2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu
-
Ligin başlamasına sayılı günler kala başlığı açmamak olmazdı. Bakalım geçtiğimiz sezon gibi heyecanı son haftalara kadar devam eden bir periyot olacak mı? Yoksa bir takım alıp başını gidecek mi? Fenerbahçe geçtiğimiz sezon oynadığı futbolun üstüne neler yapar? Cemil Usta sezonununda Trabzonspor bir şeyler yapar mı? BJK durgunluğu bu sezon biter mi? GS kaldığı yerden devam eder mi? Başakşehir artık benim senem der mi? Yeni transferler neler yapar? Bir dünya soru işareti içerisinde yeni sezona merhaba diyelim dostlar.
-
Trabzon un stoper ve santrafor sorunu var yapacagi ve yaptigi transferlerle bu sorunu cozerse guzel yerlere gelecektir insallah.
-
Forumda Digitürk play kullanan var mı acaba laptop değil de tv ye aktarıp oradan izlesem yayının kalitesi değişiyor mu kullananlar yazabilir mi
-
@murti1930 daha önce kullandık. Bazı maçlarda yoğunluktan sıkıntı yaşanıyor ama genel olarak normal kalitede maçlar izleniyor hocam.
-
Bir besiktasli olarak, takimin gerilemesi bu sezon da devam edecek diye dusunuyorum. Umarim yanilirim.
-
@Antimülakat o zaman derbi maçlarını izlemek biraz daha sıkıntılı olur haliyle
-
Fenerbahçe kötü durumda, beşiktaş hiç bir iddiası yok gibi davranıyor. Büyük ihtimalle Galatasaray yine şampiyon olacak.
-
@murti1930 derbi maçlarını erken açarsanız problem olmuyor ama maç başında veya başladıktan sonra açarsanız sıkıntı oluyor.
-
Premier lig efsana bir açılış yaptı. Mahrez çok iyi futbol oynuyor. City lige müthiş başladı, Manchester Chelsea yı 4'ledi. Umarım bizde de güzel bir başlangıç olur. Bekliyor ve merak ediyorum.
-
Anadolu takımlarının çoğunun kadrosu beşiktaştan daha iyi. Sivas maçında ilk onbirler açıklandığında sonuç zaten belliydi.
-
Lig keyifli başladı. 17. Sırada GS, 18. Sırada BJK. Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük takım futbolcuları yazı yatarak geçirmişler. Kondisyon ve konsantrasyon sıfırın altında.
-
@Antimülakat bir beşiktaşlı olarak gs sezonu şampiyon tamamlar çok net
-
Mekânın sahibi geri geldi bebeleri pistten alalım, alalım
-
-
Dün saçma penaltıları saymazsak fener yine de gayet iyi maç çıkardı. Geçen sezonla ilgisi yok.
-
Fenerbahçelilerin sabrı taşmak üzereydi. Neyse ki bu sene rahat bir nefes alacaklar gibi duruyor.
-
@kartel06 Saçma penaltı desek daha iyi. İlk penaltı hatalı ama diğerleri doğruydu diye düşünüyorum
-
Trabzonspor Sturridge yi aldi , emniyete haber verin kimse emniyette degil
-
@sbui61 sakat diyorlar hocam
-
@kartel06 hocam son yillarda biraz sakatlik problemi yasamis evet ama kariyeri tartisilmaz insallah saglikli sekilde hizmet eder