2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
-
-
ingilizcesi nasıl acaba tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
-
@Marsiyal yds kıvamında oluyordu uzman yardımcılığı sınavında, müfettiş yardımcılığı da o düzeyde olur muhtemelen.
-
Sadece İstanbul'da yapılacak olması kötü.
-
Bu sınava göre sadece müfettiş mi alacaklar yoksa bu sınava göre uzman yardımcısı vb pozisyonlar için alım da yaparlar mı ?
-
@yorgunisletmeci Ziraat Bankası uzman yardımcıligi sınavını ayrı yapıyor.
-
20 kişiyi yedirirler mi?
-
@Rögaritma o zaman vakıf gibi çağırma olasılığı yok yani
-
Kaç tanesi iibf onu göremedim.
-
@kemankeşş Ben de bunu merak ediyorum.Ona göre girip girmeyeye karar vereceğim.
-
@kemankeşş evet
-
İdari alanda GY-GK konuları ile ilgili bilgilendirme göremedim. Kpss tarzı olur heralde.
-
@Blueberry yedirmezler sayı çok az zaten 4 katı çağırılıyor torpilden sıra gelmez ,hele ziraat bankasında hiç gelmez.
-
İngilizceden kalıp diğer alanlarda yüksek netler ile acaba Vakıfbank gibi Uzman Yardımcısı olarak çağırır mı? Bilgisi olan var mı? Ziraat Bankası geçen yıl uzman yardımclığı için ayrı sınav yapmıştı ama, acaba bu sınav sonuçlarını da değerlendirmeye alırlar mı?
-
Arkadaşlar ziraat Bankasi ve ziraat katılım uzman yardımcısı ilanını ayrı açmaktadır yanı Vakıfbank gibi İngilizceyi yapamayanı uzmanlığa çağırmamaktadir ona göre paranızı ve zamanınızı düşünüp harcamakta fayda var
-
@ryan Teşekkürler kesin bilgiyse
-
Arkadaşlar öncelikle her ne kadar liyakat beklentimiz olmasa da ilan hayırlı olsun.
Varsa tecrübeli arkadaşlar alan için ne önerirler? 1 aylık süreçte yeni başlayan biri soruların yarısını yapacak düzeye gelebilir mi? -
@charizard Alınacak kişiler bellidir, boş yere zaman öldürmenin anlamı yok.
-
Arkadaslar sinavdan sonra grup mulakati da yapilacak mi yoksa sadece birebir mulakata mi cagiriliyor?
-
@pocahontas1 Uzman yardımcılığı alımında grup mulakatı yoktu. Müfettiş yardımcılığı için nasıl bilmiyorum.