben baktim hesabını kapattı
-
@keynes5 2 saat olmuştur yazalı
-
Kendisi onceden de duyum vermisti ama bosa cikmisti. İnsallah bu sefer ki dogrudur
-
@whshw sizin bu son gonderinizi gorene kadar ben de baya umutlanmistim
-
@whshw o duyum eylül ayı içerisindeymiş fakat bakanlığa takıldığı için bu ay içinde bekliyorum diye belirtmiş normalde geçen hafta gelecekti diye yazmış umarım doğru söylüyordur neye inanacağımızı şaşırdık
-
Öyle bi durum olsa @paretowilfredo duyum alırdı bence guy ilanına daha var
-
@gencbiraday diğer kurumlar hakkında verdiği duyumlar doğru çıkmış hep bana o yüzden inandırıcı geldi tabi bilemiyorum yine de . Çok umutlanmamak lazım ama
-
adem kılıç da dguy'u guy ilaniyla beraber bekliyrum yazmisti.keske hepsi bir anda gelse de bayram etsekbu ay bizim ayimiz olsun inşallah butun duyumlar ekim ve kasim aylarini isaret ediyor
-
@hayırlısı035 hocam tam olarak ne yazıyordu twette ? Serhat bey kapattığı için okunmuyorda
-
TÜİK 2’si iktisat ve 2’si ekonometri olmak üzere 20 uzman yardımcısı ilanı vermiş.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5823/2019-tüi̇k-uzman-yardımcılığı-i̇lanı
-
@miraculumd42 hesabı kapattığı için tam olarak ben de okuyamıyorum.Hatırladığım kadarıyla bir arkadaş guy la ilgili güncel bilgi istedi.Serhat Karaman ise yönetmenlik değişikliği nedeniyle ilan geçikmiş.Normalde 7000-7600 kişilik açık varmış.Ama zorunluktan dolayı bu ay 2000 kişilik ilan geleceği söyledi.
İnsallah bu yönetmenlik değişikliği il tercihi ilgilidir.İl tercihi kalkarsa mağduriyet azalır. -
@hayırlısı035 Aynen böyle dedi hocam. Ben de ilk okuyanlardanım. 7600-7800 dedi hatta acık icin. Hesabi kapatma sebebi de önceden bilgi verdiği icin sorun yaşıyo olması anladığım kadarıyla.
-
İcra müdürlüğü kadrosunun 2 yıllık adalet mezunları ile doldurulacak olması nedir abi ya. Harbiden gelinecek son noktadayız aklım fikrim almıyor. Madem böyle bir ilan vereceksin katiplere neden 4 yıllıkları katıyorsun nasıl bir mantıktır bu. Kimse demez mi bu işte bir terslik var diye. Yazık ya vallahi yemin ederim yazık bunca emeğe, bilgiye, çalışmaya
-
Acaba gelecek olan ilanın kurum içini de kapsama ihtimali nedir ? Kapsarsa ne kadar kapsar? Kanaatimce duyumlar gelmeye başlamışken etkinliklerimizi artırırsak bizim için iyi olacaktır.
-
P3 puan türüyle girilen mesleklerden alan grubu mesleklere geçiş oluyor mu? Merkezi atamada oluyor ama bütçesi ayrı kuruluslardan da mümkün mü acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim
-
DUYURU
YARIN AKŞAM saat 21:00 da
Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı için etkinlik düzenlenecektir.
Tüm İİBF AİLESİNİ etkinliğimize davet ediyoruz.
Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.
Rt ile yayalım rica ediyrm
#kendisesinoliibf
Vazgeçersek kaybederiz.
-
LÜTFEN gelecek olası GUY ilanın kurumiçine gitmemesi için etkinliğe katilim gösterelim.