2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
-
Dediğim gibi dümdüz en yüksek kaç kişi çağrılacaksa çağırmışlar işte çok net .
-
Envanter için aranan oldu mu?
-
Gk gy 30 10
İngilizce 25 15
Ortak alan 38 42
Puan 58,13
İnşaat mühendisiyim
Endüstri mühendisliği bölümünden girmiştim barajı geçemedim -
@brtny aradılar. bir iki hafta içinde envanter için mail gelir, bir ay sonra görüşme yapılır denildi.
-
@mulkiyeli_93 aynen beni de aradılar
-
@mulkiyeli_93 evet bir saat önce beni de aradılar bunları söylediler istanbuldaki mülakat tarihini sordum tarih henüz belli değil denndi . Acaba bugün herkesi aradılar mı hiç yazan yok merak ettim.
-
Benide aradılar da yetişemedim .Tam olarak ne dediler birisi yazabilir mi?
-
@amaan hocam önümüzdeki bir ay içinde sizinle görüşme yapacağız nerede olursunuz diye sordular. bir de mail adresimi teyit ettiler. bir iki hafta içinde envanter yollayacağız maillerinizi kontrol edin bizim için önemli dediler.
-
@mulkiyeli_93 teşekkür ederim hocam.
-
Bu ilanla ilgili maaş bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
Arkadaşlar ne durumdasınız ev ziyaretleri nasıl geçti?
-
Sonuclar aciklanmis
-
Olumlu dönüş alan var mı?
-
katılımı kazanan var mı arkadaşlar?
-
@mulkiyeli_93 evet hocam sen de mi kazandın?
-
@Xanaphia yok hocam ziraati kazanamayınca belki katılımın sonucu daha sonra belli olur diye kendimi avutuyordum da o yüzden sordum
-
@Xanaphia hayırlı olsun bu arada.
-
@mulkiyeli_93 anladım hocam, direk ziraatin sitesindeki sonuç ekranında çıktı benimki. Çok teşekkür ederim, inşallah senin de gönlünden geçen güzel bir yer olur, yeni yıl yeni güzelliklerle gelir.
-
@Xanaphia inşallah, teşekkür ederim.
-
Sonuçlar açıklandığında kimseyi kanıt olmadan suçlamak istememiştim ama @mulkiyeli_93 adlı arkadaş 75 puan alıp giremediğine göre (ki bence en yüksek not 80 civarıdır) birtakım sıkıntılar olabilir.
Bu kanıya nereden varıyorum? Mülakata gittiğim zaman kompozisyon yazarken oturduğum masadaki müfettişin önündeki listeye çaktırmadan baktım. Listede 96 kişi vardı.
Mülakata sözde 80 kişi çağrılacaktı. Biz kişi sayısı yetmediği için sınavdaki barajlar düşürülüp aday sayısı 80'e tamamlandı zannediyorken ekstradan 16 kişi daha çağrıldı.
Yani sınavsız mülakata giren 16 kişi var. Bunlar halihazırda Ziraat'te çalışan insanlar olabilir ama yine de şüpheli bir durum. Kimseye iftira atmak istemiyorum ama en azından bu konuda bir bilgilendirme yapılmalıydı.