2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
-
@sinoki Dostum bu tip köklü sayılabilecek (Kanun değişecekse köklü sayılıyor bizim ülkemizde) değişiklikler biraz nazlı ve sancılı oluyor malesef. Ancak 2016'dan bu yana yaşanan süreç göz önüne alınmalı ve en azından bir kaç sene de olsa esneme sağlanmalı diye düşünüyorum, umuyorum.
-
@paretowilfredo bu gelebilcek demek ustad galiba:))
-
@adam-simith ne olursa olsun yine gelsin hocam da soruları düzgün hazırlasınlar başka isteğim yok
-
@MartinLuther insallah hocam en son ki sorular neydi oyle:/
-
@paretowilfredo üstad merkez göç ve içişleri uzman yrd. 2020 sınavından önce gelir diyorsun değil mi. İnşallah öyle diyorsundur. İyi geceler
-
@adam-simith ahh ahh keske zor olsaydı da yapamadık diyebilseydik hocam. Muhtemelen 1 2 soruyla dısardayim
-
@paretowilfredo hocam guy,vmy,hmb müf yard ilkbahar da gelme ihtimali yüksek mi ?
-
@botan01 Eğer ki yapılanmaya dair tüm konular tamamlanmış olursa Bakanlığın kendi içerisindeki alımlar için ihtimal artar dostum. GUY için takvimin belirleyici unsurlarından bahsettim daha evvel çok kez. Ancak Bakan Beyin açıklaması en azından konunun farkında olduğunu gösterir nitelikte olmasından dolayı ilkbahar ihtimalini bence oldukça kuvvetlendirdi. VMY için de ikincil mevzuat çalışması tamamlanır her şey netleşirse alım gelecektir diye düşünüyorum. Bir ihtimal Kurulun sınav rutinini bekleyip 2020 yıl sonunu beklemesi de olası VMY için. MHUY'u sorarsanız, neden yapılmadığına hiçbir şekilde anlam veremiyorum. Önünde hiçbir engel olmayan tek HMB alımı. Ama ısrarla öteleniyor çok uzun zamandır. En engelsiz ve yüksek ihtimalli alım MHUY. İlan verilmemesi için hiçbir sebep yok.
-
@paretowilfredo Ah üstadım bu nasıl bir yapılanmadır yapılana yapılana bitemedi bitiremediler çürüdük gittikBiz bittik beklemekten burada sonumuz Hayrola sabrımızı yitirmeden akıl zayiliği vermeden bir bitseydi
-
@miraculumd42 Dostum çok ağır işliyor, bununla alakalı daha önce şunu söylemiştim, "başlanan nokta ile gelinen nokta çok farklı. yolda sürekli yeni bir kalem ekleniyor yapılanmaya."
Bu sebep bugüne kadar uzattı süreci. Yeni kurullar kuruldu, unvanlar ihdas edildi, hatta yeni kurumlar kuruldu bu süreçte hiç planda yokken. Konjonktüre göre sürekli yeniden şekillendi. Bu da asıl yapılacak işleri hep öteledi. Artık son yapılacak düzenlemeler var. Yönetmelik düzenlemelerinin ardından tüm unvanlar yerli yerine oturur inşallah. -
@paretowilfredo hocam içişleri alımları kpss öncesi kesin gelir mi? Duyumlarınız sağlam biliyorum ama bu alımlarla ilgili özellikle bi beklenti var yıllardır. Duyum sağlam diyebilir miyiz?
-
@kuruhasan 2021 dede ales i alırsın
-
@paretowilfredo bu liste nerdeyse tamamlandı, yenisini isteriz.
-
@aroma, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Hazır göç mevzuatına çalişmışken göç uzman sınavı gelseydi gibi bi rüya ile geceye dalayim
@paretowilfredo dostum ıçişleri göç deyince iletim aklıma geldi rüya gerçekleşir mi
-
@paretowilfredo hocam Allah aşkına şu merkez göç ilanı gelsin artık
-
@paretowilfredo üstad sayı hakkında bilgin var mı? 20 aşağısı 90 üstü kapatır bu da çok yüzümüzü güldürmez açıkcası.
-
@paretowilfredo üstad merkez göç için ne zaman gelir bir tarih var mı birde sayı kaç olur acaba
-
Arkadaşlar epdk hakkında herhangi bir duyumu olan var mı acaba?
-