2019 Sayıştay Denetçiliği Mülakat Süreci
-
Bir hareketlenme olur mu bu ay içerisinde yazılı sınavın üzerinden neredeyse 7 ay geçti
-
Selam arkadaşlar süreç hangi aşamada ? 2018 henüz göreve başlamadı bu arada
-
Sürecin neden bu kadar uzadığı ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar? Bir arkadaş 2018 promosyonunun bile daha başlamadığını belirtmiş.
Sayıştay’ın istikrarlı olarak alım yaptığını biliyoruz ancak yaşanan bu durumlar 2020 yılında alım yapılmama riskini doğurur mu?
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. -
Deneyimli arkadaşlarım kullandığınız güvendiğiniz alana ait soru bankası ve konu anlatımlarını paylaşabilir misiniz, teşekkürler
-
4 ay olacak sınav aciklanali. Hiç bir bilgi yok mu neden bekletiliyoruz. Bu bizden önce atananların işe başlamaması ile alakalı değildir diye düşünüyorum.
-
İyi akşamlar herkese
2018 promosyonunun sonucu açıklanalı 3 ayı geçti ancak göreve başlamamışlar daha , bunun nedeni nedir tecrübeli abiler cevaplarsa sevinirim 2019 mülakatının ocakta yapılacağını varsayarsak 2019 grubu da mı en az 3 ay bekleyecek yani her alımda böyle mi oluyor ? -
İki eğitimi beraber yapma düşüncesi olabilir mi acaba
-
@clearman merhaba yanlış anlamadıysam sayıştay mülakatıni kazandınız. Bu süreç genel olarak A kadroda 6 ay bazen daha uzun olabiliyor. Takribi ne kadar süredir bekliyorsunuz?
-
@kuskonmaz hocam ben mulakat bekliyorum. Yanlış anlaşılma olmasın. Lâkin kazanan arkadaşlarım var onlar yanlış hatırlamıyorsam açıklama tarihi olan 25 temmuzdan beri bekliyorlar. Hala ise başlamaları gerçekleşmedi.
-
@clearman hayırlı olsun... mülakat ne zaman olacak onun açıklanması mi mülakatın nihai sonucu mu ?
-
@kuskonmaz nihai sonucu. 5 günlük mulakat sürecinden sonra son günün gecesi açıklandı. Usul/adet böyleymiş sayistayda bende bu vesileyle öğrendim
-
İlan ne zaman gelir
-
@clearman sayıştay sınavı iptal oldu. müteakiben mayısta sanırım bir sınav daha olunca karistirdim. Epey uzaklasmistim bu sınav işlerinden. Sanırım bende başlayacağım.
-
@clearman hayırlı olsun tekrar.
-
Bizim süreç 2018 sayıştayı da aşacak gibi duruyor.
-
Ön görüşme için aranan var mı?
-
@trmaliyeci bende meraktayım hocam
-
@trmaliyeci ocaktan once aranacagini sanmiyorum
-
Heralde önce kaymakamlık mülakatından sonraya kalacak
-
Önceki alımda ev görüşmesi ön gorusme mulakat süreci başlaması ile beraber ne kadar sürmüş bilen var mı