2019 Sayıştay Denetçiliği Mülakat Süreci
-
2018 mülakatları tamamlandığına göre yeni sürece başlayabiliriz diye düşünüyorum.
-
Son 2 alımda bu başlığı açan kazandı hocam, başarılar
-
@kombassankoma inşallah bize de nasip olur Hocam kazanmak
-
-
@kombassankoma Kazanmak için başlık açmanıza gerek yok hocam , bilesiniz
-
Yeni bir sayistay denetçi yardımcılığı ilanı gelecek mi acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı. Bu sınava hazırlanmak istiyorum.
-
@Muhalba bilgim olmamakla birlikte yakın zamanda geleceğini tahmin etmiyorum daha 2018 yeni tamamlandı 2019 mülakatı bekliyor o nedenle düşük ihtimal görüyorum. Tabi sınava sıkı hazırlanmalısın rekabet iyice yükseldi.
-
Mülakat süreci hakkında bir bilgisi olan varmı acaba dosya tesliminin bitiminden itibaren neredeyse 1 ay geçti çok sessiz ilerliyoruz sanki
-
@Caykovski geçen alımla kıyaslayınca mülakatın 2020 ocak gibi olacağını düşünüyorum. Birkaç ay içinde ön görüşmeler için aranmaya başlayabiliriz. Yani bol sabır gerektiriyor süreç
-
Sayıştay denetciligi sınavı hakkinda bilgi verebilir misiniz?
-
Bilgi almak icin aranan olmus mu arkadaslar.
-
Sayıştay Başkanı üniversite gezilerinde mülakat tarihleri için Ocak ayını işaret etmişti.
-
Geçen dönem arkadaşlar görevlerine başladılar mı acaba bizim mülakat tarihleri olmasa da öngörüşme veya ev ziyaretleri için bir hareketlilik olurmu yakın zamanda
-
@Caykovski henüz başlamadılar muvafakiyetler bekleniyor
-
Üç ay oldu sonuçlar açıklanalı ev görüşmeleri ile ilgili duyumu olan yok mu ?
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmasıyla ilgili bilgisi olan var mı ? Eve polis geleni var mı ? Çok sessiz ilerliyor herşey yada ilerlemiyor
-
Vakıflar genel müdürlüğünün aynı gün müfettişlik sınavı olduğu için buraya başvuran arkadaşlar var ise yazılı bir şekilde feragat etmeleri rica olunur. Ama her zaman olduğu gibi bu kadar hassas davranılacağini tahmin etmiyorum. Nede olsa var puanım başvururum mantığıyla hareket eden bir sürü olaya şahit olduk. Artık herkesin vicdanına kalmış.
-
@edielik wp grubunda bir iki aya baslanacagi soylendi
-
-
Süreç çok uzuyor bu kadar olması normal mi? Bilgisi olan var mi?