2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rassal 30 ruh halim 10
-
@namı-diğer kardesim yds hakkinda gelisme var mi ? Bir de kaci iinf kaci hukuk belli mi?
-
@rassal biri diyorum kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış. Mevzu çıkmasın diye baş harflerini yazdım içimde kalmasın dedim lakin yine de sataştınız :)) Allah hepimizin gönlünü ferah eylesin. Belli başlı isimlerin dışındakilere çok itibar etmemeyi öğrendim size de anlatmak istedim değerli dostum.
-
@kuruhasan güzel kardesim tecrubelerinle haklısın elbetteki. Denetcilikten giren arkadaslarım var ara ara goruyorum. Ne dediyse onu yazdım. Hayırlısı bakalım.
-
@jook kardeşim en önemli olan bence yds ve ingilizce olup olmaması eğer öğrenirsen çok minnettar kalırız bende başka birinden bu ilanın ocaktan öne geleceğini duydum
-
@Willsmithh hocam yds sartı kalkmisti bunlarda. Olmaz diye düsünüyorum. Molaya cıkınca görürsem sorarım.
-
@jook teşekkürler kardeşim inşallah dediğin kadar çabuk gelir bende duydum bakanlıktan birinden ve ben sayıyı daha yüksek duymuştum özellikle özel hastanelerin sayılarının artması hastane sayısının artması şuan teftiş elemanı ihtiyacını siddetlendirdi
-
@kuruhasan belli başlı isimler dışındakilere itibar etmediğin için böyle saçma sapan kısaltmalar yapabiliyorsun.
-
@rassal Tamam başkan sakin ol seni bu kadar kızdırcak bişey yaptığımı düşünmüyorum ama yinede kusura bakma yapmam bir daha kısaltma Daha relax yaşayabiliriz cidden şu hayatı bu kadar gerginlik üzücü yani.
-
@jook, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
bir sayı diye. Bana 11
11 kişi ve sözlü alımda çok düşmez ne yazık ki puanlar. Kgk yanılmıyorsam p48 puan türünden 11 kişi ile alıma çıktı ve 90.2 yi gördü. 44 kişi için 93-94 altı zor gibi. Umarım sınavla alım yapar Sınavla alım yapsaydı kgk bandında kapatabilirdi.
-
@zubizubi kaçı ibf ve Hukuk bilgim yok fakat yds gelebilir bu alımda. Alım 27 kişilik düşünülüyor.
-
@namı-diğer nolur YDS gelmesin amin
-
Kamu denetçiliği kurumunun ydssiz ilana çıktığı yerde tihek de istememeli. Ama isteyecekler galiba
-
@namı-diğer bi gelisme olursa yazarsaniz cok seviniriz tesekkur deriz hocam sagolun
-
Yds gelirse artık günümü 2 ye bölüp 70 alana kadar Yds çalışmaya başlarım
-
Arkadaslar kamu denetçiliği ilani gelir mi peki, bir duyumu olan var mı ? Geçen yıl mı alım yaptı en son ?
-
@zubizubi rica ederim tabiki haber ederim
-
Değerli Arkadaşlar,bu akşam 20.00 de yapılacak sponsorlu etkinlikte aşağıda paylaşacağım SGK taglerini de GUY tagi ile birlikte paylaşalım.SGK mülakatının sizlerin ilandan önce açıklanması 350 adayın aradan çekilmesi, mükerrer başvuruların olmamasına ve taban puanın daha da düşmesi demektir.0.1 puan dahi düşse 1 arkadaşımıza umut olabiliriz.Şimdiden teşekkürler.
#SgkDntYardAcıklansın
#sgkdntyardacıklansın -
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Değerli Arkadaşlar,bu akşam 20.00 de yapılacak sponsorlu etkinlikte aşağıda paylaşacağım SGK taglerini de GUY tagi ile birlikte paylaşalım.SGK mülakatının sizlerin ilandan önce açıklanması 350 adayın aradan çekilmesi, mükerrer başvuruların olmamasına ve taban puanın daha da düşmesi demektir.0.1 puan dahi düşse 1 arkadaşımıza umut olabiliriz.Şimdiden teşekkürler.
Değerli Arkadaşlar, Guy etkinliği başlığına "SGK için tag kullanmadan" SGK Denetmen Yrd. mülakatının açıklanması için tweet atalım.Guy ilanı öncesi Sgk'nın açıklanması 350 adayın aradan çekilmesine,mükerrer başvuruların olmamasına ve GUY taban puanın düşmesini sağlayacaktır.
-
Hazır göç mevzuatına çalişmışken göç uzman sınavı gelseydi gibi bi rüya ile geceye dalayim