2019 KPSS NETLERİ
-
@fatos_ hocam sizin 93 lere yakın olur belki geçer bile
-
@errayn gerçekten o kadar gelir mi hocam ya ? İnşallah öyle olur . Peki bir şey daha danışsam size ?
YDS 76 puanım var sizce çalışıp girip yükseltmeli miyim? Gerek var mı buna? -
@kpssagrbu açıkçası zor gibi hocam bu yıl 80 gelmesi ama size şunu söyleyim guy vs hepsi gelecek bu yıl bence çalışmaya başlayın
-
@fatos_ hocam yds hiç bilmiyorum p48 de 128 alan 95 gyk neti yapan geçen yıl 95 küsür aldı bu yıl bu net çok zor ve sizin netiniz yakın ilk 100 de olmanız kesin gibi duruyor
-
@errayn çok teşekkür ederim ilginize , insallah emek veren herkesin çok iyi gelir
-
@fatos_ çeko netiniz iyiyse yani 25 e yakında ilk 50 lerde olabilirsiniz
-
@errayn yok hocam çeko salladım . Siyaset kamu mezunuyum
-
@fatos_ p4 ve p6 da iyi gelebilir umarım yanılmam geçen yıl bu netlere yakın olanlar 91-92 den aşağı almadı
-
@errayn inşallah hocam çok teşekkür ederim , zahmet ettiniz.
-
@errayn ne kadar yazıyorsun Hocam her yerde errayn beyinler eror verdi.
-
@haksıNişaş hocam can sıkıntısı severim tahmin işini ama böyle dedin bırakıyorum
-
@fatos_ rica ederim çok yüksekte gelse puan az da gelse üzülmeyin umarım 90 ı görürsünüz oda size yeterli olur çoğu yer için inşaallah geçen seneki puanlar yanılmaz yoksa gelecek puanları tahmin etmek çok zor
-
umarım hepimiz dilediğimizi alırız genel geçer tahminlerim umarım gelir başlığı daha fazla karıştırmayım sormak isteyen olursa özelden yazabilir herkese teşekkür ederim başarılar dilerim herkese
-
Hukuk 38.75
Maliye 26
Iktisat 25
Muhasebe 25
Gy-gk 60 net
Tecrübeli arkadaslara sesleniyorum -
GY-GK 77
Hukuk 28.75
İktisat 28
Maliye 17
Muhasebe 28 -
hukukta 35 ten aşağısına ekmek yok galiba şaka bir yana zirve yine ty de
bakalım birinci bizden mi çıkacak? -
@errayn aynen çok güzel yazmışsınız Allah razi olsun siz de inşallah çok iyi puanlar alırsınız
-
@errayn
Gy Gk 82.75 net
Hukuk 32.50 net
Muhasebe 26.25 net
Maliye 24.25 net
İktisat 20 net
Çeko 21.25 net
p3, p42 ve P48 kaç gelir hocam tahminen -
@Çekocu06 sizden de hocam ne demek
-
Merhaba arkadaslar, ben bu seneki puanlarin gecen seneye gore biraz daha farkli olacagini dusunuyorum nedenine gelecek olursak gecen seneki hukuk ile bu seneki hukuk ikiside kolaydi ama bu seneki hukukda baya ince sorularda vardi ozellikle gun sorulari kiymetli evraktaki ve medeni hukuktaki. Iktisat gecen senete gore biraz daha genel iktisst sormuslar kitaplardakinden biraz daha genis tutmuslar oda bi nebze zordu. Maliyeye zaten diyecek soz bulamiorm : ) muhasebe yapabilen icin normal bi sinavdi. Isin ozune gelecek olursak benim gorusum gecen sene hukuklar bi nebze ayni ama iktisat bi tik zor ve gecen seneden asil fark yaratan maliye daha zordu. Muhaebe gene aybiydi diyebilrm yani sonuc olark gecen seneki sinavla kiyasladigmzda bu sene iki ders biraz daha zordu ( iktisat ve maliye) bunlarinda standart sapmalara etki edecegini dusunuyorm. Gecen sene seksen nete 75 alan kizinin bu sene 80 nete 78 -79 lari gorecegini dusunuyorum tabi maliyesi ve iktisati gecen seneye gore dusurmediyse.