2019 KPSS NETLERİ
-
@emilsax, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
Ahali 2018 de 65 gk gy 115 alan neti ile p48 de 88 kusur puan geldi siralama 480 lerdeydi bu sene alanda -5 net ve yine ayni gk gy netiyle buna yine benzer bir puan alacagimi veya alinabilecegini dusunuyorum.
Tamamen katılıyorum. Bu sene - 5net ile aynı puan alınabilir.
-
Mesela , gk gy sabitken belli bir alan netiyle 82 alınıyor desek, kaç alan neti 1 puan artırır kabaca??
-
ÖSYM birinciye 100 puan verip diğerlerini ona göre ayarlıyor. Duyduğunuz en yüksek neti yazarsanız ona göre bi öngörüde bulunabilirim.2017 de 128, 2018 de 148 net yapmış birinciler. Eğer birinci 140 neti geçememişse 110 alan 80 gkgy netine 90+ puan gelir.birinci 150 net yapmışsa aynı nete 89 puan gelir.
-
@Antimülakat peki hocam bu netlerle 85+ olur mu
Gk gy 42
Alan 112 net
Hukuk 35
Maliye 25.75
İktisat 26
Muhasebe 25.25 -
@rassal evet bu soruyu bende merak ediyorum. Çevrenizde en yüksek yapan kaç yapmış alanda. Ben 120 yı aşan görmedim
-
@friedmanmilton, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
@rassal evet bu soruyu bende merak ediyorum. Çevrenizde en yüksek yapan kaç yapmış alanda. Ben 120 yı aşan görmedim
@gürkannn arkadaşın 136 neti vardı. Önceki iletilerinde yazmıştı. Daha yüksegini görmedim.
-
@Muhalba forumda olmayıp 140 civarı yapan illa vardır beyler o zaman eksi 5 muhabbeti rafa kalkar sanırım
-
@friedmanmilton benim 125 alan gk gy 70 hocam
-
@Hayaller71 forumda görmedim 136yi aşan varsa yazsın bizde görelim bir tebrik edelim :))
-
@condorcet bro bende görmedim belkide fake biz bilmiyoruz
-
@condorcet beklemekte çok sıkıntı puanlar belli olsa ona göre yol çizerdik
-
@Hayaller71 arkadaşlar belki size yardımcı olur..Geçen yıl hukuk 36 d 4y....maliye 36 d 2 y 2b....iktisat 32 d 7y 1 b....muhasebe 31 d 8 y 1 b yaptım. Lisansta da p3 ten 72 puanım vardı. P48 92 geldi . Hepinize hayırlı bir sonuç gelir inşallah .
-
@Hayaller71 maalesef süreç meşakkatli umarım herkes emeğinin tam olarak karşılığını alır kardeşim
-
@condorcet inşallah kardeşim
-
@herkesesu bu sene girdin mi kardeşim
-
@Hayaller71 yok hocam girmedim . Ama geçen yıl girip 90 üstü alan çoğu arkadaşım bu sene girdi. Soracağıniz bir şey varsa onların yorumlarından anlatayım
-
@herkesesu bu sınav hakkında yorumlarını merak ediyorum hocam geçen seneye göre Bi nebze daha düşük nete aynı puan gelir mi muhabbeti falan.
-
@Hayaller71 açıkçası ben 85 gelir diyorum ama tabi bilinmez
-
@Hayaller71 vallahi hocam bir tek maliyede zorlanmislar. Geri kalan dersler için yorumlari aynı . Daha az nete daha iyi puan gelir dedi hepsi. fakat benim şahsi yorumum; geçen yıl alım olmadığı için 85-90 bandında puanı olup çalışmaya devam edenler, bu yılki daha az nete aynı puan gelme durumunu biraz olsun hafifletebilirler . Yani onlar da sınava aynı tempoda çalışıp girdiği için ve haliyle üzerine bir senede çok daha fazla koydukları için , yaptığınız 110 nete 91 geleceği varsa 90 gelebilir .
-
@herkesesu hocam o dediğiniz durum her sene oluyor 2018e de 17 ler birikmiştir 2020yede nasip olursa inşallah bende aynı şekilde hazırlanmaya devam etmeyi düşünüyorum o yüzden bu durum pek etkilemez gibi bide şuda önemli burda herkes p48 e göre analiz yapıyor bir nevi sürü psikolojisi gibi yani 80 90 küsür alacak adamlarda p48 muhabbetine giriyor bilmeyen biride p48 i baz alıyor son yıllarda dikkat ettim sadece p48 isteyen bir guy var vergi m. Bile 3 4 farklı puan türü istedi sgk p48 istemedi bile göçte istemedi bu liste uzar gider son olarak benim tahminim bu yıl maliyeden dolayı düşüş olacak illaki 2 senedir sınava hazırlananlardan ziyade ilk defa sınava girip iyi kötü emek verip çalışmış kişiler için çok çeldirici oha bu nasıl olur dedirten sorular vardı tecrübeli olan adaylar bu hataya düşmediler aklıma gelen mesela asimetrik bilgi sorusu bunun gibi 5 6 tane soru vardı neyse lafı çok uzattım kusura bakmayın