2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@adolf-stalin hocam lojistik banka sigorta ayrimida kalkmis eski alimda 85 lerle giremedik bolum ayrimindan dolayi bankacilik kismi 60 lara kadar dustu insallah bu sene gireriz bence ayrimin kalkmasi iyi bisey değil mi
-
Bugün şöyle sadece sözlü mülakat olaan sayısı güzel istediği puan türlerinde saçmalamamış, ne istediğini bilen, aklı başında, uzun boylu, sarışın, bir ilan gelse keşke. Hatta gelsin uzun boylu sarışın da istemez nefes alsın yeter.
-
@fatos Tam bilgi sahibi değilim ama inşalllah iyi olmuştur.
-
GUY BEKLEYEN SAYIN VEKİLİ TAKİP ETSİN
-
Herkese Merhaba, Kasım ayı itibariyle Kalkınma Ajansı ilanları ardı ardına gelmeye başlayacak demiştim, öyle de oldu, şimdiye kadar 3 ilan geldi, devamı gelecek arkadaşlar.
-
@BlackList Sayıştay başkanı İstanbul ticaret üniversitenin düzenlendiği konferansa katılmış sadece alım süreçlerinin nasıl işlediğine dair bilgiler vermiş alimin olup olmayacağı konusuna deginmemis
-
@hedefsgk ozmn Sayıştay dan bu sene iş çıkmaz. Çünkü katıldığı programlarda söylerdi hep
-
@titoizm guy ile ilgili öngörünüz var mı hocam?
-
emeğinize sağlık teşekkür ederiz
-
başlıkla alakasız ileti silinmiştir
-
@Blueberry malesef hocam bilgim yok.
-
@titoizm hocam öngörü olarak hangi kurumları bekliyorsunuz biraz bahsedebilir misiniz ?
-
rt beğeni yapalım dostlar bugün bize yarın size
-
@takkurt Hocam merhaba, Kpss işlerinden oldukça uzaklaştım bu sene itibariyle. Kalkınma Ajanslarında çalışan çok arkadaşım olduğu için sadece oradaki duyumları aktarabiliyorum.
-
@titoizm yds istemeyen kalkınma ajansı var mı ilan gelebilecek?
-
@titoizm anladım hocam teşekkür ederim
-
@mülakatzedee hayır hepsi yds li alim yapıyor
-
@mülakatzedee yds'siz anca destek personeli olarak Ajansa girebilirsiniz onda da basın ve halkla ilişkiler, muhasebe gibi bölümleri bitirmeniz ve deneyiminizin olması gerekiyor.
-
@titoizm @mülakatzedee Evet ben uzmanlık için yazdım bu arada sorunuzu direkt öyle algıladım.
-
22 Kasım 2019 tarihli Rg de 10 adet 9. Dereceden Türkiye uzay ajansı uzm yrd kadrosu ihdas edilmiştir. Yakında ilana cıkabilir.