2019 KPSS NETLERİ
- 

Heehalde 100 puan alan arkadaşın netleri düşük. Düşük nete yüksek puan geldi bende. 
- 

Bu sene düşük yapmış millet 
- 

@58auhf58 olur inşallah hocam nasipte varsa  
- 

Bu sene giren sayısı çok az ve girenlerin bir çoğu geçen seneden de puanı olanlar. Tabloyu bütün olarak düşünün arkadaşlar. 
- 

@akncıı hayırlısı olsun hepimizin hakkında hocam... p48 bende gözükmüyor. Hangi puan türü oluyor acaba biliyor musunuz? 
- 

@58auhf58 alan sınavına girmediniz mi ? Cumartesi öğleden sonraki oturuma ve pazar sabahi olan oturuma girdiyseniz hesaplanmış olması lazım 
- 

@akncıı sadece hukuk iktisat maliyeye girdim hocam 
- 

@58auhf58 muhasebeye girmediğiniz için hesaplanmamıs keşke ona da girseydiniz p 3 iyi p 48 de iyi gelebilirdi  
- 

Bu sene çok farklı bir tablo var 
- 

@akncıı hocam muhasebe için ayrıca bir daha para yatırıp ayrı bir sınava girmek mi gerekiyordu 
- 

@58auhf58 ayrı değil 2 oturum hocam 
- 

@kemankeşş benim girdigim cumartesi saat 2 de olandı, hukuk iktisat maliye çözdük sadece. Yoksa muhasebe de vardı da ben mi hiç çözmedim.. valla hatirlamiyorum 
- 

@akncıı giren yok valla 
- 

@akncıı vazgeçmeyen kazanır 
- 

@58auhf58 pazar günü sabah oluyr hocam cumartesi artı pazar 
- 

Arkadaslar 70 nete p48 73.81 siralama 6915 geldi fakat p47 p14 ler 76 75 puanda . Guy icin sans var mi puan dusuk siralama biraz iyi gibi anlamadim moralim bozuldu ilk girisimdi 
- 

@kemankeşş girmeye hakkim vardı yani? Valla hiç bilmiyordum hocam, ayrıca sınav giriş kağıdı da almamıştım ki 
- 

@kemankeşş hocam sıralamalar puanlara göre çok iyi acaba 2018 iyi olanlar girmediler mi çoğunlukla 
- 

gk : 39 - 13 gy: 39 - 5 ıktisat: 9d 8y maliye: 7d 9y hukuk: 23d 14y P3 82.03 
- 

@akncıı hocam muhasebe hiç bilmiyorum ama