2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
.............
-
............
-
Aynen hazine ve maliye yönetmelik yok eğer maliye uzmanı yönetmeliğine göre alırsa yds şartı yok inşallah öyle olur yada yönetmeliği yayınlayıp ilana çıkabilirler li bu daha mantıklı
-
İlan gelsin artik kendim basvuramasam da önümüz açılsın 90 lar bile kazansın gitsin o moda girdim
-
@genclerbirlikli hocam bu tahmin mi yoksa saglam bir duyum mu
-
Bu ileti silindi! -
Muy ilanı ne oldu gelmeyecek herhalde hic gündemde olmayan ilanlar gelecek deniliyor ama muy dan haber yok
-
@jamiryoo En çok beklenen şöyle 500 kişilik bir mhuy hoş olur
-
@genclerbirlikli başvurular bölüm bazlı mı olur yine
-
@jamiryoo muy diye bi şey yok artık, ilanı da gelmez. Hmuy beklenebilir ancak onunda ortada yönetmeliği yok. Yönetmelik çıkmadan alım çok zor çünkü hazine ve maliyenin uzman yard şartları çok ayrı.
-
@genclerbirlikli tahminim ilk bahar gibi muy ilanı gelir oda Guy un yerine sus payı olarak
-
Bu ileti silindi! -
@jamiryoo muy'un açılımı nedir
-
@genclerbirlikli mali hizmetler i kastettim yanlis yazdım pardon mhuy diyecektim
-
@genclerbirlikli hocam guy için yorumunuz nedir
-
@genclerbirlikli tahmin kaca kadar düşer p48 gelirse simdiden hazırlanalım:)
-
Hmuy ilanı gelirse bence yayımlanıp sonradan iptal edilen vmy sınavı gibi birkaç puan türünden olacaktır. Önceki muy ilanlarında 5 ayrı puan türü isteniyordu.
-
Bu ileti silindi! -
@genclerbirlikli hazine kontrolorlugu mu 80 kisi kontenjani dolmadi hocam konular karisiyor
-
Naci Ağbalın söylemiş olduğu kamuya 60 bin istihdamın içinde bizim alımlar oluyor mu, yoksa meb , sağlık, içişleri alımlarını mı kapsıyor.? Onaylandı mı bu rakam. Onay aşamasındaydı diye hatırladım