A Kadro yayınlarının online eğitim setini tavsiye eder misiniz?
-
Merhaba Bu sene kpss ye hazırlanacağım 4. Sınıfım dershaneye git gel ve kendi okul derslerim derken çok vakit kaybedeceğimi düşünüyorum A kadro yayınlarının online eğitim setini almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
-
@Yasin32 hayır hocam. Themis, murat falan bakın derim.Themis bir tık daha önde.a kadroda birkaç hocası çok iyi ama yayında vs aşırı aksaklık olmuş
-
Örgün bir kursa gitmeni daha çok tavsiye ederim
-
@Yasin32 hocam öncelikle daha önce hiç hazırlanmadınız ve hiç dersaneye gitmediğiniz düşünerek en azından bir yıl örgünde dersaneye gitmenizi tavsiye ederim. İstanbul için güzel dersaneler var. Ancak derseniz ki vaktim çok az uzaktan yapabilirim. O halede kesinlikle akadroyu tavsiye etmem. Geçtiğimiz yıl satın alan biri olarak. Neden tavsiye etmem 1. Derslerde sürekli bir akasama yaşanıyor yayından, hocaların şahsi işlermden vs. Artık yayın kalitesine ve sese sene başından beri doğru dürüst bir ayar veremediler. 2.olarak ise kitap konusunda yaşadım bazı kitapları pdf olarak aldık ve makrodan soru bankası gelmedi bile sürekli kargonun maliyetli olduğundan yakındılar sanki eğitimi bize bedave vermişler gibi. Yani şöle diyebilirim olumsuzlular bana göre hat safhayadaydı. Hocalara gelince hocalar cidden güzel anlatıyor onlara bir lafım yok ama dediğim gibi aksaklıklar vardı takdir sizin. Diğer uzaktan eğitimler hakkında peki bir bilgim yok. Şimdiden başarılar dilerim
-
@Yasin32 sevgili hocam asla tavsiye etmem.
Tecrübe edinmiş biri olarak.eğitmenler iyi olabilir ama tutumlar olmadı.kitaplar eksikti, maliyet dediler pdf yolladılar.deneme dediler 1 dersten geldi sadece.dersler son haftaya kadar yapıldı ve bazı hocaların davranışları fazlasıyla iticiydi.şık hareketler yaşanmadı son ana kadar. -
Detay gereken kaymakamlık sınavı için çıkardıkları kitap kpss için çıkardıkları kitapların içeriğini kopyala yapıştırdan öteye geçememiş. Verdiğim 100 liraya yazık oldu. 3 sene önce çok güzel dersaneyken ne ara böyle oldu gerçekten garip. Pdf olayları doğruysa büyük skandal.
-
@beveridge-eğrisi herkes aynısını diyor hocam ne oldu bu kursa ne oldu bu hocalara diye.pdf doğru hocam
-
Kendim bizzat orgun olarak gittim bahsettiginiz dersaneye son ana kadar ders etut yapildi tr ekonomisini uzaktan egitimden dinlememizi soylediler cogu seyi bizede pdf olarak gonderdilee deneme yapmadilar makroda soru bankasi verilmedi yani sadece konu anlatmaktan baska bisey olmadi ve cok buyyk eksiklik yasadim kpss sorulariyla karsilasinca hocanin verdigi sorularin uzaktan ilgisi yoktu gümledik yani . Canli canli dersleri dinlemis olarak tavsiylerim bunlar efendim
-
@Su28A bu sene mi gittiniz orgune
-
@hakanbey buyrun
-
@kpssasgkdenet teşekkür ederim
-
İleti kaldırılmıştır.
-
yorumları büyük bir şaşkınlıkla okudum. Hem örgün hem de pandemiden dolayi online olarak dersleri aldim gayet cok iyi anlatıyorlar. Hatta online yayin kalitelerini sürekli geliştirip artiriyorlar. Bazi kitaplari vermemis demisler yok hocalarin isleri varmis yayini surekli aksatiyor demisler insanlik hali yani bu tur durumlar cok nadiren oluyor ki önemli bir şey olmadığı sürece aksattiklarini görmedim ki bu da normal bir şey insanlık hali olabilir bu tür şeyler ama bu asla o kurumun kötü olduğunu göstermez ! Soru bankası (iktisat) dağıtmadı demişler buna da aciklik getireyim geç basıldı diye böyle birşey oldu ama bunu telafi etmek adına "her konu" için yaklaşık 250 -300 soru dağıttı "her konu" için ki bu hiç az değil Ama insanlara yaranmak çok zor. Diğer derslerin soru bankaları hepsi falan verildi bir sıkıntı olmadı. Şahsen gidip ve memnun kalmış biriyim A Kadro'dan ve herkese de gönül rahatlığıyla da tavsiye ederim
-
-
@Yasin32 merhaba hocam ben birebir bu kurumdan ders aldığım için size bi kaç bilgi vermek istedim. Öncelikle ilk kez hazırlanacaksınız kesinlikle örgün eğitim alın bu çok önemli çünkü süreçte yenisiniz sağlam deneyim kazanmanız laızm evde zor olur dershane sizi süreç boyunca sıcak tutar ve kopmazsınız çünkü çevrenizde aynı süreçte olan insanlarla olmak sizi süreçte tutuyor evde malesef çok zor ben denedim olmadı. Zamanım yok maliyetli diyorsanız online alın ama kesinlikle örgünü düşünün önceliğiniz o olsun. Yayınları çok kaliteli ve güncel bu konuda içiniz rahat olsun hocaları çok iyi inanın anlamakta zorlanmıcakosnız dersi resmen kafanıza işliyorlar size mantığını öğretiyorlar bu çok önemli üstüne bol tekrar soru çözümü ile inanın halledesiniz. Yorumlarda ki sorunlara bakarsak online da yayın kalitesi baya sağlam oldu bu süreçte o sorun kalktı youtu.be de var bi bakın derim. İktisat soru bankası çıktı çok da iyi bize her ders sonu soru verilirdi kitap çıkmadan önce baya da soru vardı dersi dinleyip soruları anlayarak çözdüğünüzde o dersi halletmiş oluyorsunuz. Bi kaç şey pdf olarak atıldı doğrudur bu da büyütülecek şey değil bence yani mazeret aramak isteyen anca böyle bişey sürer ortaya ki bunu eksi olarak görüyorsanız inanın kurumun artıları bunu bastırır hocalar iyi kaynaklar iyi sınava her konu yetişiyor son ana kadar etüt var ve üstüne rehberlik nasıl çalışması gerektiği insan nasıl çalışması gerektiğini bilmeyince inanın süreç çok uzuyor bunları önceden biliyorsunuz bu şekilde bu söylediklerim sınav için hayati değerde ve pdf olayına takmak bana çocukça geldi. Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim paranızın zamanıknızn emeğimizin tabi sizin de azminizle boşa gitmeyeceğine eminim. Bi bakın araştırın arayın sorun öyle karar verin kafanızda sorun kalmasın. İnşallah herşey gönlünüzce olur şimdiden başarılar dilerim. Yola yolu bilenlerle çıkarsanız bu sizin açınızdan çok faydalı olur.