2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
-
@ank3435 Hocam kagithaneden 48h ye binin mecidiyekoy son durak zaten inin ordan metroya gecin yenikapi yonune son duraga gidin yenikapi son durakta inince ya eskihavalimani ya da bagcilar metrosu hangisi oldugunu hatirlamiyorum veya ortak durakta olabilir o hatta okulun duragi var zaten okulun onunde inersiniz
Veya 48h ya da 48n ye binin endustri meslek lisesi duraginda inip 41at ye binin direkt okulun icine gider -
Teşekkür ederim arkadaşlar
-
tuzlada oturuyorum da şu depremler yarın da devam etmez umarım, geriyor beni baya
-
Arkadaşlar YTÜ davutpaşa kampüsünde metrodan veya otobüsten indikten sonra (aracınız yoksa) ringler var onlarla okula gelin yürümeye kalkmayın. Fakülteler uzakta kalıyor. Herkese başarılar.
-
@SBF esenler otogarından Davutpaşa fen edebiyat fakültesi b bloka nasıl ulaşım sağlarım acaba hocam ?
-
Arkadaşlar YTÜ de emanet var mı acaba ?
-
@yigido89 esenler otogardan atatürk havalimanına giden metroya bin, davutpaşa-ytü durağında in. okulun girişine o metro çıkışından ulaşabiliyorsunuz. Giriş kapısında ringler çalışıyorsa ringleri kullanarak ulaşabilirsiniz. Yürüyerek de gidilebilir, düz yukarı çıkarsanız yine ulaşırsınız ama 10dk sürer ve yokuş çıkmak zorunda kalırsınız.
-
@yigido89 geçen seneki sınavda aynı sınav giriş belgesi uyarıları olmasına rağmen sınava çantayla girebilmiştik fakat bu sefer alınmazsa bir yerler illa ki emanet alır heralde.
-
Sınav giriş belgesini yıldız teknik üniversitesinde çıktı olarak alabileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar ?
Biliyor musunuz ? -
@Rögaritma teşekkür ederim hocam esenler otogardan üniversite kaç dakika sürer acaba ? Bir de üniversitenin orada kantin felan açık oluyor değil mi ?
-
@Rögaritma teşekkürler hocam bende çantayla gelecem umarım içeri alırlar.
-
@nnr yildiz store ya da yemekhanenin orda fotokopici var ama c.tesileri açıktır heralde ama emin degilim
-
@yigido89 otogardan sonra 10dk falandır. Kantin/cafe falan var
-
@Rögaritma teşekkürler
-
genel yetenek genel kültürü bu kadar böyle beklemiyordum. baraj %70 bir de
-
Genel kültür barajı baraj olur. İngilizce'de avans vermişlerdi resmen. Alan soruları normaldi
-
alan çok zordu bana göre off
-
Gk Gy barajında çok dökülen olur bence, hakkımızda hayırlısı.
-
Elektrik elektronik ten girdim .başka mühendislikte giren varsa yazarsa sevinirim.Gygk normal ingilizce basit (yds C var) geldi.Ortak alan zimbirtisinda bankacılık soruları etik değerler ve alanda zorlandim
-
gy-gk den cevapları hatirlayan var mı? benim aklımda 14+13=27 (x ve y olan yerlerin toplamı diyeydi soru), carry trade bir de sendikasyon kredisi 2013 kaldı.