2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Mhuy muy duy a dguy da eklenecek gibi görünüyor son alım itibariyle...
Yılları devirdim alanda bi muy duy mhuy göremedim -
@aroma Meslekleri tarihe gömmeyi mi amaçlıyorlar nedir, en son il planlama uzman yardımcısı alımı yanılmıyorsam 2015'te oldu, o zaman alınanların geçen tez savunması oldu, uzman olacaklar, bi daha da alım olmadı. İşi yapacak adam bulamıyorlar ama personel de alınmıyor.
-
@paretowilfredo tam olarak oyle hocam gercekten bezdikk
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
ARkadaşlar yakın bir tanıdığımın yorumunu aktarıyorum. Kendisi vergi dairesinde üst düzeyde.
Kurum içi sınav 2020 Eylül’den önce olma ihtimali çok zayıfmış. Çünkü KPSS başvuruları bittikten sonra kurum içi yayınlanmış. Eğer kurum içi sınav yaparlarsa davalık durumlar söz konusu olabilirmiş.
Kafam karman çorman oldu. -
@plansız kurumlarda akıl tutulması yasaniyor ihtiyaç çok alım yok ..İhtiyaç hasıl olunca kadro bekleriz ama bizde aksine her geçen gün olan kadroları da kaybediyoruz. .
-
@mbguy Şuan benim de kafam karıştı kurum içinin KPSS ile ilgisi yok ki ben mi yanlış biliyorum?
-
@plansız ilgisi yok Hocam evet. Ama KPSS puanlılar için önce alıma çıkılması gerekiyormuş galiba. Sonra kurum içi yapılacakmış dediğine göre. Yoksa davalık olurlar falan dedi
-
@mbguy Ne demek istediğinizi şuan anladım sanırım ama size bahseden kişi kendince bir yorum yapmış galiba yoksa Kurumun böyle bir hassasiyet taşıyacağını ne yazık ki sanmıyorum öyle hassas olsalar Kurum içi kararı almak yerine GUY ilanı kararı alırlardı.
-
Kurum içinde KPSS şartı olabilir belirsizlik var, olmamaması için baskı ve görüşmeler oldu. Kabul görürse Ekim deniliyordu, yoksa yıl sonuna kayar. GUY için Eylül-Ekim 2000 civarı planlama birinci ağızdan aldığım net bilgidir, belki çabamızla öne çekerler dedim lakin günden güne zorlaşıyor...
-
@cons3693 neden Eylül olduğunu sormadın mı hocam konuştuğun kişiyle onu merak ediyorum ben daha çok
-
@paretowilfredo biz neden bu kadar hala bekliyoruz ki? Gercekten lanetlimiyiz üstad. Amacları ne? Ya madem alım yapmıcaklar acıklasınlar. Gercekten bır somut ve net bir habere ihtiyacımız var. Madem almıcaksınız bız nıye sureklı kpss ye giriyoruz ki? İlkbaharda alım yapacaklarsa ıkı sene bız sımdı guy ılanı mı beklemıs olucaz.
-
@paretowilfredo " umarım hakkaniyet popülizmi alt eder" her resmi daireye asılası bir aforizma olmuş ya da " elbet hakkaniyet popülizmi alt eder"
-
@cons3693, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Kurum içinde KPSS şartı olabilir belirsizlik var, olmamaması için baskı ve görüşmeler oldu. Kabul görürse Ekim deniliyordu, yoksa yıl sonuna kayar. GUY için Eylül-Ekim 2000 civarı planlama birinci ağızdan aldığım net bilgidir, belki çabamızla öne çekerler dedim lakin günden güne zorlaşıyor...
Birinci ağız derken kim hocam?
-
@cons3693 Eylule de raziyiz hocam yeter ki 2020'e sarkmasin
-
@cons3693 gelsin de artık Eylül ekim farketmez..
Etkinliklere katılım gösterelim dostlar. Süreci hızlandırmak için etkinlikler şart.. -
2017 de başla 8 ay ders çalış,2018 puanı al 12 ay bekle elde var sıfır sınav , sıfır mülakat . neredeyse 2 sene olacak , zaten ilanın gelmesi vs. 2 seneyi bile geçer. 2018 yılı gerçek den kabus gibi bir sene oldu , zaten ilan için umutlar azalıyor .Umarım 2019 bizden yana olur.
-
Dernekler Denetçiliği
Gümrük Teftiş
MKE Teftiş -
@atlas07 genel olarak kurumlar Yds’den kaç istiyor hocam ?
-
@Baumol dernekler denetçiliği de uzun zzamandır ayak sesleri olan ilan ama gelmez oldu