2019 KPSS NETLERİ
-
p48 mi 90 üzeriydi. kötüde olsa bir yeri kazandıgınız kurum neresi?
-
@hussle p48 düşüktü 89.4 guy oldum
-
@rassal 90 ustu puan alip kotu olsada biyere atanip ama adam olamamayi veya insan olamamayi nasil aciklayacagiz ?
-
@colinclark55 adamlık senin olsun gkgy 15 herhalde
-
@rassal gkgy 90 net eger senin netinden yuksekse simdi senden daha fazla mi adam oluyorum ? Sen adamligi yanlis anlamisin hocam. Iste aslinda ulkede mulakat neden olmasi gerekiyorun tek cevabi bu arkadas ama malesef bizim ulkemizde bu ve bunn gibiler kimbilir ne torpiller yaparak mulakat kazaniyor halbuki ADAM olsa zaten kazancak. Halbuki sok mulakata kimsenin torpilini kabul etme yap pskolojik baski bakalim ne tepki veriyor ona gore al kuruma. Bakalim ozaman ne kadar adamsin.
-
@colinclark55 yahu senin gözünde veya başkalarının gözünde adam olayım diye bi derdim yok onu vurguladım senin olsun diyerek.forumunda burası kötü senin gibi biri musallat oluyor laf anlatan kadar göbeğimiz çatlıyor.
-
@rassal tabi onbes net fln yazarakta kendi kucuk aklinla laf sokmaya calisanda benim deni? Isine bak kardesim burda yazilanlari herkes goruyor millete adamlik dersi vermeye kalkma bidaha, sana kalmadi.
-
@rassal Süreç stresi diyerek bi anlayış gösterdik hocam size ve seviyesiz yorumunuzu bir defaya mahsus görmezden geldik. Bundan mıdır halen başlıkta yanlış yapmış olduğunuzu size söyleyen herkese çatarak başlığı kirletmeniz. Siz ilkokuldan çok iyi düzeyde Türkçe - matematik ögrenimi almış olabilirsiniz lakin işin eğitim boyutu inanın daha önemli.
Hatalısınız ve hatada ısrar ediyorsunuz. Geçici süre bunu bi düşünme imkanı sunuyoruz size. Iyi dinlenmeler dileriz.
@colinclark55 siz de lütfen gıyaben sürdürmeyin tartışmayı.Herkese iyi forumlar dileriz.
-
Sınavlar konusunda ben şunu demek isterim...
Bazen sınav günü aksilik oluyo kendimiz de olmuyoruz psikolojik acıdan olabilir bu ortam durumu olabilir mesela ben bu sene sınava girdigim okuldan memnun değildim çok gürültüluydu ve sinavimi etkiledi konsantremi bozdu böyle durumlar olabilir hasta olabilirsin yapamayabilirsin. 80 net yapan zeki 70 net yapan salak durumlarını bi geçin kaç yaşında insanlarız bu durumlarda göz önüne almak lazım. Ben çok çalışıyorum mesela 90 netin üstüne çıkamadım hadi be ordan çok çalışan yapar diyebilirsiniz ama dediğim gibi bazı etkenler çok sebep oluyo. Biraz sağduyu lütfen -
dostlar, 2018 de 83 alan kisinin ve 85 alan kisinin siralamalari kacti
-
@rabia89 hocam 85 alan kisi 1400 ile 1500 civari kusuratlar ne kadar yuksekse o kadar siralama iyi olur 83 alan ise 2500 civari
-
2018 p48 83 puan sıralama 2700
-
@RootofAllEvil saolun hocam bir de gk gy netleri tek yillarda daha mi yuksek puan getiriyor cift yillara nazaran.2018 in 70 neti ile 2019 un 70 neti cok farkeder mi sonucta tekli yillarda mimarlar muhendisler falan yok
-
@rabia89 soruların zorluk seviyesine göre değişiyor ama bana sorarsan çift yılda daha çok getirir. Çünkü her kesimden insan girdiği için yapılan her fazla netin daha çok getirisi oluyor
-
Geçen seneye göre aynı netlere 2 ya da 1 puan fazla gelebilir denebilir mi 2018 baya saçmaydı ve maliye bu sene şaşırtacak tarihinde ilk kez farklı bir tablo olabilir mi
-
@rabia89 benim 85.8 ile 1200 lerde idi
-
@modigliani-0 hocam bu sene sinav zor oldgu icin sadece puanlar mi oynar 1-2 puan yoksa 85 puana yine bu siralamalari mi goruruz yoksa sinav zordu diye bu sene daha mi iyi olur siralamamiz
-
@rabia89 tahminimce aynı netlere 0.5-1 puan daha yüksek bir puan eklenecektir sıralama ise değişmez.
Çünkü geçen senenin üstüne eklenen 2019 lu arkadaşlar var onlar da illaki ilk 1000 i işgal edeceklerdir. -
Arkadaşlar umarim sonuçlar açıklandığında herkes emeğinin karşılığını alır.benim sorum şu geçen yıl 110 alan netine kaç paun gelmişti acaba?
-
@nairu gkgy 65 iken 85,4 gelmişti 110 alan netine. Sıralama da 1400 lerdeydi.