muhasebe sorunsalı
-
Arkadaslar ilhan hocanin monografileri meshurdu.simdi stok adinda soru bankasi cikarmis.alip baslayaniniz var mi? Nasil?
-
@marjinalfaydali
Ilhan kilic stok muhasebe kitabini aldiniz mi acaba nasil almayi dusunyrm ama karr veremedm -
@rorschach159 etme Hocam ağzından yel alsın nolur 2017 iktisatı çok zordu önceki yıllara kıyasla tabii muhasebe de. Bence bu sene maliye zor olacak gibi. Son 3 yıldır çok zorlamamışlar sanki. Kaldı ki en kolayı da 2017’ydi malum.
Soruyu soran arkadaşımıza da söyleyeceğim hiçbir şey kalmamış herşey söylenmişben üniversitede bir tek genel muhasebeyi aldım ama zerre anlamamıştım. Geçen sene dershanede bir Hocam mantığı öyle bir oturttu ki bende gerçekten bir daha zorlanmadım. Sende mantığı halledersen asla zorlanmazsın ve bilgilerin genel anlamda her daim taze kalır. Ha ne olur biraz daha fazla soru çözersin biraz daha ağırlık verirsin muhasebeye o kadar. Halledilmeyecek bir şey yok inan ki. Ayrıca hocalarıma bende katılıyorum Orhan sevilengülün genel muhasebe kitabında örnek monografiler mevcutlar r oradaki monografilerle de bilgilerini pekiştirirsin ve sağlam bir temel oluşturursun. Ha benim sana önereceğim başka bir yol da herşeye başlamadan evvel bir kaç monografiye önceden göz atman olur. Ama çözmeye yeltenmeden. Nerede ne yapılmış ne kayıt alınmış. Önce bir gözlem yap. Sonrasında konu çalışıp monografi çözmeye başla. Her yiğidin yoğurt yiyici gibi bir şey oldu ama sende sistemi kendin burada duyduklarınla oturtursun. Başarılar diliyorum.
-
@tülaytan hocam ben kitabi aldim ama daha baslamadim.maliye ve muhasebem hukuka nazaran iyi.o yuzden eksik oldugum derse agirlik veriyorum suan.hukuk ve iktisat temelli gidiyorum.inceledigim kadariyla stok cok iyi ama oturup cozmedim daha o yuzden yaniltmak istemem.
-
Muhasebat hakkında bilgisi olan var mı?
-
@mbguy Ben o iletiyi 11 ay önce yazmışım ayrıca en iyi dersin muhasebe
üniversitede de öyleydi kpssde öyle
-
@rorschach159 Hocam kusuruma bakma ya sabah erken saatte yazmıştım hiç tarihe bakmak aklıma gelmedi ne yalan söyleyeyim şimdi
. Gündemde görüp yorumları okuyunca yeni sandım